Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne rade poruke?

Da li imate problem sa slanjem poruka? Ako saljem duzu poruku nema sanse da se posalje, evo ceo dan. Uspem da posaljem ako je poruka od tri reci, pa tako seckam.
2026 04 29
Daa, jedva se salju (iz petog puta😅🥹)
2026 04 29
Ja sam pre 2 sata poslala poruku bez problema. Tad sam koristila kompjuter ako nešto znači. 🙂
2026 04 29
Nekad neće da se pošalje, ali onda prekopiram tekst, refrešujem poruke i brzo kliknem da pošalje i uspe. 😄
2026 04 29
Kako da dodjem do admina?
2026 04 30
U donjem levom uglu piše Pomoć, skroz na kraju stranice ovog sajta. Ja sam im tu pisala.
2026 04 30
Da li neko ima problema sa brisanjem predmeta? Ne mogu da obrišem jedan predmet. Uspela sam samo da ga deaktiviram, ali ne i da obrišem trajno. Prošle nedelje sam bez problema obrisala jedan prodati predmet, sad ne radi i ne znam da li je neki opšti bag ili samo kod mene. 🤔 Ne bih da otvaram novu temu zbog ovoga. ☺️
upload
2026 05 01
> peschici: > Da li neko ima problema sa brisanjem predmeta? Ne mogu da obrišem jedan predmet. Uspela sam samo da ga deaktiviram, ali ne i da obrišem trajno. > Prošle nedelje sam bez problema obrisala jedan prodati predmet, sad ne radi i ne znam da li je neki opšti bag ili samo kod mene. 🤔 > Ne bih da otvaram novu temu zbog ovoga. ☺️ Cesto se desava, neko vreme ne radi uopste "delete" dugme, pa onda proradi i tako u krug.. Vec par meseci sigurno, malo radi, malo ne radi.. Obicno bude recimo dan -dva da ne moze, pa onda proradi.
2026 05 01
Hvala! 🌸 Onda ću pokušati ponovo sutra ili za nekoliko dana. 😊
2026 05 01
Hvala 😊
2026 05 04