Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Verujte negativnom utisku

Jaki dugo sam na sajtu i nisam imala nikakvih problema sve do sada. Naime, dopao mi se predmet , stupila sam u kontakt sa clanicom, dogovorile se, ja odmah uplatila na racun clanice, ona mi odmah idgovorila da salje predmet i nista. Ja posle nekoliko dana cekanja udjem u poruke kad vidim da je njen profil blokiran. I tako ostah i bez novca i bez predmeta kupovine. A kad sam uspostavila prvi kontskt sa njom lepo sam videla da ima dva negativna utiska i desetak pozitivnih. Nista mi to nije zvonilo na uzbunu ali sada vidim da treba verovati da negativni utisci bas to i znace. Od sada saradjujem samo sa clanicama koje nemaju negativne ocene bilo od admina bilo od drugih clanica.
2026 05 29
Ja sam saradjivala bez problema sa clanicama koje imaju par negativnih, od admina su bili tipa- nedozvoljeni predmeti, a ako su bili od clanica, bili su tipa- nije mi prodala predmet koji sam htela, ne javlja se.. tako da treba pročitati sadržaj negativnih ocena. Davno sam saradjivala sa clanicom bez negativnih i nikad mi nije poslala predmet u razmeni, dok sam ja i poštarinu njoj platila za poslat predmet. Takodje sam više puta placala za predmet unapred clanicama bez ocena i nisam imala problem
2026 05 29
> jacaikaja: > Ja sam saradjivala bez problema sa clanicama koje imaju par negativnih, od admina su bili tipa- nedozvoljeni predmeti, a ako su bili od clanica, bili su tipa- nije mi prodala predmet koji sam htela, ne javlja se.. tako da treba pročitati sadržaj negativnih ocena. Davno sam saradjivala sa clanicom bez negativnih i nikad mi nije poslala predmet u razmeni, dok sam ja i poštarinu njoj platila za poslat predmet. Takodje sam više puta placala za predmet unapred clanicama bez ocena i nisam imala problem Da, u pravu ste, treba citati negativne ocene. Ja sam naisla na “minu”: novo otvoreni profil, clanica mi je dala broj racuna ali i adresu u drugom gradu u odnosu na grad prijavljen na profilu, dva negativna komentara, jedan od admina drugi od nezadovoljne clanice…ma blinkalo je crveno, samo ja nisam reagovala vec sam naivno upala u zamku prevaranta.
2026 05 29
Mnoge članice se presele, imala sam i tih situacija, da nisu više u označenom gradu, kad sam npr. htela lično da preuzmem predmet. To sto je neka druga clanica nezadovoljna kupovinom, opet ne mora da znaci da je prodavac prevarant i da neće poslati predmet kupcu posle uplate. Ja bih je kontaktirala, mozda neko od kupaca ima njen kontakt broj i prosledio bi, ne bih tako to ostavila.
2026 05 29
Ja uvek procitam negativne utiske i na osnovu cega su dati pre nego sto stupim u kontakt sa clanicom. Nekada su presudni da zaobidjem profil. Ne uplacujem nikada unapred clanovima sa par utisaka, jer ako oni ne veruju meni, zasto bi ja verovala njima. Mada,kad bolje razmialim, ovde je sve lutrija. Mene je prevarila clanica sa oko 300+. pozitivnih, negativne nije imala, moja je bila prva. Posle mene je zavrnula jos jednu devojku koja nije stigla ni da ostavi utisak jer je gospoja u medjuvremenu blokirana.
2026 05 29
Kupila sam od prodavca na KP koji ima 3 negativne i nisam pogresila. Dobila sam prelepu i retku stvar koju preprodavci ovde i na IG, prodaju za nekoliko puta skuplje.
2026 05 29
Morate čitati i procenjivati utiske. Ima baš dosta i osvetničkih negativnih. Čak i kod pozitivnih ima upitnih. Npr profil sa svim pozitivnim utiscima i svi hvale članicu kako je preljubazna, ali niko ni slučajno nije pohvalio predmet koji je stigao.
