Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Zasto mi brisete oglase

Sve moje slike ispunjavaju vase uslove,ali opet ih brisete . Ne znam dokle. Moj trud i vreme obrisete jednim klikom. Da li ye ovo jos nekom desava? Hvala
2026 06 18
Ako postavljate kozmetiku bez batch koda, to brisu obavezno. Slike sa interneta brisu isto. Procitajte pravila za postavljanje oglasa
2026 06 18
I meni isto.😉 Postavila sam jedan oglas posle 100 godina i to jedva, ne znam zasto ali nisam uspela slike da postavim i evo sad vidim da je obrisan. Rec je o lotu odece za devojcice, sto je pisalo i u naslovu, opisu i kao tag sam postavila, ali slike nisu htele da se ucitaju . . .🙃
2026 06 19
Ovde su pravila za postavljanje lota mojekrpice.rs/help/15/sta-je-lot-i-koja-su-pravila-za-postavljanje-istog. Cena mora da važi za sve predmete iz lota zajedno. Nije dozvoljeno postavljanje lota i davanje pojedinačnih cena po predmetu.
2026 06 19
Ne znam zašto je moj oglas izbrisan odmah, malo pre sam ga postavila? Slike ispunjavaju uslove nisu sa interneta. Ne znam da li sme slika ako je slikano na nekoj devojci, ali je uživo samo se lice ne vidi?
2026 06 20
> ^TEODORA^: > Ne znam zašto je moj oglas izbrisan odmah, malo pre sam ga postavila? Slike ispunjavaju uslove nisu sa interneta. Ne znam da li sme slika ako je slikano na nekoj devojci, ali je uživo samo se lice ne vidi? Naravno da sme slika na osobi, pogledajte videćete da ima baš dosta. Pre su se devojke žalile da im se brišu slike jer deluju previše profesionalno.
2026 06 22