Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Lepi i drugačiji butici BG

Devojke, proleće je, hajde da pokrenemo jednu lepu temu, a to su lepi, jedinstveni, drugačiji butici u Beogradu. Ima li ih? Ja sam juče, posle godinu dana, svratila u butik Lunami, na Velikom trgu u Zemunu. Po meni, butik je odličan. Ali, jak na cenama. Žena koja radi tamo, i koja mislim i da je vlasnica je divna žena. Juče sam kupila neki otkačen, asimetričan prsluk, a prošle godine letnju haljunu za kojom se okretao svako! Bez skromnosti😅 Menjam garderober, hoću više drugačijih stvari, koje se ne viđaju svaki dan na devojkama, i samo viskoznih, lanenih, pa ako znate neko takvo mesto, predlažite. 👇🍀🌺🌻🌼🌷🪻🏵️👇
2026 04 19
Lepa tema, pratim ako neko vidi/podeli iskustva. Ja zaista ne znam takve butike, čini mi se da svi prodaju istu robu u poslednje vreme😏 Dosta takvih stvari sam našla na krpicama I to uglavnom neke starije kolekcije iz H&M u kolaboraciji sa dizajnerima, uzela sam nekoliko stvarno fenomenalnih haljina, mada u zadnjih možda godinu-dve, baš i nema neke ponude, moram dosta da kopam po sajtu da nadjem nešto.
2026 04 20
Ja gledam naš brend Bleyzer upravo i tako neke koncept butike tj. njihove instargame i web šopove koji prodaju silne domaće brendove koji su iznikli. Ne znam… fotografi, content creatori, art direktori i ko tu sve nije naveden ispod fotografija. Kad se skoncentrišem na samu garderobu da mi ne odvlači pažnju što je lepa fotografija - sve je to već vidjeno. Je l kupuju to ljudi? Je l su njima ti brendovi održivi? Imam osećaj da se tu više ulaže u internet marketing (treba sve te ljude platiti) nego u sam proizvod.
2026 04 22
> Noubliezjamais: > Je l kupuju to ljudi? Je l su njima ti brendovi održivi? Kupuju i jesu. Posao cveta Di Valgoniju. Oni duksevi sa natpisima ljubav, vera, nada, sreća nikad veća su hit🙄 ja posedujem njihov blejzer ali sam ga dobila na poklon. Pogledah Bleyzer, pošto nisam nikad čula. Evo već zaboravih šta sam videla, koliko je sve isto, monotono, dosadno...
2026 04 23
Sad se setih kad reče IG, Darmiomoon ima baš lepih stvari, nisu baš povoljni, ali imaju I neka sniženja itd.
2026 04 23