Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Zašto ste, pobogu, ovako uništili sjajan sajt?

Zar niste mogli da nađete neki model koji bi bio dobar i za nas i za vas, a ne ovako, da date prilično skupu članarinu na sajtu na kom ništa ne radi? Mnogo mi je žao, ja godinama nisam kupovala i prodavala nigde sem na Krpicama, a sada više ne mogu svima da kažem: "Znaš kako dobar sajt!" Mogli ste da idete na procenat od prodaje ili na sumu koju će svaka od nas da plati, ali svakako ne možete da zaradite ako ovako nakaradno vodite sajt... Počivajte u miru, Krpice drage...
2026 06 27
Pretpostavljam da im je ovako bilo jedino izvodljivo da urade s obzirom na vestine programera ovog sajta. Procenat od prodaje je vec visa matematika za njih. Svakako gre'ota za sajt, a sto je najgore, bolje alternative nema, V je bio kao ok ali je i on sad stagnirao, nema pregleda, vrv ce proci kao onaj D
2026 06 27
Mislite da bi članicama koje prodaju,više odgovaralo da plaćaju proviziju po prodatom predmetu nego ovako?? Zanimljivo..
2026 06 28
To bi bilo isplatljivo nama koje nemamo mnogo predmeta za prodaju i koje nudimo predmete po niskoj ceni. Meni bi to odgovaralo i mislim da je pravedno. Tako je na Kupindu i Limundu, ali su ti sajtovi potpuno drugačije osmišljeni i kupovina se ne obavlja dogovorom putem poruka i čuvenim "Da li je dostupno?", već se potvrđuje porudžbina za svaki predmet i provizija se skine tek nakon prodaje. Da bi uveli proviziju, morali bi potpuno da izmene sajt, a to bi bila verovatno nemoguća misija, jedva da radi i ovo što su uveli. Meni najviše smeta što je jedini način uplate putem kartice. To sigurno i druge članice brine. Da su ponudili mogućnost uplate putem uplatnice, verujem da mnogima ne bi smetalo da uplate plan i da ga koriste kad žele da ga koriste. Ovde bi naplaćivanje provizije najviše smetalo onima koji prodaju mnogo skuplje predmete i koji imaju dosta predmeta za prodaju.
2026 06 28
Ovde bi naplaćivanje provizije najviše smetalo onima koji prodaju mnogo skuplje predmete i koji imaju dosta predmeta za prodaju. Meni smeta da placam isto kao sto sad placamo svi isto, bez obzira da li imamo 50, 100, 200, 500, pa i preko 1000 oglasa, to je trebalo da se regulise drugacije, da bude fer.
2026 06 28