Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Smaraci koji prodaju ceo profil

Da li i vama iz cista mira stizu ovakve poruke? Ili tipa videla sam da ste stavili moj oglas u favorite, bla bla bla. Iskreno nista nepotrebnije i iritantnije mi nema... ne znam samo gde me nadju😂
pre 1 dana, 10:17
Meni lično ne smeta,svi se trude na sve moguće načine da nršto prodaju. Mene nerviraju ovi što sve žele da kupe pa onda sve slikaj,snimaj ,meri i nikada se više ne jave...barem hvala da napišu.
pre 1 dana, 17:35
Dobijamo i mi ostali, ali nas to ne iritira. Meni ne smeta ako mi neko ponudi popust za predmete iz omiljenih, ne znači da ću kupiti u tom trenutku, jer mi nekad nešto ne treba, ali uvek ljubazno odgovorim i zahvalim se na ponudi. Ako te toliko iritira, zašto ne staviš na profil da ne želiš da ti šalju ponude sa popustima, možda više neće slati. Ili odgovori na poruku da nisi zainteresovana, nešto kao "Nisam zainteresovana, molim te, nemoj da mi šalješ ponude, kupiću kad i ako budem htela". Ljudi nisu glupi i shvataju kad im se jasno odgovori.
pre 1 dana, 19:23
U suštini nije mi se dogodilo da mi se neko javio da mi ponudi popust za baš ono što mi treba, tako da to lično kod mene nije prolazilo. Ali da, mislim sve je to okej dok neko nije jako naporan, uglavnom samo iskuliram poruku, ili se zahvalim ali kažem da nisam zainteresovana. Isto su mi gore članice koje postave 5 pitanja, ostavim im podatke i onda samo ispare. Mada toliko rasprodaja se nudi i po forumima, ne znam dal to ima efekta 😅
pre 1 dana, 20:27
Ja lično ne vidim problem u tome, jer ako sam nešto stavila u omiljene to je zato što mi se predmet dopada i razmatram njegovu kupovinu. Ne dobijam često te ponude, ali se iskreno obradujem kada neko ponudi nižu cenu, jer ako sam razmatrala kupovinu po punoj ceni još je veća radost ako se namesti neki kakav-takav popust ☺️
pre 18 sati
Zasto bih mi smetalo ja ne vidim problem u tome stvarno
pre 14 sati
Ovakvi profili dosadni su ko stenice.
upload
pre 12 sati
> MarianneMary: > Ovakvi profili dosadni su ko stenice. Ok takvi profili oni jesu dosadni ali zene koje nude popuste meni su sasvim ok
pre 11 sati
Meni je ok i kad mi ponude besplatnu poštarinu na više kupljenih stvari, to mi je nekad privlačnije od popusta. 🙂 Nekoliko puta nisam mogla da prihvatim, jer su mi ponudili u trenutku kad je trebalo da putujem i kad sam bila odsutna nekoliko dana, u međuvremenu su predmeti bili prodati. 🙈 I bilo je nekoliko situacija kad mi predmeti ipak nisu odgovarali kad sam uporedila dimenzije. Meni je super što mogu da vidim ko je dodao u omiljene ako odlučim da nešto poklonim. Više puta sam tako poklonila neke stvari koje mi ne odgovaraju.
pre 11 sati
> peschici: > Dobijamo i mi ostali, ali nas to ne iritira. Meni ne smeta ako mi neko ponudi popust za predmete iz omiljenih, ne znači da ću kupiti u tom trenutku, jer mi nekad nešto ne treba, ali uvek ljubazno odgovorim i zahvalim se na ponudi. > Ako te toliko iritira, zašto ne staviš na profil da ne želiš da ti šalju ponude sa popustima, možda više neće slati. Ili odgovori na poruku da nisi zainteresovana, nešto kao "Nisam zainteresovana, molim te, nemoj da mi šalješ ponude, kupiću kad i ako budem htela". Ljudi nisu glupi i shvataju kad im se jasno odgovori. juce sam dobila istu poruku od jedne clanice, u jednoj jedna cena a u sledecoj poruci druga (preko 10000 su cifre inace, jer navodno prodaje ceo profil)
pre 9 sata
A i da stavim u opis profila da mi ne pisu to- realno retko ko cita te opise, tako da samo iskuliram
pre 9 sata
> MarianneMary: > Ovakvi profili dosadni su ko stenice. To je vec posebna prica
pre 9 sata
> juce sam dobila istu poruku od jedne clanice, u jednoj jedna cena a u sledecoj poruci druga (preko 10000 su cifre inace, jer navodno prodaje ceo profil) Verovatno je ista osoba. Meni je pre neki dan treći put poslala (prvi i drugi put je bilo pre nekoliko meseci). Prvo, nemam ništa od njenih predmeta u omiljenim, drugo, prodaje veličinu M, a ja nosim XS-S. Treće, nudi ceo profil za preko 13000, a ja sva tri loga za 1300. :') Sad je od mene dobila malo stroži odgovor s obrazloženje zašto nema smisla da mi šalje takve poruke. Neka šalje onima koji njene predmete imaju u omiljenim. To već ima smisla. Valjda je shvatila. :")
pre 9 sata
Ja saljem takve poruke, ali samo clanicama koje stave u omiljeno. I ponudim dobar popust, najcesce 50% jeftinije.
pre 9 sata