Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li primećujete?

Danima razmišljam kako je sajt mrtav, u smislu da prođe po 5 dana da niko ne ostavi temu da nešto traži, čak ni u temi za razmene koja je bila aktivna svaki dan više nema oglašavanja. Pregledi na oglasima redovno su jednocifreni, dok su ranije te brojke bile i po nekoliko stotina. Jasno mi je da je veliki broj članica otišao sa sajta nakon uvođenja plaćanja članarine i baš se oseti, kako na prodaji tako i na ponudi za kupovinu. Svaka druga tema je prevara, ne znam kad sam pročitala nešto pozitivno. Stare članice više ne viđam na forumu, baš nekako 😐 Kapiram da je njima sa sajta ovako više isplati, ali pitanje je i to. Slažete li se?
pre 6 sata
Bas sam skoro razmisljala o tome. Ja sam na sajtu, cini mi se, od 2013. godine. Imala sam par profila koje bih koristila po godinu-dve i onda gasila, pa me ne bi bilo par godina i onda bih napravila novi... Ne pamtim da je bilo ovako... Nije bilo ovoliko pravila i clanice su i ta stara redovno krsile, ali je bar bilo zivo. Non stop su se otvarale teme za rasprodaju i potraznju, bilo je raznih razgovora i razmene misljenja po forumu. Teme su bile zatrpavane, a sad retko ko otvori temu ili prokomentarise... Moje krpice su bile sajt za druzenje, i prodaju i razmenu kad se ukusi poklope. Ne znam da li su pravila i clanarine, da li silni prevaranti (otkad sam se vratila samo mi prevaranti salju poruke), da li Temu, Shein i slicni sajtovi, da li velike postarine, da li sve veci troskovi zivota i prezasicenost odecom (na svim sajtovima prodaja ide lose),... ali nesto je dovelo ovaj sajt do ruba... Nadam se da ce se nesto promeniti, da ce ponovo da zazivi. Nekako mi krivo sto je ovako... 😒
pre 5 sata