Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Opisi i naslovi koji žele da privuku kupce, a zapravo odbijaju

> Her_Fashion: > Za ovo pisanje gde je kupljeno, ja ponekad napišem jer imaju običaj da pitaju to u porukama, ako su neke skuplje stvari i sl. Ali da, realno, može da napiše ko šta hoće. > Meni je najgore pitanje "Da li je original?", što se podrazumeva. Ne razumem, ako pogledaju parfem koji je očigledno original a I dalje moraju da postave to pitanje, šta im znači ako ja napišem "jeste"? Ugl takve upite na kraju iskuliram jer ne želim da im prodam predmet. Ja stalno pitam da li je nešto original. 😅 Toliko loših iskustava imam sa lažima da je nešto original što nije, a toliko ne podnosim kopije, da prosto biram da znam na čemu sam.
pre 2 dana, 12:57
> tina001: > Zanima me da li ste na stranici naišli na "reklamu" koja vas je odvratila od kupovine. Meni su to naslovi i opisi koje sadrže reči "viralan" ili "brutalan", sve što je u domenu preterivanja. Viralni odevni predmet je onaj komad odeće koji u kratkom periodu postane toliko popularan na društvenim mrežama da se o njemu priča, piše i – najvažnije – svi žele da ga kupe.
pre 2 dana, 14:51
A ovo je posebna vrsta iskrivljene percepcije https :// mojekrpice.rs/forum/t/564744/oprez-jos-jedan-prevarant?page=1&
pre 2 dana, 16:32
Mislim da se malo udaljavamo od teme. 😊 Meni oglasi sa naslovom viralno budu zanimljivi taman toliko da vidim šta je viralno u određenom trenutku. Društvene mreže ne koristim (imam razloge za to), pa nisam baš u toku šta je to toliko traženo. Takve oglase pogledam iz radoznalosti ako se pojave na naslovnoj strani. 🙂 Meni od kupovine najpre može da odvrati nedostatak opisa i samo jedna fotografija na kojoj se veoma loše vidi, a još više opis na profilu, naročito kada procenim da je u pitanju drska ili umišljena osoba. Viralno, brutalno ili kako god da neko opisuje predmet, meni ne znači ništa ako mi se predmet ne sviđa, a najčešće mi se ti virlani predmeti ne dopadaju i ne uklapaju se u moj stil. 🙂
pre 2 dana, 18:25
> UltraStore: I ne kupujem od ljudi koji "lažu" za ostale stvari u opisu oglasa. Npr naslov piše Zara, a u tagovima Mona, Bershka, Gucci... To su lažni tagovi zbog kojih administratori daju lošu ocenu kad ih primete. Mislim da to neki rade da bi privukli kupce da pogledaju profil i druge brendove koje imaju u ponudi. To nije opravdanje, naravno.
pre 2 dana, 18:31
Meni je nekako smešno kad napisu novo bez etikete, a slike takve da se sve vidi, kao u ovoj spomenutoj temi ta obuca sa prljavim gazistem. Svima nam je percepcija različita, verovatno i vid 🫤
pre 1 dana, 12:32
1 2