Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pitaju, traže dodatne mere slike, mere, jel dostupno

Te sto vas danima dave i traze slike, video, smaraju sa 20 pitanja, traze da merite duzinu slica, uckura i tek na kraju ponude svoju cenu to rade sa ciljem da pristanete na njihovu cenu kad ste se toliko iscimale da slikate, odgovarate, snimate. Odmah to otkacite i ne ulazite u dubioze. Odmah se oseti ko je stvarno zainteresovan i to se resi u dve, tri poruke.
2026 04 19
Da, postalo je učestalo i iritantno. Nije nikakav problem da neko odustane ili se predomisli, ali mi je neshvatljivo da je teško napisati jednu rečenicu. Osnovna je kultura ne ostavljati ljude da čekaju bez ikakve povratne informacije.
2026 04 19
> Ankica06: > Neverovatno mi je i čudom se čudim odakle ovima sa DOSTUPNO? ili npr nešto što košta 3300 pošalje 1800?samo to ništa drugo odakle im te pozitivne ocene i od koga? Živo me interesuje Otuda što su ovde standardizovana ponasanja koja su suprotna svakoj logici u internet kupoprodajama i sto se za prodaju čini sve. Pa tako malo-malo nekome uzmu pare sa kartice jer je kliktao po sumnjivim linkovima, i odgovarao na poruke vrlo vestackog i nelogicnog sadrzaja-vide i sami ali zelja da se proda bezgranicna. Isto tako, pristaju na saradnje gde se za artikle koji su u radnji 200+ evra nudi 10 puta manje jer stanje ne odgovara opisanom) pa imaju računa za bilo koju cifru da prodaju. Kao sto pristaju na beskorisno slikanje na sebi i prepiske po viberu i kad sajt normalno radi, da se nalaze po gradu da se stvari probaju i nece da provere mere, jer imaju vremena za gubljenje, što im nije nikakav problem kada im se neko obraća bez imalo kulture i postovanja, da ih cima za gluposti i po 5 puta, jer se i same drugima obraćaju ili ponasaju na isti nacin (tek kada pitate saznate za fleke, rupe ostećenja itd iako deklarisu kao veoma dobro i vrlo cesto nema nikakvog pokazatelja u ceni) posto postoji samo jedan cilj-PRODAJ, PRODAJ, PRODAJ. Jer je najbolji clan na sajtu javno deklarisani outlet sa Instagrama koji spusta cene svemu i onda pored takvih sve deluje skupo (a njima nije ni mesto na ovakvom sajtu). Sa druge strane more clanica koje ne shvataju da cim izadje iz radnje cena mora da se gotovo prepolovi i ne moze da se proda za 8000 ono sto je u radnji 9000. Posledica te nenormalne zelje da se samo uzme novac je i lazno ili nepotpuno prikazivanje stanja predmeta pa se delu kupaca vise ne rizikuje sa vecim iznosima. Ima dosta toga u pozadini.
2026 04 20
Ali kada se odomaće sumanuta interna pravila ponasanja:znaci da itekako postoje strane koje sudeluju u takvim interakcijama i da to prolazi. A onda kad se desi nesto lose ili stvar krene da propada, čitav svet je kriv. Ima i divnih ljudi (vi @Ankica06 ste jedan od njih iz iskustva 🙂) ali mislim da se takvi, pre ili kasnije klone mesta gde zavladaju pravila kao ova ovde i onda isplivaju oni drugi
2026 04 20
> Ankica06: sestra počela da im zapisuje profile, mnogo njih sa puno pozitivnih ocena driblaju do iznemoglosti Pametno, ja imam svoju "crnu listu" profila kojima ne odgovaram na upite jer nemaju osnovnu kulturu I ima ih zaista mnogo na listi. Neretko mi se se iste osobe javljaju da traže dodatne informacije, pa mi je lista dobro došla da ne traćim vreme. Ima I onih koje sam zapamtila I bez liste jer su prilično učestali. 😅 U principu, jednom kad pošaljem mere ili dodatne slike a ne dobijem ni "Hvala", više nikad neće dobiti odgovor od mene pa I da hoće pola profila da kupe. A za to driblanje, jednom sam ženi ponudila da joj pošaljem jaknu da vidi, proba, pa ako ne odg da je vrati o mom trošku. Ona kao ne bi da baca pare na Pošarinu pa bi ipak mere. To je išlo do takvih detalja, čak I na kraju "jel kapuljača na dugmiće jer joj se mrsi kosa", da bi nakon svih info rekla - ja bih ipak ako može da probam 🤣 Nakon svih merenja i opisivanja, naravno da ne može. Teško mi je da poverujem da to nije bilo namerno samo eto da me izmaltretira.
