Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nekultura članica

Zdravo, devojke. Zanima me kako reagujete na nekulturu pojedinih članica? Dešava mi se često u poslednje vreme da se jave devojke da im pošaljem dodatne slike stvari, kako stoje ili slično jer budu veoma zainteresovane, ja uredno pošaljem i naglasim da jave šta budu odlučile i naravno ne dobijem ni obično " hvala",a kamoli ikakav odgovor. Ne znam zaista kada je kultura izašla iz mode? Znači, em slikam, em napišem mere, em im pošaljem dodatne slike, a onda seen i ćao.
pre 16 dana, 21:16
Nažalost puno je takvih članica na sajtu. Nekada imam utisak da pitaju za dodatne slike i mere čisto iz dosade.
pre 16 dana, 21:21
Obavezno kad vam traze dodatne slike pitajte sta ih zanima da uslikate. Ustedecete sebi vreme. U mom slucaju uvek bude ovaj dole scenario, nikad ne odgovore na to, jer ocigledno pitaju iz dosade.
upload
pre 16 dana, 21:41
Ja više šizim od takvih, stvarno se i ja trudim sve da uslikam i isto sad pitam a šta te zanima? Šta je to sele što nisam uslikala???
pre 16 dana, 11:02
Meni je najjace kada me pitaju jel' dolazis tu i tu (uglavnom Beograd), a stvar kosta fazon 500 dinara! Napisem da ne radim licnu dostavu i one samo ispare. Od takvih clanica mi nije dobro
pre 15 dana, 09:19
Takodje mi je preko glave clanica koje seenuju, a tek onih koje ne zapocnu razgovor ni sa "Zdravo". Kad vidim samo "Cena, dimenzije" najezim se i najradije ne bih odgovorila jer znam da uglavnom necu dobiti odgovor posle toga.
pre 15 dana, 15:07
Meni od onih koji potcenjuju garderobu sa vec prilicno korektnom i niskom cenom. Za sve svoje haljine koje u dobrom stanju jednom ili nikad obucene, stavljam cenu smesnu cenu. I uvek mi se javi neka sa pitanjem "moze za 700/800 dinara?" A cena 1000 din, tipa
pre 14 dana, 17:21
Današnja situacija: javlja mi se žena da me pita u kojem delu grada je moguće lično preuzimanje, ja uredno odgovaram, nakon toga kaže da joj ipak pošaljem broj računa da će tako platiti, a onda nakon nekoliko minuta šalje da ipak neće jer je videla neke njoj vidljive stvari koje joj se ne sviđaju. Zaista nemam reči više.
pre 14 dana, 19:34
Evo kakvu sam poruku ja dobila… Ni dobar dan, ni hvala unapred, nista…. 🙄
upload
pre 13 dana, 09:54
To je prevara, nalog blokiran. Pisao je juce svima.
pre 13 dana, 10:40
O Boze, hvala Vam… Nisam proverila nalog… Hvala jos jednom… > tinnamar: > To je prevara, nalog blokiran. Pisao je juce svima.
pre 13 dana, 10:58
Moram da se nadovežem na ovu svoju temu koju sam započela, započela sam je sa ciljem da se povežemo i da prosto olakšamo jedne drugima svojim iskustvom i podrškom tuđu nekulturu, ali kao da sam pokrenula ceo lanac nekulturnih članica.. Od tada mi se javljaju samo takve- neozbiljne članice. Evo primera, pre 2 dana mi se javlja žena, traži mere da joj pošaljem, zatim kaže da joj se veoma dopada neka krpica, traži da joj pošaljem broj računa za uplatu, a onda prosto nestane, ispari. Poslala sam joj1/2 poruke, nje uopšte nema. Ja zaista ne znam šta se ovo dešava, ali je postalo učestalo.. Dokle više? 🥲
pre 5 sata
Moram da se nadovežem na ovu svoju temu koju sam započela, započela sam je sa ciljem da se povežemo i da prosto olakšamo jedne drugima svojim iskustvom i podrškom tuđu nekulturu, ali kao da sam pokrenula ceo lanac nekulturnih članica.. Od tada mi se javljaju samo takve- neozbiljne članice. Evo primera, pre 2 dana mi se javlja žena, traži mere da joj pošaljem, zatim kaže da joj se veoma dopada neka krpica, traži da joj pošaljem broj računa za uplatu, a onda prosto nestane, ispari. Poslala sam joj1/2 poruke, nje uopšte nema. Ja zaista ne znam šta se ovo dešava, ali je postalo učestalo.. Dokle više? 🥲
pre 5 sata