Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Verujte negativnom utisku

Uvek, ali uvek citam utiske clanica od kojih kupujem a i koje mi se jave za kupovinu, malo se smrznem kad vidim negativan utisak, ali vrlo dobro znam kakvih zena ima na ovom sajtu i do kojih granica ce ici da vas zavrnu i na kraju se nadju pametne da ostavljaju negativne ocene. Doslovno mi je nakon jedne prodaje gospodja poslala smesno fotosopiranu sliku kako bi me okrivila za “fleku” (predmet imao i etiketu na sebi….😂). Takodje, ne znam zasto admin neke penale poput slika sa interneta ili ponavljanje oglasa ne bi slao u čet a ne da kiti profil negativnim. Koliko puta sam kopala po utiscima clanica da nadjem te negativne i onda bude samo taj glupi ćorak. Ima dosta toga sto mora da se ispravi na ovom sajtu. 😃
2026 06 01
Sa jednom clanicom sam imala divnu saradnju i bas se oseti korektnost u razmeni poruka; predmet stigao, odlican, a profil blokiran. Dve negativne su bile od admina. Otvori ona novi profil, krenu lepo saradnje, opet je blokiraju. Predmeti opisani realno, bez kopija, bez slika sa interneta, niko prevaren, cene povoljne, clanica vrlo ažurna, kulturna i ljubazna.
2026 06 01
Više ni pozitivne ne govore mnogo, nedavno sam dobila poruku od članice sa 400+ pozitivnih jer sam stavila neki njen predmet u Omiljene, poslala mi je poruku kako mi može sniziti cenu, želi da očisti stvari jer prodaje svoj profil. Takođe, pre neki dan sam kupila od članice sa dve negativne, zamolila sam je za br telefona kako bi se čule na Viberu, poslala mi je dodatne snimke, slike i informacije, predmet stigao sve kako je i bilo opisano, dok su negativne bile jer navodno nije htela da im proda stvari.. Šta se tu izdešavalo sa ti članicama nemam pojma, ali eto..možda nije htela slanje pouzećem ili sl. Nažalost, napravljeno je loše oko ovog ocenjivanja ovde jer svako može uzvratiti negativnom. Tri puta mi se desilo da sam kupila stvar za koju su stavili da je S veličina, da bi mi stigao L...svaka je odgovorila pa eto meni je malo, mislila sam da je neki S... Nisam im stavljala negativne jer bi i one verujem uzvratile i ostavile meni, kao što mi se jednom i desilo kada sam dala negativnu članu koji mi je tražio slike u donjem vešu.
2026 06 02
Ja sam par puta javila clanicama da mogu da traže adminu da im obrise negativnu koju su dobile bez saradnje. Ako neko neće da proda predmet nekome, sigurno postoji neki razlog; i sama sam bila u situaciji da jedva preguram pregovore sa odredjenim clanicama
2026 06 02
> ubavkam: > Evo ja imam jednu negativnu iz saradnje. Zena je kupila vazu. To je bilo u onom periodu kada je paket mogao da stoji u posti 20 dana. I ona je ostavila paket u posti dve nedelje. Vise puta sam joj skrenula paznju i zamolila je da preuzme paket, jer znam kako ih pomeraju i bacaju u posti. > Kada je preuzela paket, otisla je kuci, i sutradan javila da je vaza razbijena u sitne komade. > Ja stvarno ne znam kako je trebalo da joj odgovorim i da ponudim resenje. Niti smatram da je moja greska. Ako ste neadekvatno upakovali, polomilo bi se svakako. Sto se tice vremena preuzimanja, meni je to apsolutno nebitno. Unapred znate koji je rok urucenja / cuvanja u posti, da li ce neko preuzeti odmah ili poslednji dan ne treba da Vas se tice..
2026 06 02
> jacaikaja: > Ja sam par puta javila clanicama da mogu da traže adminu da im obrise negativnu koju su dobile bez saradnje. Ako neko neće da proda predmet nekome, sigurno postoji neki razlog; i sama sam bila u situaciji da jedva preguram pregovore sa odredjenim clanicama Ma znam, obrisan mi je taj negativan ali je ipak stajao dugo… U svakom slučaju, više ništa nije toliko merodavno ovde, bukv se vodim nekim svojim osećajem i to je to. Profil sa brdo pozitivnih moze biti prodat, profil sa negativnim ocenama moze biti samo eto losa komunikacija… Ko ce ga znati vise 🥲
2026 06 02
Na ovom sajtu samo neke prevare, sajt konstantno pada. Ne razumem gde su admini? Vrlo losa podrska. Ja sam se danas sat vremena dopisivala sa hakerima i dala im podatke misleci da je kupac.
pre 27 dana, 16:54
1 2