Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Uplata u novcanik

Da li imate problem da dopunite novcanik? Ja ne uspevam uopste.
2026 03 27
Ja sam probala jutros, uredno skinutih 200 din sa racuna a kredita na profilu nigde!
2026 03 27
Imam isti problem, uplatila sam 350 dinara, ali mi stoji da su mi aktivna 3 oglasa. Nr mogu nista da dodam.
2026 03 27
Gledajući vaše komentare, moram da budem zahvalna što mi sve radi kako treba i sada i tokom ranijih uplata, nikad nijedan problem u vezi sa uplatama i članstvom. Ali baš bezveze da većini ne radi.. :/
2026 03 27
Ja do danas nisam imala problem...
2026 03 27
Zdravo,ja sam uplatila kredit u novcanik i pise mi da imam pro plan,ali i dalje ne mogu da dodajem artikle!!! Pise mi morate nadograditi plan?! Niko mi ne odgovara na email kakav bezobrazluk
2026 03 30
Ali novčanik i pretplata za planove vam nisu ista kasa. Novčanik služi za promocije, a pretplata je posebno. To što ste dopunili novčanik ne služi za nadogradnju plana.
2026 03 30
> DoliBlack: > Ali novčanik i pretplata za planove vam nisu ista kasa. Novčanik služi za promocije, a pretplata je posebno. To što ste dopunili novčanik ne služi za nadogradnju plana. Pa da . Ja sam na novcanik mislila. Tek sam danas uspela sa uplatim.
2026 03 30