Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

AI opisi i slike

Ovi na instagramu vec odavno koriste AI "modele" za odecu, ako smem tako da ih nazovem, a sad imamo i AI opise odece koji ne daju nikakve korisne informacije o velicini, merama i stanju predmeta, ali se iz aviona vidi da nije covek pisao. Ako vas tolko mrzi da uslikate i napisete dve recenice, nemojte ni da prodajete. Ocito je potreban odredjen nivo inteligencije da se shvati da ti alati nisu servirani siroj publici da bi nam olaksali zivot, vec da obucavamo i hranimo opasnu masineriju licnim informacijama. Ali koga briga, zasto da pisemo, crtamo, fotografisemo i mislimo kad nule i jedinice to mogu za nas.
2026 04 22
Pre AI-a su postavljeni oglasi sa obućom bez mere dužine unutrašnjeg gazišta. A znamo da varira od kalupa do kalupa. Predmeti koji nisu slikani celi, maxi haljina koja se vidi samo do pola na primer. i sl. Minumum truda.
2026 04 22
👏👏👏 > darkacademia: > Ovi na instagramu vec odavno koriste AI "modele" za odecu, ako smem tako da ih nazovem, a sad imamo i AI opise odece koji ne daju nikakve korisne informacije o velicini, merama i stanju predmeta, ali se iz aviona vidi da nije covek pisao. Ako vas tolko mrzi da uslikate i napisete dve recenice, nemojte ni da prodajete. Ocito je potreban odredjen nivo inteligencije da se shvati da ti alati nisu servirani siroj publici da bi nam olaksali zivot, vec da obucavamo i hranimo opasnu masineriju licnim informacijama. Ali koga briga, zasto da pisemo, crtamo, fotografisemo i mislimo kad nule i jedinice to mogu za nas.
2026 04 22
Počeli su I ovde sa tim AI slikama, opise nisam primetila.
2026 04 22
Najnovija FB prevara, AI fotografije(skinute sa temua)+AI snimci, cak imaju i AI bot profile koji hvale proizvode. Neki su se i upecali i prevareni su.
upload
2026 04 25
Budite oprezni.
upload
2026 04 25
Mislim meni je ovo baš očigledno, ali znam da mnogima nije. Odvratno i ne podnosim ih
2026 04 27
> darkacademia: > Mislim meni je ovo baš očigledno, ali znam da mnogima nije. Odvratno i ne podnosim ih Imali su dve fb stranice, sad sam proverila, vise nema nijedne. Prevarili su gomile ljudi i nestali. Cak su i sajt napravili, ali lazna mail adresa ih je izdala. Ljudi koji ne umeju da razlikuju stvarne prodavce od laznih ne bi trebali da kupuju. Boli dupe ove lopove za moral i ostalo, oni su tu da kradu i varaju.
2026 04 27
> Imali su dve fb stranice, sad sam proverila, vise nema nijedne. Izgleda da imaju još jednu. Nemam facebook profil. Imala sam ga nekad kratko, ali mogu da vidim stranice i javne grupe čak i ako nisam prijavljena. Sajt i dalje postoji i još nekoga će da prevare...
upload
2026 04 27
> peschici: > > Imali su dve fb stranice, sad sam proverila, vise nema nijedne. > Izgleda da imaju još jednu. Nemam facebook profil. Imala sam ga nekad kratko, ali mogu da vidim stranice i javne grupe čak i ako nisam prijavljena. > Sajt i dalje postoji i još nekoga će da prevare... Pisala sam u komentarima da je stranica lazna i da su prevaranti, tako da su me sigurno blokirali pa zato vise ne vidim njihovu postojecu stranicu. Ali ocigledno je da to nije rucni rad, vec AI proizvod sa temua, valjda i mi kao kupci imamo neku odgovornost. Drugo je kad neko laze o stanju predmeta, pa se pravi lud, a drugo je ovo. Zato nam je internet i dat, da nam olaksa i da mozemo da proverimo fotografije, da sprecimo lopove da nas opljackaju.
2026 04 27
Evo jos jedne AI lazne lopovske stranice na fb. Ko ne zna da kupuje i da prepozna lopove, ne bi trebao ni da kupuje online.
upload
2026 05 08
Ko zna koliko ovakvih lopova cirkulise i operise na fb
upload
2026 05 08