Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Elektricni brijač Savet

Zdravo dame, Potrebna mi je preporuka za trimer- brijač koji će brijati površinu kože ali da ne ostavlja posekotine poput brijača. Imam problem sa miškom zadnje 2 godine, izuzetno mi je osetljiva ta regija i kada se depiliram imam problem. Imam učestale “kuglice” ispod paziha koje cesto nabubre i kasnije puknu…. Uzela sam Lumea philips laser za depilaciju, ali svakako mora da se koristi brijač kako bi se skratile dlake pre laser tretmana. U potrazi sam za dobrim, nežnim trimerom koji ne ostavlja posekotine kao brijač a da obrije besprekorno. Neki predlog za određeni brend mi je dobrodošao!
2026 06 04
A da dobro namažeš penom za brijanje i onda sa Venus ili tako nekim boljim brijačem prođeš da se ne bi posekla? Za laser svakako nije trimer jer nikada ne može da skine dlaku koliko i brijač, da ne bi sebe pecnula laserom. Išla sam na lasersku epilaciju duži period i nikada preporuka nije trimer nego brijanje ili skidanje dlačica depilacijskom kremom, probaj tako ako ti je lakše. Obriješ se i max nakon 24 h epilacija.
2026 06 14