Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Gde sada prodajete stvari?

Svuda pomalo, ovde najvise, na V sajtu takodje, kp jedan predmet u 2 meseca, cak se proda i na kupindo.
2026 04 25
Ja nigde 😋 Ovde je i članarina jeftina dok na kupujemprodajem se plaća oko 200 obnavljanje oglasa. Takođe na Limundu sam kačila oglase i potrošila oko 1000 dinara a prodala sam samo dve stvari. Nekako mi ne ide prodaja, nadam se da će ovde uvesti kao nam tim sajtovima povlašćene pošiljke pa će možda više biti prodaja. Na limundu može da se pošalje pošiljka za 200 dinara. Vž
2026 04 26
Na Limundu imate opciju da postavite predmet po fiksnoj ceni, tad se skine provizija samo kad se predmet proda. Do tada se ne naplacuje i niste na gubitku. Meni su Kupindo i Limundo super, postoje pravila i zna se koje su obaveze kupca i prodavca. Nije kao ovde gde svako smislja neka svoja pravila i uslove prodaje. Kad mogu da biram, radije kupujem na Kupindu ili Limundu nego ovde. Bar znam da imam neku zastitu i da mogu da racunam na pomoc administratora. Clanovi su mnogo ozbiljniji od clanova na KP i na krpicama. A na KP jeste preskupo obnavljanje oglasa i sad su smanjili na 10 besplatnih oglasa mesecno, sto je stvarno malo. Ja i tamo nesto postavim, retko prodam, ali bude nesto s vremena na vreme. Oglase ne obnavljam, ne isplati mi se. Dobra stvar na KP je sto moze da se blokira clan ako pocne da uznemirava, a i administratori brzo reaguju. Cak sam videla da su blokirali neke muskarce koji su mi pisali. Mene nisu uznemiravali jer znam jasno da odgovorim da na takve poruke ne odgovaram, ali verovatno jesu druge devojke koje su ih prijavile.
2026 04 26
> peschici: > Na Limundu imate opciju da postavite predmet po fiksnoj ceni, tad se skine provizija samo kad se predmet proda. Do tada se ne naplacuje i niste na gubitku. Meni su Kupindo i Limundo super, postoje pravila i zna se koje su obaveze kupca i prodavca. Nije kao ovde gde svako smislja neka svoja pravila i uslove prodaje. Kad mogu da biram, radije kupujem na Kupindu ili Limundu nego ovde. Bar znam da imam neku zastitu i da mogu da racunam na pomoc administratora. Clanovi su mnogo ozbiljniji od clanova na KP i na krpicama. > A na KP jeste preskupo obnavljanje oglasa i sad su smanjili na 10 besplatnih oglasa mesecno, sto je stvarno malo. Ja i tamo nesto postavim, retko prodam, ali bude nesto s vremena na vreme. Oglase ne obnavljam, ne isplati mi se. Dobra stvar na KP je sto moze da se blokira clan ako pocne da uznemirava, a i administratori brzo reaguju. Cak sam videla da su blokirali neke muskarce koji su mi pisali. Mene nisu uznemiravali jer znam jasno da odgovorim da na takve poruke ne odgovaram, ali verovatno jesu druge devojke koje su ih prijavile. Na limundu, vise ne prodajem, a ni ne kupujem. Toliko su mi losa iskustva sa kupovinom u proslosti(osim srebra koje sam tamo kupila i od jedne gospodje prelepe stvarcice) mnogi prodaju rite za kantu, a kupci nude 30din u ponudi manje, pa preprodavci sa IG. Od preprodavaca ne kupujem, jer nemaju meru sto se tice cena, a retko kupujem, jer imam druge prioritete, pa da ja sebi nesto kupim to je poslednja stavka. Trazim samo meow majicu,jer sam onu koju imam iznosila.
2026 04 27
Limundo i kupujem prodajem
2026 04 27
Da li neko uspeva da proda odecu na instagramu ?
2026 04 29
Definitivno najbolje jos uvek moje krpice 🛍️👌🌸☺️🍀
2026 04 30
U mom slucaju, jedino na ovom sajtu i dalje uspem nesto da prodam, nekad jednom mesecno ali drugde ni toliko, sve sam pogasila i ostavila samo ovaj sajt. Mislim da bi se na instagramu ok prodavalo ali mrzi me da pravim novi profil i slikam sve ispocetka, jer kad bih skidala slike ovde sa sajta bile bi mi mutne kad okacim tamo. Isto mislim da je prosto zatisje pored Sheina, Temua i second hand prodavnica na svakom cosku u svakom mestu (cak i kod mene u selu ima nekoliko) gde ljudi ne moraju placati postarine i cimati se.. Ps. Mozda umisljam, ali kad god sam nesto kupila ovde, kroz dan dva bi mi neko poslao poruku da zeli da kupi neku moju stvarcicu, pa eto probajte malo i da kupujete pa ce vam se vratiti 🤭🍀
2026 05 04
Prebacujem se lagano na kruzni sajt, novonapravljen, ali vidim da ima desavanja. 2dana od pravljenja naloga sam vec imala prodaju. Ovde sam opljackana, jer mesecima placam premijum, a sa 200 artikala sam ostala na 25 jer je doslo do nekog brisanja usled baga ili ko zna cega. S obzirom da sam uslugu platila, a nisam je dobila, videcu kako cemo refundirati taj novac, jer veverica nisam bila nikad, pa necu ni sada. U svakom slucaju, ko bi da se opremi za malo para, ili ko radi neke lajvove, kome treba vise robe odjednom, nek mi se javi, ja nemam vremena previse jer se spremamo za novu bebu, a pretovarena sam. Kao i uvek, dajem gratis postarine iznad odredjenog iznosa.
2026 05 10
> Dani88: > U mom slucaju, jedino na ovom sajtu i dalje uspem nesto da prodam, nekad jednom mesecno ali drugde ni toliko, sve sam pogasila i ostavila samo ovaj sajt. > Mislim da bi se na instagramu ok prodavalo ali mrzi me da pravim novi profil i slikam sve ispocetka, jer kad bih skidala slike ovde sa sajta bile bi mi mutne kad okacim tamo. > Isto mislim da je prosto zatisje pored Sheina, Temua i second hand prodavnica na svakom cosku u svakom mestu (cak i kod mene u selu ima nekoliko) gde ljudi ne moraju placati postarine i cimati se.. > Ps. Mozda umisljam, ali kad god sam nesto kupila ovde, kroz dan dva bi mi neko poslao poruku da zeli da kupi neku moju stvarcicu, pa eto probajte malo i da kupujete pa ce vam se vratiti 🤭🍀 Temu ima stvarno loše materijale. 😬
2026 05 11
1 2