Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Admin brise objave ?

Zahtevam da dobijem obrazloženje od admina koji mi svaku objavu sa naznakom da neki odredjeni komad TRAŽIM, obrise, iako jasno istaknem opis ispod slike. Nisam primetila da drugim članicama brišete objave ovog tipa, tako da ukoliko sam ja nesto propustila u vasim uslovima,obavestite me kako ne bih vise gubila vreme na objavu da biste mi vi istu obrisali. Hvala.
pre 25 dana, 08:45
Nije dozvoljeno uopšte postavljati "tražim" oglase, što je donekle i očigledno s obzirom da pri postavljanju oglasa ne postoji opcija "tražim" već samo "prodaj/pokloni". Za potražnju, postoji podforum.
pre 25 dana, 19:29
To je u redu, ali sam vidjala i sada vidjam objave koje su oglasene pod - trazim, dakle nisam nista objavila po svom nahođenju. Zato ne razumem kako nekim članicama ostavite objavu pod trazim, a drugima obrisete?
pre 24 dana, 11:25
Da se razumemo, ne brisem Vam ja, vec vrv AdminMK, ja samo odg zato sto znam odgovor a Admin Vam sigurno nece ovde odgovoriti. 😅😅 Uglavnom, stalno se vodi ta polemika ovde. Jednostavno ne moze jedan Admin da vidi i obrise 5000 objava koja krse pravila, prosto ne postizu, promakne im nesto itd. Nije nista licno niti "protiv Vas", vec jednostavno, Vas su videli a nekog drugog nisu.
pre 24 dana, 11:35
Hvala puno na razjasnjenju😇
pre 24 dana, 18:24
Nema na čemu🌸
pre 23 dana, 09:08
Zbog čega objave nestaju, tri predmeta sam izbacila i obrisani su po ko zna koji put?
pre 15 dana, 11:17
Možda je prekršeno neko pravilo za postavljanje predmeta. Slike sa interneta nisu dozvoljene, nisu dozvoljene ni kopije. Za postavljanje kozmetike takođe treba ispoštovati pravila. Najčešće zbog ovoga brišu. Treba proveriti pravila za postavljanje predmeta, verovatno nešto nije ispoštovano.
pre 15 dana, 11:39
Hvala na odgovoru.
pre 15 dana, 11:41
Nema na čemu 😊
pre 15 dana, 19:10
> Brbi_2026: > Zbog čega objave nestaju, tri predmeta sam izbacila i obrisani su po ko zna koji put? Slike sa interneta.
pre 15 dana, 22:25
A sta ako su normalne objave, nista sa interneta i slicno, a opet Oglasi nestaju postavljam po ko zna koj put i opet nestane bas ti odredjeni
pre 5 dana, 07:42