Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Spec artikli

Da li vam se desava da platote spec artikle a oni ne budu ni na 20 strani vidiljivi 🥴 Ovo je vec drugi put. Prvi put dobila sam povrat od 3 artikla ali evo sad 6 artikla imam aktiviranih nema ni jednog medju prvim stranama 😔
pre 11 dana, 12:01
Kako nema, evo ga?
upload
pre 11 dana, 13:47
.
upload
pre 11 dana, 13:48
.
upload
pre 11 dana, 13:50
.
upload
pre 11 dana, 13:54
Imam 6 aktiviranih artikala...Pisala sam 2 puta mail verovatno su odreagovali admini.
pre 11 dana, 19:53
Ne, nego niste videli, evo ih ovde na slikama koje sam prilozila 5/6 predmeta (brojala sam), sesti nisam trazila jer sam videla dovoljno. Ne mogu Admini to da rese nikako (ukoliko nije radilo), ne razumem zasto ne mozete da priznate svoju gresku. Konstantno vidjam ovakve zalbe na forumu i nije u redu da neko tvrdi da je problem do sajta a ustvari je problem sto ne znaju da koriste sajt. Ovde ima mnogo problema, ali ovo sto ste Vi naveli je iskljucivo do toga sto ne znate gde treba da gledate.
pre 11 dana, 20:44
Ovo sam obelezila za promotivne artikle, a izaslo je nesto levo. Ocigledno da nesto ne radi kako treba.
upload
pre 11 dana, 22:41
Poslala sam poruku adminu. Ne postavljam prvi put, od pocetka sam i sve je bilo u redu do sada. Meni ovo lici na sprdnju.
upload
pre 11 dana, 22:49
Ja mislim da je to samo "skoro dodato" jer vidim da je postavljen 23., a još jedan predmet od druge članice odmah pored je isto 23. Mislim da se promotivni ne aktiviraju odmah posle ponoći. Pogledajte opet ujutru kakva je situacija.
pre 11 dana, 23:22
Evo ih
upload
pre 11 dana, 00:08
Vidim da je sve u redu. Obicno bude odmah posle ponoci, sad je malo kasnilo.
pre 10 dana, 05:42
> Her_Fashion: > Ne, nego niste videli, evo ih ovde na slikama koje sam prilozila 5/6 predmeta (brojala sam), sesti nisam trazila jer sam videla dovoljno. > Ne mogu Admini to da rese nikako (ukoliko nije radilo), ne razumem zasto ne mozete da priznate svoju gresku. > Konstantno vidjam ovakve zalbe na forumu i nije u redu da neko tvrdi da je problem do sajta a ustvari je problem sto ne znaju da koriste sajt. > Ovde ima mnogo problema, ali ovo sto ste Vi naveli je iskljucivo do toga sto ne znate gde treba da gledate. Naravno da cu priznati svoju gresku kada pogresim, i sada ako ja jesam pogresila ja priznajem...Nova sam ovde trudim se da sto vise citam o funkcionisanju ovog sajta ali sve je tako konfuzno i dosta clanica ima negativno misljenje...Prosto moja namera nije bila da bilo koga lazem nego da sebe prosvetlim da vidim da li gresim i gde gresim ...Hvala na odgovoru.
pre 10 dana, 09:18
> Natanale: > Naravno da cu priznati svoju gresku kada pogresim, i sada ako ja jesam pogresila ja priznajem...Nova sam ovde trudim se da sto vise citam o funkcionisanju ovog sajta ali sve je tako konfuzno i dosta clanica ima negativno misljenje...Prosto moja namera nije bila da bilo koga lazem nego da sebe prosvetlim da vidim da li gresim i gde gresim ...Hvala na odgovoru. Nema na čemu. Nije mi bila namera uopšte da budem neprijatna iako verovatno tako izgleda/zvuči tako. Napisala sam to što sam napisala, jer verujte da je minimum 50% negativnih komentara o sajtu iz neznanja a ne zbog realnog problema. Sajt jeste konfuzan I treba vremena da se sve skapira, ja se trudim kad mogu da objasnim I pomognem, ali primera radi - na drugoj temi sam ženi 2 puta odgovorila, poslala link sa objašnjenjem, ona nije ni pročitala I opet treći put pitala isto pitanje.😅
pre 10 dana, 10:37
> Her_Fashion: > > Natanale: > > Naravno da cu priznati svoju gresku kada pogresim, i sada ako ja jesam pogresila ja priznajem...Nova sam ovde trudim se da sto vise citam o funkcionisanju ovog sajta ali sve je tako konfuzno i dosta clanica ima negativno misljenje...Prosto moja namera nije bila da bilo koga lazem nego da sebe prosvetlim da vidim da li gresim i gde gresim ...Hvala na odgovoru. > Nema na čemu. Nije mi bila namera uopšte da budem neprijatna iako verovatno tako izgleda/zvuči tako. > Napisala sam to što sam napisala, jer verujte da je minimum 50% negativnih komentara o sajtu iz neznanja a ne zbog realnog problema. > Sajt jeste konfuzan I treba vremena da se sve skapira, ja se trudim kad mogu da objasnim I pomognem, ali primera radi - na drugoj temi sam ženi 2 puta odgovorila, poslala link sa objašnjenjem, ona nije ni pročitala I opet treći put pitala isto pitanje.😅 Pozdrav jel mozete sada da mi pomognete i pronadjete moje spec artikle?Posto ja ili izgleda ne znam ili nesto bas pogresno radim ali ih ne vidim imam ih 5 traju 1 dan ali nema ni farmerice nisam nasla ni haljine ni bluzu😅Prosvetlite me 🤗
pre 18 sati
1 2