Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Pomoc oko clanarine

Cao zenice kako da kupim vip clanstvo za vidljivije oglase na 30 dana za 200 din sto ima
2026 05 05
Bolje je da uplatite premium plan od 550 dinara, jer uz taj plan dobijate VIP pogodnosti i 100 kredita koje mozete koristiti za bolju vidljivost. Svakako, bez plana necete moci da postavite vise od 3 predmeta. Mislim da to vip clanstvo sada ne sluzi nicemu ukoliko nemate aktivan neki plan. Ako nemate mnogo predmeta da postavite, imate i planove od 150 dinara za 10 predmeta i od 350 dinara za 30 predmeta. Plan od 550 dinara omogucava da postavite neogranicen broj predmeta.
2026 05 05
> peschici: > Bolje je da uplatite premium plan od 550 dinara, jer uz taj plan dobijate VIP pogodnosti i 100 kredita koje mozete koristiti za bolju vidljivost. > Svakako, bez plana necete moci da postavite vise od 3 predmeta. Mislim da to vip clanstvo sada ne sluzi nicemu ukoliko nemate aktivan neki plan. Ako nemate mnogo predmeta da postavite, imate i planove od 150 dinara za 10 predmeta i od 350 dinara za 30 predmeta. Plan od 550 dinara omogucava da postavite neogranicen broj predmeta. Hvala puno nova sam jos uvek ovde pa dok ukapiram kako funkcionise sve ovo
2026 05 06
Bolje da ne uplatis nista i da nadjes novo mesto. Mesecima placam premijum paket, da bih pre nekoliko dana usla na svoj nalog i videla da nemam preko 180 predmeta koji su mi bili na nalogu. Znaci od novembra mi se skida 550din svaki mesec, a sajt sam brise predmete.
2026 05 10
Kod mene na profilu piše do kada je koji predmet aktivan. Evo kako to izgleda kad uđem na profil. Potrebno je da se svaki oglas edituje da bi mu se produžio rok. Plaćanje članarine nije dovoljno da predmeti ostanu aktivni. Zapravo, čak i kad otkažemo članarinu, predmeti ostaju aktivni do datuma koji piše. Moj slučaj to dokazuje. Plan sam otkazala oko 15. decembra. Predmeti su nestajali samo kad sam ih sama brisala ili kad sam pokušala da ih izmenim. Bez plana ne mogu da dodajem nove predmete ni da ih menjam, ali se nisu brisali sami.
upload
2026 05 10
Valjda si naucila da se ovde u roku jednog dana izmeni mnogo toga na lose. Danas i je vraceno sest predmeta u arhivu, predmet koji je danas istekao se brise za 0dana, predmet drugi za 80, a cetiri imaju istek 30. 9. 2025. kada su okaceni na sajt, a znam da su okaceni tog datuma jer imam foldere u lap topu kada sam iz telefona prebacila fotografije u lap. Cetiri devojke sa kojima sam privatno u komunikaciji su otkazale pretplatu, i dalje im se skida. Prijavile su kradju kartice. Ako to smatras normalnim, ok.
2026 05 12
Ne kažem da je normalno, samo sam pokušala da objasnim koji datum mora da se gleda. Nije više poenta kad je predmet objavljen, već kad je editovan. Može neko da ima predmet i iz 2022. godine. Ako ga edituje redovno i prati datum isteka, taj predmet će i dalje biti aktivan i njegovo trajanje može da se produži. Ako je predmet postavljen 30. septembra 2025. godine, bez editovanja je istekao krajem marta i to nije bag. Trebalo je da ide u neaktive. Ako nije, ili je bag ili su izmenili nešto na sajtu. Dakle, poenta je da se prati datum isteka na profilu, ništa više. Da ima bagova, ima. Nedavno nisam mogla da obrišem predmet, dugme delete nije radilo pa sam pokušala za nekoliko dana. Onda klikom na Prodato predmet nestaje sa profila, ali ostaje u pretrazi. Obaveštenja na mejl o novi porukama nekad stižu, nekad ne. To je samo deo bagova, to ne možemo poreći. A za otkazivanje članstva, e tom temom sam se bavila više od svih, možda čak i više od administratora. 🙂 Na prvoj strani ove teme sam objasnila kako sam ja tada otkazala, slikala korake i napravila uputstvo mojekrpice.rs/forum/t/633585/krediti-usluge-nestanak-predmeta-sa-profila. Drugi članovi su kasnije uz pomoć mog uputstva uspeli da otkažu i da im se ne naplati. Naravno, na nalogu se nešto menjalo i više ni otkazivanje na Stripe-u ne izgleda isto. Na temi o uvođenju članarine treba pogledati 110. stranu na kojoj je jedna članica objasnila kako je ona nedavno otkazala. Ovde se shvata pogrešno čim neko pokuša da objasni da nije sve bag i da treba samo istražiti kako sajt funkcioniše i ispratiti promene koje donosi. Ne obaveštavaju nas ni o čemu, pa moramo sami.
