Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Oprez! Da li vam traže slike "kako stoji" za veš??

Ćao devojke, Htela sam da proverim da li se i vama u poslednje vreme dešava da vam skaču u Inbox čim okačite neki komad veša (brus, gaćice, kupaći) sa pitanjem "može li slika kako stoji"? Meni je to postalo baš sumnjivo jer se najčešće javljaju nalozi bez ijedne ocene ili sa čudnim imenima. Jasno je da to uglavnom nisu pravi kupci nego neki ljudi koji verovatno vrebaju slike (ne razumem čemu), pa sam htela da skrenem pažnju svima, a naročito novim članicama, da ne nasedaju na te priče i ne šalju takve fotke. Ne želim nikoga da napadam niti da generalizujem, jer stvarno razumem kada neko traži sliku "kako stoji" za ostale predmete, ali ovo je stvarno neprijatno.. Kakva su vaša iskustva, da li vas spopadaju sa ovakvim porukama i kako reagujete? Pišite ako imate neke sumnjive naloge da ih sve zaobiđemo.
2026 04 09
Upravo vidim da su ovi korisnici blokirani, tako da je sumnja ispala tačna :') Korisnička imena su: Kupujem_svasta Svet_planeta TriozaRio Stvarcice8912 eminacedakupuje
2026 04 09
Evoooo gaaaa, TriozaRio🤣😅
upload
2026 04 09
To su verovatno muškarci. Neki imaju određene fetiše. Ima onih koji vole nošene čarape, drugih koji preferiraju nošen donji veš ili nešto drugo. Meni na KP još češće stižu poruke da mi nešto dobro stoji, a nedavno je jedan pitao za sliku kako neki kombinezon stoji pozadi. Dobio je samo jasan odgovor. 🙂 U početku sam se čudila takvim porukama i bilo mi je šokantno, ali sam posle prihvatila da ima svega na internetu i naučila kako jasno da odgovorim. Naravno da ne treba slati slike kako stoji kupaći ili donji veš. Ja to ne bih poslala ni svom dečku, a kamoli nekom nepoznatom. 😄
2026 04 09
TrioZaRio se i meni javio. Ja to odmah otkacim pa "ne slikam kako stoji" i ne razmisljam da li je zensko ili musko
2026 04 09
> Kejt698: > Upravo vidim da su ovi korisnici blokirani, tako da je sumnja ispala tačna :') > Korisnička imena su: > Kupujem_svasta > Svet_planeta > TriozaRio > Stvarcice8912 Daa daa triozario i meni su pisali! Uzas, samo im ostavite negativnu da bi ih admini blokirali
2026 04 10
Nije samo za veš već i za patike i to lepo da slikam u nazuvicama. Mislim stvarno koliko bolesnika ima na ovom sajtu. Pritom da već ima negativnu ocenu jer je prevarant.
upload
2026 04 10
I meni je TriozaRio pisao. Ja sam odmah znala da je muskarac iza profila po nacinu kako pise :')
2026 04 10
.
upload
2026 04 10
Posle ovoga se I nije javio
upload
2026 04 10
> bokica30: > Nije samo za veš već i za patike i to lepo da slikam u nazuvicama. Mislim stvarno koliko bolesnika ima na ovom sajtu. > Pritom da već ima negativnu ocenu jer je prevarant. "pa da ali jos i na neke nazuvice lepe, ne tako" Boze sacuvaj... jos jedan korisnik dodat na listu
2026 04 10
Ali taj iq 😂 Imam par setova donjeg vesa na profilu, i to slikano na lutki i opet salju moze slika kako stoji? 😂 Jednom sam ostavila negativnu i uzvratio mi, doduse blokiran je profil ali negativna mi i dalje stoji 🙄
2026 04 12
I meni su pisali neki od ovih naloga, takodje trazenje dodatnih slika
2026 04 13
Ali bilo mi cudno i neki nalog, kom ne mogu ni da pristupim sad, u prvoj poruci mi trazio adresu i broj telefona jer eto bas je taj dan u gradu pa da me “ne zamara oko slanja paketa”, sta znam, fishy
2026 04 13
Izuzetno je problematicno sto traze licno preuzimanje, adresu itd. Ranije je bilo ovakvih tema pa su neki pisali "Pa dobro, imaju fetis, nista strasno" za one koji kupuju carape itd. Ok ovo nije isto, tj. gore je od "kupujem nosene carape", ali iskreno svi su predatori, neki manje neki vise opasni. @Submarine - slike su Vam provokkativne, da me ne shvatite pogresno, nije mi namera da kazem da ste Vi krivi, ali obratite paznju pri potencijalnim saradnjama jer prosto, statisticki gledano, vece su sanse da se Vama sa takvim slikama javljaju raznorazni pacenici.
2026 04 14
1 2