Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Lažna uplatnica

Draga članice, imala sam tri navale na neki Zara šorc i sve zaredom prevare, da bi zadnja bila ta da mi je poslat slip uplate u nekoj menjačnici u Kaću subotom u 18,19h. Ja onako zainteresovana pogledam radno vreme te menjačnice do 15h, ali ajde. Do pola 11 danas mi nije stigla uplata i članica pita kada šaljem, ja kažem kada legne uplata. Meni opet djavo ne da mira nazovem tu menjačnicu kad ono operater potpisan dole tu ne radi, nazovem firmu u BG preko koje rade ti iz menjačnice platni promet, broj te uplate odgovara iznosu iz juna na 8500 din ali ne i na 1300. Jel moguće da se ovo ljudi moji dešava?????
2026 06 29
Ja ne saljem dok meni ne legne uplata. Ne zanima me niciji slip, skrin sa banke. Ako je greska do kupca u smislu omasila osoba neki broj u racunu, to svakako ta osoba treba popraviti tamo gde je placala. Kad mi legne novac, tada saljem, ne cimam se da zovem menjacnice, banke i slicno. Glupost.
2026 06 29
Ovde je namerno uradjeno lažna uplatnica.
2026 06 29
> DzoDzo: > Ja ne saljem dok meni ne legne uplata. > Ne zanima me niciji slip, skrin sa banke. > Ako je greska do kupca u smislu omasila osoba neki broj u racunu, to svakako ta osoba treba popraviti tamo gde je placala. > Kad mi legne novac, tada saljem, ne cimam se da zovem menjacnice, banke i slicno. > Glupost. Kada neko tvrdi da je uplatio, bude problem, posebno ako je prevarant, on ima slip kaže uplatio sam salji, ne možeš samo reci Ej nije leglo….. to je problem
2026 06 29
Zasto ne mozes reci da nije leglo? Reci unapred da saljes tek kad legne ili napisi na profilu pa ce te zaobilaziti ti sa laznim uplatnicama. Prevaranti culi za AI
2026 06 29
Zato sto je tako verodostojna uplatnica…..ali opet fascinantno mi je na šta su sve ljudi spremni
2026 06 29
To već odavno rade
2026 06 29
> jelenicajk90: > > DzoDzo: > > Ja ne saljem dok meni ne legne uplata. > > Ne zanima me niciji slip, skrin sa banke. > > Ako je greska do kupca u smislu omasila osoba neki broj u racunu, to svakako ta osoba treba popraviti tamo gde je placala. > > Kad mi legne novac, tada saljem, ne cimam se da zovem menjacnice, banke i slicno. > > Glupost. > Kada neko tvrdi da je uplatio, bude problem, posebno ako je prevarant, on ima slip kaže uplatio sam salji, ne možeš samo reci Ej nije leglo….. to je problem Da možes?? Tako svi rade ako uplata nije prošla odmah. Onog momenta kad legne, tad se šalje.
2026 06 30
> coolfam3: > > jelenicajk90: > > > DzoDzo: > > > Ja ne saljem dok meni ne legne uplata. > > > Ne zanima me niciji slip, skrin sa banke. > > > Ako je greska do kupca u smislu omasila osoba neki broj u racunu, to svakako ta osoba treba popraviti tamo gde je placala. > > > Kad mi legne novac, tada saljem, ne cimam se da zovem menjacnice, banke i slicno. > > > Glupost. > > Kada neko tvrdi da je uplatio, bude problem, posebno ako je prevarant, on ima slip kaže uplatio sam salji, ne možeš samo reci Ej nije leglo….. to je problem > Da možes?? Tako svi rade ako uplata nije prošla odmah. Onog momenta kad legne, tad se šalje. Znam, tako i šaljem nije u tome poenta. Poenta je da sam jednom imala slucaj gde je članica pretila adminima da je ona pustila uplatu i da mi ne veruje da mi nije legla, na kraju je ispalo da je pogresila jedan broj. Meni je samo fascinantno jer ovaj slucaj nisam imala da neko daje podatke majke za slanje i koje šta, a lažira uplatnicu, a to predstavlja krivično delo fasilfikovanja jer je stavljeno i ime firme i ta uplata postoji samo ne na moje ime, račun i iznos.