2026 05 12
Asolutno nisam editovala nakon ubacivanja na sajt, desi mi se odmah po ubacivanju da udjem i okrenem fotografije i to je to. Bas cu da citam temu da dodjem do 110te strane kada je neko konacno nesto napisao. Ako sam ubacila 60+ predmeta 3. 11. onda bi trebali sada da mi budu u arhivi, da mogu da ih probudim, zar ne? A ne mogu ih ubaciti na sajt pre datuma kada su fotografije napravljene i prebacene u laptop, prostom logikom jer nisam pre ni imala te fotografije. Necemo da pravdamo nesto sto se ne moze opravdati, suludo je. Da ne govorim da sam u novembru mesecu, negde pred kraj(znam jer znam kada sam bila na sajtu po nekim drugim stvarima, npr viber porukama sa nekim) bila onemogucena da ubacim nove predmete iako mi je clanarinabila premijum i to je trajalo nekoliko dana i onda sam se spremala za detetov rodjendan 1. 12. i posle nisam ulazila da se bavim predmetima. Jel i to isto nepoznavanje rada sajta mozda, da imam neogranicen unos predmeta i da sam odjednom neuka da ih ubacim kao jos barem 20clanica koje su se zalile na isto?
2026 05 12
Iskreno, ne razumem zašto se na forumu svako uvredi kad dobije objašnjenje. Samo sam objasnila kako se produžava trajanje oglasa i da uplata članarine nije dovoljna da se oglas održi. To je ovde bio slučaj. Slobodno testiraj na svom profilu, edituj neki predmet pa pogledaj datum isteka i da li je produžen. Ako nisam u pravu, testiranje će to pokazati. Do 110. strane je lako doći ako se ide unazad, naravno da niko neće čitati sve, zato sam rekla na kojoj strani tačno se nalazi objašnjenje te članice, nisam rekla otpriike, već tačan broj strane. Da li će neko da čita ili ne, to nije moj problem. Baš zbog toga i imamo 112 strana na jednoj temi. 80% poruka na toj temi je ponavljanje pitanja kako da uplate ili otkažu, jer nisu odmakli dalje od prve strane. Bagove dalje neću komentarisati, to se rešava sa administratorima putem mejla ili poruka.
2026 05 12
Ne, to ovde nije bio slucaj. Niti je slucaj kod xy devojaka sa sajta. Znas li ti gde je tvoj registarski broj 355489 od mog 1150, koliko si mozda bila u pesku sa barbikama kada je ovaj sajt napravljen, da bi ti sada meni ista objasnjavala? Daj, bre, idite ljudi, zavrsavajte neke skole, kurseve, testirajte neke ozbiljnije stvari, pravite sebi sajtove pa budite admini, ja znam sa kim sam u komunikaciji oko ovoga i ko ce se baviti bagom, a to je Vanda na primer, kao medjuveza izmedju tog nekog ko lose odrzava sajt i nas koji imamo Vandu kao opciju za probleme na nalogu. Sacuvaj Boze, sta ja sebi dopustam ovde, ko da mi se obraca.
2026 05 12