Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Šta se dešava sa sajtom?

Posle 5 dana sam jedva uspela da se ulogujem.. Šta se dešava? Jel samo kod mene problem? Neko objašnjenje
2026 03 23
Meni se ucitava sajt po celih 5 minuta, nekad izbaci da je greska do servera. Vec 10 dana, ako ne i vise dana jedva radi sajt... Ne znam stvarno za sta placamo clanarine
2026 03 23
Nema objasnjenja, admini cute...
2026 03 23
Niste jedini ,izgleda da svi imamo isti problem ali se ne nazire neko rešenje. Admini bi trebali da nas obaveste šta se dešava a ne da uplaćujemo članarine a ne možemo ni da idemo na sajt
2026 03 23
> vikica_: > Meni se ucitava sajt po celih 5 minuta, nekad izbaci da je greska do servera. Vec 10 dana, ako ne i vise dana jedva radi sajt... Ne znam stvarno za sta placamo clanarine E, to. Učitavanje predugo samo vrti i nekad izbaci nekad uđe.
2026 03 23
Bilo bi lepo da se oglasi neko od administratora sajta sa informacijama. Danima se ne može pristupiti sajtu...
2026 03 24
Pozdrav, meni nece da oglasi predmet za prodaju. Traži mi da unesem velicinu i tip predmeta a kada kliknem pise nema rezultata i ne dozvoljava nikakav unos. Da li još neko ima isti problem?
2026 03 24
> Kackole: > Pozdrav, meni nece da oglasi predmet za prodaju. Traži mi da unesem velicinu i tip predmeta a kada kliknem pise nema rezultata i ne dozvoljava nikakav unos. Da li još neko ima isti problem? Svi imamo isti problem, do sajta je vec 10 dana
2026 03 24
Red bi bio da se sredi sajt jer zašto bih više plaćali ako ne može da se koristi, a realno više ne radi nego što radi I još jedno pitanje ja imam kreedita 831 dinara kako da ga iskoristim?
2026 03 24
> I još jedno pitanje ja imam kreedita 831 dinara kako da ga iskoristim? Ovde je objašnjeno čemu služe krediti i kako se koriste mojekrpice.rs/forum/t/633585/krediti-usluge-nestanak-predmeta-sa-profila.
2026 03 24
Danima da ne mozemo da se ulogujemo...ma mi smo ovce sto uplacujemo ista.
2026 03 24
Napisala sam na drugoj temi, za bolje funkcionisanje sajta koristite incognito tab. Problem leži u tome da sajt izgleda nema adekvatan SSL sertifikat, a takođe mislim da koristi deljeni hosting sa random sajtovima, što dodatno usporava rad sajta. To može da se popravi prelaskom na drugi hosting plan ili izborom drugog hosting provajdera. Do tada slobodno koristite incognito tab, za sada jedino tako uspevam da otvorim sajt bez stalnog krešovanja.
2026 03 24
Mene bi bilo sramota da budem admin na ovom sajtu i da ucestvujem u svemu ovome
2026 03 24
> Littlehomebird: > Napisala sam na drugoj temi, za bolje funkcionisanje sajta koristite incognito tab. Problem leži u tome da sajt izgleda nema adekvatan SSL sertifikat, a takođe mislim da koristi deljeni hosting sa random sajtovima, što dodatno usporava rad sajta. To može da se popravi prelaskom na drugi hosting plan ili izborom drugog hosting provajdera. Do tada slobodno koristite incognito tab, za sada jedino tako uspevam da otvorim sajt bez stalnog krešovanja. Hvala na savetu! 😊
2026 03 24
Presla sam na vinto sajt i odusevljena sam lakocom postavljanja predmeta, jako lako se snalazim. Volela bih da zazivi nesto ovako oko koga se neko vidno trudio.
2026 03 25
1 2