Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je ovo normalno?

Posle dužeg vremena sam se vratila na sajt. Uplatila članarinu i krenula da kačim oglase. Prve poruke sam dobila od prevaranata. Da li je to normalno sada na sajtu? Kako uopšte neko ko ima 5 negativne može da koristi nalog? Zašto neko ne ugasi ove profile?
2026 03 14
S
upload
2026 03 14
Odgovorila sam na poruku ne gledajući uopšte profil člana nadam se da ne može ništa da uradi s aovim mojim podacima.
upload
2026 03 14
Šalju članovima koji postavljaju nove predmete. Shvatila sam da jednostavno traže predmete na stranici i šalju onima čije predmete nađu na početku stranice. S podacima koje ste poslali ne mogu da Vam skinu novac, jedino mogu da zloupotrebe lične podatke za kreiranje novih profila i da se predstavljaju tuđim imenom, mada ne verujem da im je to toliko bitno, oni svakako izmišljaju nova imena, ne trebaju im prava. Nažalost, sajt ne štiti članove dovoljno. Administratori previše sporo reaguju na prijave. Ja sam i na KP dobijala poruke od prevaranata iako mnogo manje, ali je KP tim rešavao problem za manje od pola sata, neverovatno brzo su reagovali. Ovde mogu da prevare nekoga i skinu novac za tih nekoliko sati dok se čeka da blokiraju. Za mene je ovo najnebezbedniji sajt. Ja sam prvog dana kao nov član dobila poruku od prevaranta. Sad je to postalo mnogo češće, kao neka invazija.
2026 03 14
Ovo je stvarno zabrinjavajuće jer na svaki oglas koji sam postavila su se javili, spamuju mi inboks. Hvala što si objasnila detaljno, stvarno bi trebali da budu ažurniji. Ja takođe imam negativnu od blokiranog člana koji me je prevario i nisu mi još uvek obrisali tu negativnu. Takođe bi trebali da izbrišu profile koji imaju više negativnih i upozorenja da su prevaranti a ne ovako da maltretiraju članove
2026 03 14
Nema na čemu. 😊 Znam da je zabrinjavajuće. Teška je borba s prevarantima... Verujem da administratori rade koliko mogu i verovatno ih je premalo pa ne stižu sve poruke brzo da pročitaju. Ja imam u glavi sliku inboksa sa posla. Verujem da imaju isti haos i da im se broj mejlova i poruka nagomilao otkako je sajt počeo da baguje, naročito otkako je krenula naplata... 🤦🏻‍♀️
2026 03 14
Ovde je postalo normalno da vam svaka druga poruka bude od prevaranata ,zato se pazite. Srećan povratak i prodaja 😊
2026 03 14
Problem je što oni samo štanacju naloge i realno ne može da se provali ko je bot a ko normalan nalog jer stave ime tipa Petrović Milica, a drugi slučaj je da hakuju postojeće naloge koji već imaju utiske itd. Jedino da uvedu verifikaciju putem telefona kao što je Peschici negde napisala (može I mail, ali telefon je bolji po mom mišljenju), ali s obzirom kako rade ovi developeri, teško 🤣
2026 03 14
Druga stvar je da retko ko prijavljuje te prevarante, mnogi im ni ne ostave utisak, pa kako Admin i da vidi. Kad bi na temi recimo "Hakovani nalozi" ostavljali linkove ka profilima, bilo bi mnogo lakše i preglednije.
2026 03 14
I meni su poslali vise poruka na koje sam odgovorila da ne saljem dexpresom dok nisam shvatila da je prevara. Po kom principu uopste funkcionise ova prevara kada se svakako ne ostavljaju podatci kao sto je broj kartice vec ako se neko eventualno upeca moze da ostavi kontakt i broj racuna sa kojima realno ne mogu nista
2026 03 16
A evo i mojih pacijenata
upload
2026 03 16
I jos jedan
upload
2026 03 16
I kako ih prijaviti?
2026 03 16
Оставите негативну оцену, као остале чланице и админи блокирају тај налог. Наравно, отвориће други ускоро и тако у круг. Ма у другом кораку шаљу неки сајт , лажни ДеЕкспрес, да ви укуцате своје податке да би вам новац легао, било је чланица које ниси биле упућене нажалост али је банка блокирала трансакције јер већ знају за ове скамере. Стварно страшно.
2026 03 16
Ovo traje već mesecima. Sajt koči, logovanje je lutrija, a slike za oglase se skoro nikada ne učitavaju iz prve. Kao korisnik koji vam redovno plaća članarinu, smatram da je ovakav rad platforme nedopustiv. Ne plaćam uslugu da bih gubila vreme na tehničke greške, već da bih prodavala. Planirate li uopšte da sredite sajt da radi normalno?
2026 03 23
1 2