2026 06 30
Meni se pre mozda 2 meseca na Limundu desilo da prodavac nije video uplatu od 400 dinara koliko sam uplatila čim sam dobila podatke. Tek kad je dobro pogledala s naočarima posle 2-3 dana, shvatila je da sam uplatila i izvinila se. Kako mi je objasnila, zbog dioptrije nije dobro videla, pa je umesto 400, videla 100 dinara i mislila da je neka druga uplata koju je očekivala. 🤦🏻‍♀️ Uvek treba duplo proveriti. Propusti se dešavaju s obe strane. Jednom mi je ovde članica poslala nepotpun broj, nije dobro prekopirala i nedostajala je jedna cifra. Srećom, ta uplata nije mogla da prođe. Šta bi bilo da je poslala pogrešan broj i da je uplata prošla na pogrešan račun? Da li bih ja bila kriva? Dakle, dupla provera nije na odmet i dobro je što ste zvali menjačnicu da proverite. Ima sve više prevaranata. Ipak moramo priznati da ma i propusta kao što sam navela. Nije u redu što se ovde krivica stalno svaljuje na kupce. Posle se svi žale kako je prodaja slaba. Ja se ne čudim zašto je slaba. I sama sve manje kupujem na ovom sajtu.
2026 06 30
Ja imam stvarno lepe saradnje, ne mogu to reći, problemi su se pojavili od ove konfuzije oko sajta, te članarine, te poruke ne rade…. Ma svašta….i onda se pojavilo dosta neozbiljnih upita i to me je znalo isfrustrirati. Ovd je meni posle provere, od strane mene, devojka priznala i izvinila se da ju je drugarica naterala da naprave to i da ja možda neću skontati, a da je sve krenulo nizbrdo jutros me je napala članica sa Kupujem prodaje što mi nisu legle pare jer je ista prekopirala broj za uplatu bez zadnja dva i time se dodale neke dve nule i da sam ja kriva jer nisam proverila njen pokušaj za uplatu jer je ona meni pored milion poruka poslala to, njoj su skinuli pare i ona traži da pošaljem predmet. Naime ja sam sve vas poslušala i rekla moje je samo da ti javim jel leglo ili nije, ali ja sam opet pisala svojoj banci Intesa, zvala ovako u 9. mesecu trudnoce jer me je iznervirala i njoj će se vratiti novac jer srećom taj novi broj računa ne postoji, ali rekla sam saradnja se neće obaviti.
2026 06 30
🥺 Nemam reči za klinke koje misle da je ovo igra i da je u redu varati ljude... A za članicu koja nije dobro prekopirala broj, pa to je ipak njena greška. Ja proveravam bar 5 puta kad šaljem broj računa, ali i kad uplaćujem. 🤦🏻‍♀️
2026 06 30
Mozes reci da nije legla uplata jer imas na app opciju gde se vide prilivi i odlivi novca i lako se dokaze i pokaze da li muljas kao prodavac ili ne, ili mulja ona. Ti mozes napraviti snimak, a ona i dalje ima fejkiran navodni skrin.
2026 07 02
Pomoc Prošlog meseca sam uplatila na dva njihova računa po 565 din Pisala e mail da je došlo do greske i niko mi ne odgovara Šta da radim????
upload
2026 07 06
Neko bi rekao da ste nemocni i besni i da vas niko nije pitao za misljenje i predlog. Cutite i placajte, nema veze sto pretplata ne radi ili vam ne odgovaraju na mail. Ja bih rekla da pokusate mozda Vandi da pisete, pa ako vas i tu ignorisu obavezno idite u banku i trazite da storniraju transakciju i odrade refundaciju.
2026 07 12