Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kupovina preko Temu-a

> MarianneMary: > > LuluDidiRina: > > Ako ti nije kasno, kad moja mama sastavi konacnu listu sitnisa sa Temua, trebalo bi da porucujem pocetkom juna, pa mogu tada da dodam i pin, ne treba nista da se plati, ni za slanje ni za kupovinu 😊. Samo da odvojim vremena za to cudo. > Nije kasno. Platicu koliko treba. Hvala Javljam kad bude poručeno. Taman posla, to je moja sitna podrska mački (nadam se da je dobro).
2026 05 24
Moja cerka je narucivala neke haljine, na moje čudjenje su stigle bas dobre i u dobroj veličini, jedino sto nisu pamučne, ali imaju dobru formu i dobro stoje. Mislim da su bile oko 1300 dinara
2026 05 24
> LuluDidiRina: > > MarianneMary: > > > LuluDidiRina: > > > Ako ti nije kasno, kad moja mama sastavi konacnu listu sitnisa sa Temua, trebalo bi da porucujem pocetkom juna, pa mogu tada da dodam i pin, ne treba nista da se plati, ni za slanje ni za kupovinu 😊. Samo da odvojim vremena za to cudo. > > Nije kasno. Platicu koliko treba. Hvala > Javljam kad bude poručeno. Taman posla, to je moja sitna podrska mački (nadam se da je dobro). Ok. Hvala vam jos jednom. Maca je za sada ok. stanje se malo stabilizovalo.
2026 05 24
1 2