Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Problem sa postavljanjem oglasa

Da li moze neko da mi pomogne? Platila sam clanstvo i ne mogu da postavim oglase…
2026 04 04
I ja imam isti problem. I to vec 2 meseca. Uredno mi skinuli sa kartice, a ne mogu da kacim. :(
2026 04 07
Ne znam sta da kazem, vec par meseci mi uredno skidaju pare sa racuna ,imam jos kredita i mogu da kacim oglase a svaki drugi dan mi brisu. I to ne stare nego nove oglase. Na mail ne zele da odgovore a slike konstantno brisu. Mislim da je vreme da se pozdravim sa ovom platformom ovo je katastrofa. Kako se ne zeznu pa mi preskoce neki mesec da ne skinu pare.
2026 04 09
Uplatila sam 160 din, ali ne mogu da postavim oglase. na mail ne odgovaraju. Očigledno da sajt niko ne administrira, osim kada treba da uzmu pare. Uspela sam jednom da blokiram dalje uzimanje novca sa računa, ali sada ne bih uspela da vam to ponovim. Možda je ovo način: Kliknite na stranicu Pretplata kao da obnavljate plan, pa označite OTKAŽITE PRETPLATU. Drugo, na stranici gde ste ukucali broj kartice, označite da ne treba da pamti broj kartice. Inače, vidim da se smanjuje broj oglasa. Mislim da je ovaj sajt mrtav, ako ne plate korisničku slućbu koja bi rešavala ove probleme.
2026 04 09
> meandarkrivuda: > Uplatila sam 160 din, ali ne mogu da postavim oglase. na mail ne odgovaraju. Ako mislite na paket od 150 dinara, to znači da imate pravo na 10 oglasa ukupno. To znači da u toku trajanja plana možete da imate 10 oglasa u svakom trenutku, ne znači 10 novih oglasa. Verovatno zato ne možete da postavite nove oglase, jer već imate više od 10.
2026 04 09