Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Prostor za kupovinu i razmenu garderobe

Svake subote su se u kafiću preko puta mene skupljale žene i devojke, i starije, menjale su i kupovale garderobu, verovatno su imale dogovor sa vlasnikom kafića. To je divna ideja, kad bi se skupljale negde i na licu mesta kupovale prodavale i probale. Uz to bi bila možda potrebna i krojačica koja ima odlične ideje u krojenju odeće
2026 05 07
To je stvarno divna ideja,šteta što tako nešto ne postoji u svakom gradu. Ne mora da bude kafić može bilo kakvo mesto ,prostor za nas koje bi se menjale i kupovale nešto po povoljnim cenama.
2026 05 09
Iskreno sviđa mi se - to sam uglavnom viđala da je aktuelno u Bg-u/Novom Sadu. Da li bi neko bio raspoložen za tako nešto u Nišu možda?
2026 05 09
> Jelenas108: > To je stvarno divna ideja,šteta što tako nešto ne postoji u svakom gradu. > Ne mora da bude kafić može bilo kakvo mesto ,prostor za nas koje bi se menjale i kupovale nešto po povoljnim cenama. Ja sam iz Beograda. Možemo da organizujemo i slanje paketa neprodata robe u drugi grad.
2026 05 09
> AMiljković: > Iskreno sviđa mi se - to sam uglavnom viđala da je aktuelno u Bg-u/Novom Sadu. Da li bi neko bio raspoložen za tako nešto u Nišu možda? Dogovor 🏩 gradi . I nikad se ne zna koliko daleko može da ide 📉📈📊🗃️💶💶💶Može bilo koje mesto ateljei, holovi hotela, stan ko može da ustupi, sve bi se dogovorile i sve bi bilo regularno, u smislu, da ne možemo da zauzmemo, recimo, separe u Mc-u, i prodajemo, a da ne obavesti o nadležnog
2026 05 09
> Jelenas108: > To je stvarno divna ideja,šteta što tako nešto ne postoji u svakom gradu. > Ne mora da bude kafić može bilo kakvo mesto ,prostor za nas koje bi se menjale i kupovale nešto po povoljnim cenama. Dogovor 🏩 gradi . I nikad se ne zna koliko daleko može da ide 📉📈📊🗃️💶💶💶
2026 05 09
> Jelenas108: > To je stvarno divna ideja,šteta što tako nešto ne postoji u svakom gradu. > Ne mora da bude kafić može bilo kakvo mesto ,prostor za nas koje bi se menjale i kupovale nešto po povoljnim cenama. Želite li dogovor, hajde nas 5 za početak ili ko god pomisi da je ideja ok. Treba nas što više, tako bi se stekao utisak da smo ozbiljne i da želimo da budemo samostalne, a pre toga i saradnja sa članicama
pre 29 dana, 22:16
> radakrpice888: > > Jelenas108: > > To je stvarno divna ideja,šteta što tako nešto ne postoji u svakom gradu. > > Ne mora da bude kafić može bilo kakvo mesto ,prostor za nas koje bi se menjale i kupovale nešto po povoljnim cenama. > Želite li dogovor, hajde nas 5 za početak ili ko god pomisi da je ideja ok. Treba nas što više, tako bi se stekao utisak da smo ozbiljne i da želimo da budemo samostalne, a pre toga i saradnja sa članicama Ideja je više nego odlična. Uživo je uvek bolja e energija i povezanosti. Vidiš, popričaš... Prijateljica i ja smo planirale nešto slično, samo vremena da se sve organizuje... Da li imate možda i neko mesto u planu? Može i u dm.
pre 27 dana, 15:05
Na koji dm mislite? Prvo bi trebalo da se skupini što više to bolje. Da se nađemo negde, da se dogovorimo , da dogovorimo zadatke i profit na prvom mestu koliko bi se šta isplatilo
pre 27 dana, 20:40
Svaka ideja je prihvatljiva. Ja ih imam dosta, i treba mi mala pomoć. A verujem da je to slučaj sa svima nama. Svi bi da prodamo,retko se kupuje. Znaš kakav ja osećaj da probaš nešto od garderobe koju kupiš, sve na licu mesta, a ne šalju bele pantalone s flekama, izlizane cipele, ili ... ma što bi gubili kad znamo kako je realno stanje, i da je zarada sa grupom velika, dostupnija, i sve se može i dogovoriti i preko notara, ali prvo da se skupini
pre 27 dana, 22:16
Ko je zainteresovan šaljem kontakt rada krpice 888 @ g mail. com BEZ RAZMAKA, NARAVNO
pre 26 dana, 13:06
Ja bih rado da se ukljucim i mislim da mogu da pomognem oko mesta s obzirom da radim u manjem kaficu blizu pravnog fakulteta, vlasnik je stariji covek koji je mnogo dobar i verujem da bi dozvolio da se tamo odrzi ps ima punooo alkohola ko zeli i pikado🤗
pre 18 dana, 23:07
> Tijana004: > Ja bih rado da se ukljucim i mislim da mogu da pomognem oko mesta s obzirom da radim u manjem kaficu blizu pravnog fakulteta, vlasnik je stariji covek koji je mnogo dobar i verujem da bi dozvolio da se tamo odrzi ps ima punooo alkohola ko zeli i pikado🤗 Divno, ali da li veruješ da mi se još niko nije javio da pristaje na neku takvu grupnu prodaju. Ja stvarno imam dobru ideju, ali mi treba još članica, pa ako možeš i tu da pomognem, dzaba ja pišem kad ne znam nikog odavde, nova sam
pre 17 dana, 10:59
Pozz Tek sada sam procitala forum i mogu reci da je ideja odlicna, ali se slazem da nas treba biti vise Ja sam iz Bora ali bi ( ukoliko mi termin odgovara zbog posla, obaveza i letovanja) dosla do Bg-a ili do Nisa
pre 10 dana, 13:27
Bolji ako nađem ja devojke i počnemo da prodajemo imaćemo rešenje za sve
pre 9 dana, 17:02