2026 04 20
> Her_Fashion: > > Ankica06: > sestra počela da im zapisuje profile, mnogo njih sa puno pozitivnih ocena driblaju do iznemoglosti > Pametno, ja imam svoju "crnu listu" profila kojima ne odgovaram na upite jer nemaju osnovnu kulturu I ima ih zaista mnogo na listi. > Neretko mi se se iste osobe javljaju da traže dodatne informacije, pa mi je lista dobro došla da ne traćim vreme. Ima I onih koje sam zapamtila I bez liste jer su prilično učestali. 😅 > U principu, jednom kad pošaljem mere ili dodatne slike a ne dobijem ni "Hvala", više nikad neće dobiti odgovor od mene pa I da hoće pola profila da kupe. > A za to driblanje, jednom sam ženi ponudila da joj pošaljem jaknu da vidi, proba, pa ako ne odg da je vrati o mom trošku. Ona kao ne bi da baca pare na Pošarinu pa bi ipak mere. > To je išlo do takvih detalja, čak I na kraju "jel kapuljača na dugmiće jer joj se mrsi kosa", da bi nakon svih info rekla - ja bih ipak ako može da probam 🤣 Nakon svih merenja i opisivanja, naravno da ne može. > Teško mi je da poverujem da to nije bilo namerno samo eto da me izmaltretira. Pa kako joj rekoste da ne može više da proba😂? Puno puta mi se desilo da pomislim da se nešto radi namerno samo da bi se iscimala jer sam u suštini ljubazna sa svima ali bilo je situacija kada sam pomislila ovo je namerno, ne znam više ni ja samo znam da ovako nije bilo ranije u ovoj meri dokonih ili ne znam kako da nazovem to žena koje eto iz dosade ili ko zna čega tako u nedogled, uglavnom ja se ne snalazim kad nekom trebam da kažem da ne želim saradnju baš se mučim sa tim
2026 04 20
Kad smo kod članica koje bezobzirno troše tudje vreme, malo niže je članica otvorila temu gde navodno otkupljuje lotove od 40 - 45 komada garderobe. Ostavila je ona tu i broj svoj. Nemojte zadavati sebi dodatni posao. Izvadila sam iz ormara 54 komada garderobe, slagala u grupe po deset i fotografisala. Ponudila joj sve mirisno, čisto i komplete računala kao jedan artikal. Pri tom nisam ni tražila nikakav novac, već prepustila njoj da ponudi koliko hoće ako hoće. Ni hvala, ni razmisliću ni ne odgovara mi… Kultura 0.
2026 04 20
> Ankica06: > Pa kako joj rekoste da ne može više da proba😂? Puno puta mi se desilo da pomislim da se nešto radi namerno samo da bi se iscimala jer sam u suštini ljubazna sa svima ali bilo je situacija kada sam pomislila ovo je namerno, ne znam više ni ja samo znam da ovako nije bilo ranije u ovoj meri dokonih ili ne znam kako da nazovem to žena koje eto iz dosade ili ko zna čega tako u nedogled, uglavnom ja se ne snalazim kad nekom trebam da kažem da ne želim saradnju baš se mučim sa tim Rekla sam joj "E sad ne može" 😅 samo malo elokventnije. Iskreno, oni koji su na crnoj listi uopšte ne budu udostojeni bilo kakvog odgovora, kao što I oni mene nisu udostojili. A za ovo drugo, razumem da je nekad teško reći ne, ali sam sebe već nekako naterala na to (generalno u životu, ne samo na krpicama), radi sopstvenog mira. Ljubazno im to sročim 😅😅 Pomučim se i ja malo, ali eto imam neki prag tolerancije i preko toga ne dozvoljavam.
