Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Preporuka za toplomer

Pozdrav svima, zanima me da li koristite bez kontaktni toplomer i koji se po vama pokazao dobar a da nije bas 6 hiljada?
pre 25 dana, 19:25
Obican sa zivom je najtacniji,ali trenutno koristim digitalni i za sada je ok,kosta oko 1000din u apoteci
pre 24 dana, 07:21
> KristinaCa12: > Obican sa zivom je najtacniji,ali trenutno koristim digitalni i za sada je ok,kosta oko 1000din u apoteci Digitalni sam koristila kad su bili bebe, pa sam i ja prešla na toplomer sa živom jer i ja se slažem da su oni najtačniji, ćerkica bolesna pa u toku noću dok spava ne želim da je budim palim svetla itd pa sam razmišljala da kupim ovaj ali ne bi baš davala 6 hiljada koliko su u apotekama, međutim gledala sam i preko kp neke ali ne znam kakvog su kvaliteta 🫣
pre 24 dana, 11:32
Iskreno ja takve stvari iskljucivo kupujem u apoteci jer su proverene,preko oglasa moze da se naleti na dobre stvari,ali ipak bih pre kupila na sigurnom mestu..
pre 24 dana, 11:52
Zdravo. Ja imam prizmin beskontaktni toplomer, kupila sam ga zbog deteta. Jeste zgodan da se brzinski premeri temp u toku noci, ali da znate da nije nesto na sta mozete 100% da se oslonite, zato sto pokazuje razlicite vrednosti u zavisnosti gde se meri. Uho, slepoocnica ili celo. Ako mi je bitno da precizno izmerim npr zbog davanja antipiretika, uvek premerim i obicnim toplomerom ispod miske. Ovaj moj mislim da sada kosta oko 4000 u prizmi, traje mi vec 4 god bez ikakvih problema.
pre 24 dana, 20:05
U principu ne mogu da kazem da je los, ja ga koristim svaki put kad je mala bolesna. Vodim se time da su slepoocnice najtoplije kod dece, pa ako tu pokaze visoku vrednost merim i ispod miske jos jednom jer je svakako budim zbog leka.
pre 24 dana, 20:17
> Bubabiskvit: > U principu ne mogu da kazem da je los, ja ga koristim svaki put kad je mala bolesna. Vodim se time da su slepoocnice najtoplije kod dece, pa ako tu pokaze visoku vrednost merim i ispod miske jos jednom jer je svakako budim zbog leka. Nesto mi se ne kupuje preko kp a opet dobra je stvar jer ćerkici bukvalno za 10 min skoči nenormalno temperatura pa mi je nekako zao da je budim na svakih pola sata sat da bi merila. Danas koliko sam umorna i jurila zaboravila sam doktorku da pitam koja je marka njenog jer pre pregleda izmerila ćerkici živnim toplomerom 36, 7 čim smo otišli za 10 minuta kod dr pokazalo se 36, 9 što je ok ljubičaste je boje tražila sam takav po apotekama nisam našla. Vi mi pišite marke koje su se vama dobro pokazale, svesna sam da neće pokazati baš tacnu vrednost kao živni ali u ove noćne svrhe i dežurstva mislim da je spas pogotovo kada čekam da počne lek da deluje i obara temp. ❤️
pre 23 dana, 18:39
Evo ja ovaj imama
upload
pre 23 dana, 21:35
Mislim da je omron ta marka koju prodaju u prizmi. Imama njihov aparat za pritisak, inhalator i ovaj termometar. Zadovoljna sam kvalitetom svega kupljenog kod njih. Ni ja Vam ne bih preporucila da uzimate na kp ili neki polovan. Mislim da je najbolja opcija nov sa garancijom.
pre 23 dana, 21:41
Prizma je odlicna,inhalator sam kupila njihov pre par godina,dok su jos bili mali,i dalje je kao nov..odlicne su im stvari..
pre 21 dana, 06:23
Imate umesto sa zivom,toplomer sa galijumom. To je zamena za zivu,netoksican, izgleda isto kao i onaj sa zivom,cena je bila oko 700,800 din prosle godine u apotekama.
pre 21 dana, 13:01
> deksica: > Imate umesto sa zivom,toplomer sa galijumom. To je zamena za zivu,netoksican, izgleda isto kao i onaj sa zivom,cena je bila oko 700,800 din prosle godine u apotekama. Ne tražim ja sa živom ili sa galijumom već da je bez kontaktni piše gore iz kojih razloga ali svakako imaću na umu kada mi se skupa ovaj da kupim taj, hvala 😊
pre 20 dana, 17:56