Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Spam prevare

Dokle ce admini dozvoljavati ove prevare po sajtu??? Sve ih vise i vise ima, nemoguce da nema resenja. Treba se ovde dosta raditi na sajtu, uzas. Sta trebamo, cekati da nam hakuju profile pa sa nasih slati iste te poruke i vrsiti prevare? Gledam profili koji salju te poruke su od clanica koje imaju i preko 50 pozitivnih utisaka. Admini sto pre moraju reagovati, makar za ovo….
2026 03 17
Obratite pažnju na članicu Ssladja2018 prodaje zlatni nakit
2026 03 17
Ja sam od juce primila 7 poruka sa razlicitih profila i svaka poruka je bila Phishing. Trebate da ubacite opciju block ili report jer ih je sve vise i neko ce nasesti na prevare,neko ko je manje informisan…
2026 03 17
> bogdanuna: > Obratite pažnju na članicu Ssladja2018 prodaje zlatni nakit Da li vas je prevarila? Mene jeste jesenas, uplatila sam joj 10000 din, paket mi nije poslala, na kraju mi je vratila 9000 din jer sam krenula da je prijavim policiji (bilo je lako jer je iznos veliki, pa ide po sluzbenoj duznosti). 1000 din mi nije vratila, utisak nisam ostavila jer je ona prebacila komunikaciju preko Vibera. Vidim da je dosta clanica stavilo u omiljeno njene predmete.
2026 03 17
Evo i novog oblika prevare Dobila sam od jutros 2 poruke iste sadrzine od istog clana
upload
2026 03 17
I ja za svaki novopostavljeni. Nije novi, već je bio krug sa istim sadržajem i prilagodjavanjem gmail domene :). Ali je novi profil. Iscrpljujuće je zaista, uz ostalu problematiku.
2026 03 17
Zdravo! I ja sam dobila istu poruku. I to nije prvi put. Prijavila sam i nista.
2026 03 17
Evo upozorenje i za ovog clana…
upload
2026 03 18
Pretpostavljam prijatelje prevarante, tako da vodite racuna. Malo je falilo da me zezne…
upload
2026 03 18
Ja sam im dala broj žiro računa i ime i prezime jel treba da blokiram karticu?
2026 03 18
> pokito_8: > Evo upozorenje i za ovog clana… Koji je ovo novi nivo bezobrazluka…On/ona/oni šta li je već se ljuti i preti i ostavi negativan…Vidim na mojekrpice. hr da masovno uzvracaju negativne kada im članice radi upozorenja ostalima ostave negativan utisak. Rasulo. Iskreno, sve uzevsi u obzir mislim da ovaj sajt neće još dugo, daj bože do septembra da dobaci.
2026 03 18