Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Posalji sliku na Viber

Nakotile se bubasvabe, vec 3 scam poruke ove sadrzine mi stigle u dva sata,. 🤣 Gde je preko potrebna BLOK opcija pitam admine?!
2026 05 01
> sandy89: > Nakotile se bubasvabe, vec 3 scam poruke ove sadrzine mi stigle u dva sata,. 🤣 > Gde je preko potrebna BLOK opcija pitam admine?! Da i meni isto .
2026 05 01
I meni je stiglo, vıdela da osoba ima jednu pozitivnu ocenu, pısala joj na viber ako i dalje zeli slike predmeta, samo je odmah odogovorila da joj odgovara slanje nekom nepoznatom sluzbom, rekla sam da ne saljem tako, i nije vise bilo dalje konverzacije. Valjda ce moci da se blokiraju vise ,:(
2026 05 01
I meni je stigla od nekog naloga jovanabg977 tako nešto ili slično, ali vidim komentare članica i strani broj, nisam ni odgovarala.
2026 05 01
I meni takođe, danas u roku od 2h- 2 scam poruke.. 🥲
2026 05 01
> Stanitslava22: > I meni je stigla od nekog naloga jovanabg977 tako nešto ili slično, ali vidim komentare članica i strani broj, nisam ni odgovarala. Takođe od istog naloga..
2026 05 01
> Kupina: > I meni je stiglo, vıdela da osoba ima jednu pozitivnu ocenu, pısala joj na viber ako i dalje zeli slike predmeta, samo je odmah odogovorila da joj odgovara slanje nekom nepoznatom sluzbom, rekla sam da ne saljem tako, i nije vise bilo dalje konverzacije. > Valjda ce moci da se blokiraju vise ,:( Isto.
2026 05 02
Molim admine da reaguju i blokiraju ovaj profil
upload
2026 05 02
Dodajem spisku, ocigledno hakovan nalog, jer ima pozitivne utiske, broj slovenački(?).
upload
2026 05 02
I meni je stiglo sa istog tog hakovanog profila. Prijavila sam na temi HAKOVANI PROFILI. Ovo je zaista zabrinjavajuće...
2026 05 02
I meni se ovaj javio, blokiran je.
2026 05 02
I meni je stigla od “ Shadowbaby”
2026 05 03
I meni je stiglo to, oprez!
upload
2026 05 03
Meni često stižu za preuzimanje u NS ali nisu ove klasične prevarantske fore gde se odmah vidi da nesto nije uredu , nego sve izgleda kao normalan profil samo ima 0 ocena ili jednu pozitivnu i obican broj , javi se za preuzimanje i ostave br tel pitaju jel loze danas i vise se nikad ne jave, evo to je sad svakodnevno vec….
2026 05 04
Poruku ni ne otvaram, ide direkt u tresh! Scam profili: Burberry42 sakcija muzafera gorangta Sandra1000
2026 05 04
1 2 3