2026 05 30
> MarianneMary: > Kupila sam od prodavca na KP koji ima 3 negativne i nisam pogresila. Dobila sam prelepu i retku stvar koju preprodavci ovde i na IG, prodaju za nekoliko puta skuplje. KP je po meni druga prica. Ozbiljan sajt, ozbiljniji ljudi, licno preuzimanje nije nikakav problem. Tamo sam sradjivala sa zenom koja ima 5 negativnih i to vise puta i bila prezadovoljna.
2026 05 30
Meni je važno i kako prodavac odgovori na negativnu ocenu i kako se brani. Samo jednom sam videla kod jedne članice da se u odgovoru na negativnu ocenu izvinila za grešku i napisala da je ponudila rešenje i da joj je žao što kupac nije prihvatio. Kad vidim da prodavac drsko odgovara, neće da prizna grešku i uvaži reklamaciju, da se svađa i preti, to mnogo govori o kakvoj osobi je reč. Malo mi je smešno kad isti napišu "Moje ocene govore o meni". Da, govori ta jedna negativna, džaba 300 pozitivnih.
2026 05 30
Evo ja imam jednu negativnu iz saradnje. Zena je kupila vazu. To je bilo u onom periodu kada je paket mogao da stoji u posti 20 dana. I ona je ostavila paket u posti dve nedelje. Vise puta sam joj skrenula paznju i zamolila je da preuzme paket, jer znam kako ih pomeraju i bacaju u posti. Kada je preuzela paket, otisla je kuci, i sutradan javila da je vaza razbijena u sitne komade. Ja stvarno ne znam kako je trebalo da joj odgovorim i da ponudim resenje. Niti smatram da je moja greska.
2026 05 30
> peschici: > Meni je važno i kako prodavac odgovori na negativnu ocenu i kako se brani. Samo jednom sam videla kod jedne članice da se u odgovoru na negativnu ocenu izvinila za grešku i napisala da je ponudila rešenje i da joj je žao što kupac nije prihvatio. > Kad vidim da prodavac drsko odgovara, neće da prizna grešku i uvaži reklamaciju, da se svađa i preti, to mnogo govori o kakvoj osobi je reč. Malo mi je smešno kad isti napišu "Moje ocene govore o meni". Da, govori ta jedna negativna, džaba 300 pozitivnih. Ovo je sa KP, od ovakve osobe ne bih nista kupila.
upload
2026 05 30
@MarianneMary na takve ocene sam mislila. Taj odgovor prodavca na negativnu ocenu je sve rekao.
2026 06 01
> peschici: > @MarianneMary na takve ocene sam mislila. Taj odgovor prodavca na negativnu ocenu je sve rekao. To joj je bila treca negativna, sad ih ima sedam i vise ne odgovara na negativne. Izmedju ostalog uvalila je nekakvu vestacku kosu kao prirodnu za 9500din. i nije htela da vrati novac.
2026 06 01
😮 I naravno, KP administratori ne rade ništa, jer ona plaća KP obnavljač... Ne znam zašto kupci na KP ne čitaju negativne ocene, pa tamo je bar lako doći do njih, ne mora da se lista kao ovde.
2026 06 01
> peschici: > 😮 I naravno, KP administratori ne rade ništa, jer ona plaća KP obnavljač... > Ne znam zašto kupci na KP ne čitaju negativne ocene, pa tamo je bar lako doći do njih, ne mora da se lista kao ovde. Ne placa nista ima samo 10 oglasa. Valjda se kupci nadaju da ce ipak dobro proci. Ali meni su te negativne bas grozne, a ne prodaje po niskim cenama. Naglasava da prodaje markirano i robu iz uvoza i da je iskren prodavac, to je ono sto se trazi, a ne citanje ocena.
2026 06 01
1 2