Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pitaju, traže dodatne mere slike, mere, jel dostupno

> dannkinja: > > Her_Fashion: > > Ja nekima više ne odgovaram uopšte. > > Pre neki dan mi stiže poruka za najobičniju majicu "poluobim grudi, ramena" ni dobar dan nije rekla. > > Ostavila sam je na seen, stvarno ne mogu više😅 > > Pritom u Omiljenim stvari u brojevima 40- 42, pita me za S majicu (počela sam I to da gledam jer zaista neretko me pitaju za mere stvari koje su im u startu par brojeva manje/veće) > Mene posebno umaraju te bez grama kulture. Jutros sam i ja dobila poruku koja glasi samo “1000?” i naravno, nemam nameru da odgovorim. Pri tom sam napisala da je cena fiksna. > I te članice što pitaju za 200-300 dinara popusta na nešto što je novo, a već ima presmešnu cenu… Naravno, u velikoj meri i spustim cenu, ali imam utisak da će uskoro tražiti da im se stvari poklone. > Takođe, primetila sam da to rade i članice sa preko 100-200 pozitivnih ocena. Pre neki dan me žena sa 150 pozitivnih pita za popust, sa 1000 na 700 i ja joj kažem može. Nikada se više nije javila. 😅 Ludilo! Ja snizila novu jaknu na 1300, vecina koja se javila pitaju jel moze za 1000,1100 😒
2026 04 18
Ma bezobrazluk. Baš što kaže jelenicajk90, danas za te pare ne mogu ništa da kupe van ovakvih sajtova. Nekada se zapitam kako im je prihvatljivo da u, recimo, Zari ostave po nekoliko hiljada dinara, a ovde za krpicu od 1000 dinara, i to neretko novu, traže popust. 😓
2026 04 18
Pa i kad dobiju popust ne kupe. Prošle nedelje mi je devojka sa 77 pozitivnih tražila popust i podatke, ja prihvatila, ostavila podatke. Rekla mi je hvala i više se nije javljala😏
2026 04 18
Da ne otvaram posebno temu kad ste vec tu, da li to opet ne rade poruke? 20 neuspesnih pokusaja da odgovorim na poruku
2026 04 18
> dannkinja: > Ma bezobrazluk. Baš što kaže jelenicajk90, danas za te pare ne mogu ništa da kupe van ovakvih sajtova. Nekada se zapitam kako im je prihvatljivo da u, recimo, Zari ostave po nekoliko hiljada dinara, a ovde za krpicu od 1000 dinara, i to neretko novu, traže popust. 😓 Baš tako, ni meni nije jasno
2026 04 18
> ubavkam: > Da ne otvaram posebno temu kad ste vec tu, da li to opet ne rade poruke? 20 neuspesnih pokusaja da odgovorim na poruku Meni rade normalno
2026 04 18
> Her_Fashion: > Pa i kad dobiju popust ne kupe. Prošle nedelje mi je devojka sa 77 pozitivnih tražila popust i podatke, ja prihvatila, ostavila podatke. Rekla mi je hvala i više se nije javljala😏 Bar ti je rekla hvala, meni ni hvala ne kazu 😅
2026 04 18
Ja inače preferiram uplatu pa slanje. Ima onih koji traže moje podatke za uplatu i ja tu ostavim ime, prezime, broj računa i moooooju adresu i ti se više ne jave, pa uzimaš mi podatke samo tako?! Baš sam ogorčena, mogla bih knjigu napisati o članicama koje “kupuju” 😀 Sad ovo kao ispovesti, imala sam slucaj pre 3 nedelje, članica za Nike patike koje sam stavila 800 din, ali 800 jer ne želim da propadaju ali su stvarno super, tražila ljudi snimak. Ja ovako ogromna sa stomakom otišla tražila od milion obuće, poslala snimak i ona kaže: jaoooooo kako su super, koja je najniža cena? 😭
2026 04 18
To za podatke mi postaje baš nekako creepy. Evo ovaj poslednji slučaj, uzela podatke I napisala "Hvala Jelena😊", I više se nikad nije javila.. wtf 🤣 Još joj napišem "Nema na čemu, javite kad uplatite I ostavite podatke" i muk. Msm ok, sigurno da je odustala, ali može mozak I paranoja da ode u 100 pravaca😅 A to za patike je baš baš katastrofa. Meni se desilo da sam slala snimke I slike torbe I odgovor "Lepa je. Cena?" Kad krenemo sa ovakvim temama I počnem da se prisećam raznih situacija dodje mi sve stvari da pobacam I završim sa krpicama😬
2026 04 18
Hvala na otvorenoj temi i deljenju iskustava. Već duži vremenski period sam razočarana zbog masovne nekulture i nepoštovanja. Imala sam slična iskustva, traženje dodatnih slika, videa i dimenzija (nije mi problem da se iscimam, ali očekujem da druga strana to ispoštuje) i onda ne odgovaranje na poruke. Najgore mi je kada neko traži adresu zbog ličnog preuzimanja i ja pošaljem i nikada se kasnije ne javi. Sve mogu da razumem i naravno da neko ima pravo da se predomisli i odustane, ali samo neki odgovor, bilo šta… Nedavno mi je žena danima slala različita pitanja za jednu majicu, tražila popust, dobila popust, tražila moje podatke, ja poslala, a ona samo nestala. Da ne pričam o obraćanju, prilikom čega ljudi kao da nisu svesni da se s druge strane nalazi živ čovek, ne postoji dobar dan ili nešto slično, samo stigne poruka “pazuh? struk?”. Takođe nerealno obaranje cena, gde se sa 2000, 3000 din, cena obara na 700, 800 din. Zbog čega je normalna komunikacija izuzetno retka i zašto je ostaviti utisak i javiti da je paket stigao “najveći problem na svetu” ? Redovno mi se dešava da nakon prodaje pitam jel stigao paket, jel sve okej i ne dobijem apsolutno nikakav odgovor. 🙂
2026 04 19
Hvala Vam na svemu, već sam mislila da je problem u meni, da sam postala jako nervozna, pa sam čak to pripisivala trudničkim hormonima, ali očigledno je da je velika bahatost i nekultura prisutna medju članicama, koje ne poštuju tudje vreme i trud.
