Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nekultura članica

Zdravo, devojke. Zanima me kako reagujete na nekulturu pojedinih članica? Dešava mi se često u poslednje vreme da se jave devojke da im pošaljem dodatne slike stvari, kako stoje ili slično jer budu veoma zainteresovane, ja uredno pošaljem i naglasim da jave šta budu odlučile i naravno ne dobijem ni obično " hvala",a kamoli ikakav odgovor. Ne znam zaista kada je kultura izašla iz mode? Znači, em slikam, em napišem mere, em im pošaljem dodatne slike, a onda seen i ćao.
2026 05 19
Nažalost puno je takvih članica na sajtu. Nekada imam utisak da pitaju za dodatne slike i mere čisto iz dosade.
2026 05 19
Obavezno kad vam traze dodatne slike pitajte sta ih zanima da uslikate. Ustedecete sebi vreme. U mom slucaju uvek bude ovaj dole scenario, nikad ne odgovore na to, jer ocigledno pitaju iz dosade.
upload
2026 05 19
Ja više šizim od takvih, stvarno se i ja trudim sve da uslikam i isto sad pitam a šta te zanima? Šta je to sele što nisam uslikala???
2026 05 20
Meni je najjace kada me pitaju jel' dolazis tu i tu (uglavnom Beograd), a stvar kosta fazon 500 dinara! Napisem da ne radim licnu dostavu i one samo ispare. Od takvih clanica mi nije dobro
2026 05 21
Takodje mi je preko glave clanica koje seenuju, a tek onih koje ne zapocnu razgovor ni sa "Zdravo". Kad vidim samo "Cena, dimenzije" najezim se i najradije ne bih odgovorila jer znam da uglavnom necu dobiti odgovor posle toga.
2026 05 21
Meni od onih koji potcenjuju garderobu sa vec prilicno korektnom i niskom cenom. Za sve svoje haljine koje u dobrom stanju jednom ili nikad obucene, stavljam cenu smesnu cenu. I uvek mi se javi neka sa pitanjem "moze za 700/800 dinara?" A cena 1000 din, tipa
2026 05 21
Današnja situacija: javlja mi se žena da me pita u kojem delu grada je moguće lično preuzimanje, ja uredno odgovaram, nakon toga kaže da joj ipak pošaljem broj računa da će tako platiti, a onda nakon nekoliko minuta šalje da ipak neće jer je videla neke njoj vidljive stvari koje joj se ne sviđaju. Zaista nemam reči više.
2026 05 21
Evo kakvu sam poruku ja dobila… Ni dobar dan, ni hvala unapred, nista…. 🙄
upload
2026 05 23
To je prevara, nalog blokiran. Pisao je juce svima.
2026 05 23
O Boze, hvala Vam… Nisam proverila nalog… Hvala jos jednom… > tinnamar: > To je prevara, nalog blokiran. Pisao je juce svima.
2026 05 23
Moram da se nadovežem na ovu svoju temu koju sam započela, započela sam je sa ciljem da se povežemo i da prosto olakšamo jedne drugima svojim iskustvom i podrškom tuđu nekulturu, ali kao da sam pokrenula ceo lanac nekulturnih članica.. Od tada mi se javljaju samo takve- neozbiljne članice. Evo primera, pre 2 dana mi se javlja žena, traži mere da joj pošaljem, zatim kaže da joj se veoma dopada neka krpica, traži da joj pošaljem broj računa za uplatu, a onda prosto nestane, ispari. Poslala sam joj1/2 poruke, nje uopšte nema. Ja zaista ne znam šta se ovo dešava, ali je postalo učestalo.. Dokle više? 🥲
2026 06 05