2026 04 20
> Noubliezjamais: > Kad smo kod članica koje bezobzirno troše tudje vreme, malo niže je članica otvorila temu gde navodno otkupljuje lotove od 40 - 45 komada garderobe. > Ostavila je ona tu i broj svoj. > Nemojte zadavati sebi dodatni posao. Izvadila sam iz ormara 54 komada garderobe, slagala u grupe po deset i fotografisala. Ponudila joj sve mirisno, čisto i komplete računala kao jedan artikal. Pri tom nisam ni tražila nikakav novac, već prepustila njoj da ponudi koliko hoće ako hoće. Ni hvala, ni razmisliću ni ne odgovara mi… Kultura 0. Pa sjajno.. Videla sam tu temu, traži nove stvari za preprodaju po tipa 50-100 dinara kom, da ih stavi na svoj profil za po 1000 plus. Trebalo bi da bude srećna što joj je neko uopšte ponudio bilo šta. Zna se gde se kupuju stvari po tim cenama. I teško da bi dobila u džaku to što je zamislila da će da joj nude.
2026 04 20
> Her_Fashion: > > Noubliezjamais: > > Kad smo kod članica koje bezobzirno troše tudje vreme, malo niže je članica otvorila temu gde navodno otkupljuje lotove od 40 - 45 komada garderobe. > > Ostavila je ona tu i broj svoj. > > Nemojte zadavati sebi dodatni posao. Izvadila sam iz ormara 54 komada garderobe, slagala u grupe po deset i fotografisala. Ponudila joj sve mirisno, čisto i komplete računala kao jedan artikal. Pri tom nisam ni tražila nikakav novac, već prepustila njoj da ponudi koliko hoće ako hoće. Ni hvala, ni razmisliću ni ne odgovara mi… Kultura 0. > Pa sjajno.. Videla sam tu temu, traži nove stvari za preprodaju po tipa 50-100 dinara kom, da ih stavi na svoj profil za po 1000 plus. Trebalo bi da bude srećna što joj je neko uopšte ponudio bilo šta. Zna se gde se kupuju stvari po tim cenama. > I teško da bi dobila u džaku to što je zamislila da će da joj nude. Ništa me ne pitaj moja Slavice😄 Eno stoji mi na fotelji sve i dalje
2026 04 20
> Noubliezjamais: > > Her_Fashion: > > > Noubliezjamais: > > > Kad smo kod članica koje bezobzirno troše tudje vreme, malo niže je članica otvorila temu gde navodno otkupljuje lotove od 40 - 45 komada garderobe. > > > Ostavila je ona tu i broj svoj. > > > Nemojte zadavati sebi dodatni posao. Izvadila sam iz ormara 54 komada garderobe, slagala u grupe po deset i fotografisala. Ponudila joj sve mirisno, čisto i komplete računala kao jedan artikal. Pri tom nisam ni tražila nikakav novac, već prepustila njoj da ponudi koliko hoće ako hoće. Ni hvala, ni razmisliću ni ne odgovara mi… Kultura 0. > > Pa sjajno.. Videla sam tu temu, traži nove stvari za preprodaju po tipa 50-100 dinara kom, da ih stavi na svoj profil za po 1000 plus. Trebalo bi da bude srećna što joj je neko uopšte ponudio bilo šta. Zna se gde se kupuju stvari po tim cenama. > > I teško da bi dobila u džaku to što je zamislila da će da joj nude. > Ništa me ne pitaj moja Slavice😄 > Eno stoji mi na fotelji sve i dalje 🤣🤣 Ja da imam mesta kupila bih samo da ne patiš, ja jednu stvar kad vadim napravim haos po celoj kući, znam kako je🤣 Ali nažalost nemam iglu gde da bacim što se ormara tiče
2026 04 20
Pa da, to je bilo složeno, sad kad sam izvukla nekako nemam gde da vratim…
2026 04 20
Uzmi vakum kese🤣 Mene samo to spašava (donekle) Nevezano za to, ja se nadam da će oni profili ličnosti koji su pomenuti na temi bar pogledati istu, da vide koliko su iritantni.
2026 04 20
1 2 3