Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Covek mi preti bez razloga

Evo prepiske pa gledajte …
2026 04 25
Dala sam mu Viber iz nekog razloga nije mogao da mi pošalje poruku
upload
2026 04 25
2
upload
2026 04 25
3
upload
2026 04 25
Hit🤣 steta sto ne moze da se blokira korisnik ovde
2026 04 25
Ko od koga ovde kupuje? Ja ništa ne razumem iz te prepiske i nije mi jasno zašto preti. 🤦🏻‍♀️ Čovek ima 8 ocena, od kojih su 2 negativne, ja bih se zapitala...
2026 04 25
Ima nepismenih osoba, koje trguju na sajtovima i koje su pritom u tripu da su svi prevaranti. Imala sam i ja pacijente. Ne brini, raspitace se kako da koristi viber, čuo je za linkove i prevare, pa se utripovao oko prevare, da mu ne skinu kredit sa telefona 😅 Ti izbriši ovu temu zbog ostavljenog svog broja, trebalo je da ga sakrijes
2026 04 25
Zato i nemam viber, da ti se nakace razni, ne hvala. Ljudi ne umeju da procene ko je prevarant, a ko ne. Pa smaraju i zamaraju.
2026 04 25
Да знамо да га заобиђемо, ја бих неутралну оцену оставила са том преписком . MarianneMaryy ,ма тамо их можеш блокирати, мени је вибер био велика олакшица , јасније слике, снимак производа ( ако траже за фен или слично , да виде да ради уређај ) . Кад сајт не шаље поруке- вибер је решење. И хвала Богу до сад нисам наишла на непријатности. Стварно има дивних женица овде, у већини.
2026 04 26
> Kažual: > Да знамо да га заобиђемо, ја бих неутралну оцену оставила са том преписком . > MarianneMaryy ,ма тамо их можеш блокирати, мени је вибер био велика олакшица , јасније слике, снимак производа ( ако траже за фен или слично , да виде да ради уређај ) . > Кад сајт не шаље поруке- вибер је решење. > И хвала Богу до сад нисам наишла на непријатности. > Стварно има дивних женица овде, у већини. Naravno da vecini viber odgovara da olaksava i sl. i na V sajtu slike se vide bolje, koga nesto zanima moze tamo pogledati i vise slika da pogleda.
2026 04 26
Ne znam da li ste pre odluke o kupovini procitali ocenu koju sam ostavila? Mozda nisam navela detalje (jakna oznacena kao nenosena / dobijena polovna i ostecena, ali sam napisala "potom preti". Kako iko moze da bude ravnodusan na utiske i poveruje da je Prodavac od poverenja? Nakon sto sam ostavila utisak, dobila sam poruke kako se kune u, citiram: "majku i oca mrtvog" da ce otici zbog toga u policiju i prijaviti me zbog utiska i jer, opet citiram: "prodajem skupe stvari". Kome trebaju dokazi, prosledicu.
2026 04 26
Obavezno pročitati opis negativnih utisaka. Lično nisam imala ovakvu situaciju, ali je bilo teških istripovanih kupaca, kojima se ne moze ništa objasniti, pritom uz moje utiske i njihove, situacija je poprilično jasna onome ko koristi zdravu logiku
2026 04 26