2026 04 19
> jelenicajk90: > Ja inače preferiram uplatu pa slanje. Ima onih koji traže moje podatke za uplatu i ja tu ostavim ime, prezime, broj računa i moooooju adresu i ti se više ne jave, pa uzimaš mi podatke samo tako?! Baš sam ogorčena, mogla bih knjigu napisati o članicama koje “kupuju” 😀 > Sad ovo kao ispovesti, imala sam slucaj pre 3 nedelje, članica za Nike patike koje sam stavila 800 din, ali 800 jer ne želim da propadaju ali su stvarno super, tražila ljudi snimak. Ja ovako ogromna sa stomakom otišla tražila od milion obuće, poslala snimak i ona kaže: jaoooooo kako su super, koja je najniža cena? 😭 Ne šaljite adresu, samo račun ime prezime , eventualno grad u kome živite. Ne treba ništa osim toga ako ide preko aplikacije uplata, meni ni u pošti ne traže adresu više samo grad osobe koja prima. Bićete mirniji.
2026 04 19
> Her_Fashion: > To za podatke mi postaje baš nekako creepy. Evo ovaj poslednji slučaj, uzela podatke I napisala "Hvala Jelena😊", I više se nikad nije javila.. wtf 🤣 > Još joj napišem "Nema na čemu, javite kad uplatite I ostavite podatke" i muk. > Msm ok, sigurno da je odustala, ali može mozak I paranoja da ode u 100 pravaca😅 > A to za patike je baš baš katastrofa. Meni se desilo da sam slala snimke I slike torbe I odgovor "Lepa je. Cena?" > Kad krenemo sa ovakvim temama I počnem da se prisećam raznih situacija dodje mi sve stvari da pobacam I završim sa krpicama😬 Isto, ali u poslednje vreme je nepodnošljivo postalo od ovih kojima se ostave podaci pa nestanu, do onih sa dostupno?Ali ludim od ovih što npr ni dobar dan samo stave neku prepolovljenu cenu u poruci i upitnik, jednu sam upamtila čak, sestra počela da im zapisuje profile, mnogo njih sa puno pozitivnih ocena driblaju do iznemoglosti a više puta mi se od takvih i desilo da nepto kupim pa stignu čizme sa prepolovljenim djonom itd, i za kupovinu skoro uvek ubodem takvu nekakvu osobu, skoro sam pitala za jedne patike samo da mi kaže da li imaju oštećenja jer mi se na slici učinilo da su dobro razlepljene kad ona kaže mogu se još uvek dobro iskoristiti😂 bez odgovora za oštećenja i kaže dajte telefon da vam pošaljem slike na viber ja ostavila broj telefona kad ona nestala nit je šta poslala a loguje se redovno
2026 04 19
Neverovatno mi je i čudom se čudim odakle ovima sa DOSTUPNO? ili npr nešto što košta 3300 pošalje 1800?samo to ništa drugo odakle im te pozitivne ocene i od koga? Živo me interesuje
2026 04 19
> Kejt698: > Meni se najcesce desavalo da clanice koje imaju ceo istorijat pozitivnih ocena kao kupci brendirane odece (preko 10000din) pitaju za 500-1000din popusta na odecu koja kosta 2000-3000din. Ili mi se isto desavalo da jedna clanica trazi videe i slike stalno, raznih predmeta, i na kraju nikad ne kupi :') Jednom sam dobila poruku za trenerku koju sam vec snizila na 7999 - "199din?". Izneverovala. Ja sam dobila ponudu da originalan markiran predmet, nov (samo opran, nekoriscen) prodam za 500. Placen je bio oko 75 ili 85 evra, ne mogu da se setim (+ dodatni troskovi)
2026 04 19