Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevara od strane clan

Zdravo ,dozivela sam prevaru i prodavac ne zeli da mi vrati novac. Pisala sam ovde adminu nisam jos dobila odgovor ,sta mi je dalje ciniti?
2026 03 12
Kakva je tačno prevara u pitanju? Niste dobili paket ili dobijeni paket ne odgovara opisu? Morate objasniti o čemu se radi. Ako prodavac ne želi da ponudi rešenje, možete da ostavite negativnu ocenu. Administratori će odgovoriti, morate malo sačekati, ne odgovaraju brzo.
2026 03 12
> peschici: > Kakva je tačno prevara u pitanju? Niste dobili paket ili dobijeni paket ne odgovara opisu? Morate objasniti o čemu se radi. > Ako prodavac ne želi da ponudi rešenje, možete da ostavite negativnu ocenu. Administratori će odgovoriti, morate malo sačekati, ne odgovaraju brzo. Poslakami je jako ostecenu torbu ,torbu sam vratila postom i sada nece da mi vrati novac samo odlaze
2026 03 12
> peschici: > Kakva je tačno prevara u pitanju? Niste dobili paket ili dobijeni paket ne odgovara opisu? Morate objasniti o čemu se radi. > Ako prodavac ne želi da ponudi rešenje, možete da ostavite negativnu ocenu. Administratori će odgovoriti, morate malo sačekati, ne odgovaraju brzo. Ja cekam vec mesec dana odgovor za uplacen, a neaktiviran plan
2026 03 12
Ovo je za negativnu ocenu ako nastavi da odlaže. Pokušajte da nađete način s prodavcem, možda ćete uspeti da rešite na lep način ako normalno razgovarate. Bez svađe, to neće rešiti problem. Slučaj može da se prijavi policiji samo ako je iznos bio 5000 dinara ili više, ispod toga ne prihvataju prijave koliko sam upućena.
2026 03 12
> Ja cekam vec mesec dana odgovor za uplacen, a neaktiviran plan Sigurna sam da čitaju poruke i mejlove. Znam da su nekim članicama uklonili osvetničke ocene, ne znam da li su im odgovorili, ali su rešili problem. Pretpostavljam da ne mogu da reše problem s aktiviranjem plana, da je to slučaj za IT i da ne zavisi od njih. Ipak bi bilo korektno da odgovore na mejl ili poruku i potvrde da su pročitali i da će proslediti dalje na rešavanje problema. Stvarno nije u redu što ne odgovaraju...
2026 03 12
Imam istu situaciju, vratila sam robu platila duplu postarinu i clanica mi je na sve to dala negativnu osobu gde je napisala da glumim žrtvu i da sam narcis - pretpostavljate da je zadrzala i novac i odecu. Razočarana sam samo sto administratori uopste ne citaju poruke i mejlove ili jednostavno ne reaguju. Preko deset godina sam ovde, ovako nesto nisam mogla ni da sanjam. Dosla su takva vremena da kad s nekim ulazis u kontakt moras biti spreman na to da ce mu pasti na pamet da te opljačka i pobegne. Strasno
2026 03 16
BLokirati HITNoo Članicu Sslađa2018 prodaje zlatni nakit !!
2026 03 18
> bogdanuna: > BLokirati HITNoo Članicu Sslađa2018 prodaje zlatni nakit !! Slazem se, isto iskustvo sam imala, zavlaci vas nedelju dana nakon uplate da ce poslati paket, onda kad joj kazete da sledi prijava policiji vrati novac. Mada meni nije vratila ceo iznos
2026 03 18
> bogdanuna: > BLokirati HITNoo Članicu Sslađa2018 prodaje zlatni nakit !! Zasto joj niste ostavili negaativnu?
2026 03 18