Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Poklanjam /

Poklanjam mnogo garderobe XS, S, M...

Sve sto je na temi je i dalje dostupno. Cim se nesto pokloni, odmah brisem :) U narednim postovima cu kaciti dosta garderobe, najvise u velicinama XS i S, a moze da se nadje nesto i M, L. Vecina stvari je u besprekornom stanju, ali nazalost sam se ugojila te su mi male. Jedini uslov je da se postarina unapred uplati da se ne bi desilo nepotrebno vracanje paketa :)
pre 2 dana, 10:39
MOGU POSLATI I VISE SLIKA - Ljubicaste skinny farmerke, vise su lila boje, brend Bonobo Velicina 36, elasticne, u savrsenom stanju Struk 35 ili 35,5 cm, prednja dubina 19cm, duzina celih 94 cm - Lepe Red Concept crvenkasto roze farmerke, skinny model Skinuta etiketa sa velicinom, ali mislim da odgovaraju S velicini, vodite se merama Elasticne, udobne, u odlicnom stanju Struk 36,5 cm, prednja dubina 21 cm, duzina celih oko 89, 90 cm - Only skinny elegantne pantalone Velicina pise 32 ali mogu i za 34 Elasticne, mekane, preudobne Odlicno stanje Struk 33,5 cm, prednja dubina 21,5 cm, duzina celih 101 cm
upload
pre 2 dana, 10:41
MOGU POSLATI VISE SLIKA Zara iscepane grafit crne/sive skinny farmerke Velicina 36, imaju elastina, kvalitetne U besprekornom stanju Duzina celih 94 cm, struk oko 35,5 cm, prednja dubina 20,5 cm Zara duboke skinny farmerke, tamno sive boje ili grafit crne Velicina pise 36, mozda mogu i za 34 U savrsenom stanju, imaju dosta elastina Struk 30 cm, prednja dubina 28 cm, duzina 96 cm
upload
pre 2 dana, 10:43
Divne roze majica finih brendova po jakoj povoljnoj ceni, neke od majica su FB Sister, Pimkie Majice su izvanredno ocuvane, nisu iznosene, nosene tek par puta, kvalitetne su, pretezno odgovaraju XS i S velicini jer su sestrine majice a ona nosi tu velicinu
upload
pre 2 dana, 10:45
Takodje isto vazi kao za gore okacene majice
upload
pre 2 dana, 10:45
Promod skinny farmerke U odlicnom stanju, slabo nosene Imaju elastina, kvalitetne Struk 36,5 cm, prednja dubina 20,5 cm, duzina celih 101 cm H&M skinny plitke tamno plave farmerke Velicina 26/32, imaju elastina U besprekornom stanju Struk 36,5 cm, prednja dubina 20,5 cm, duzina 102 cm Nove C&A tamne farmerke, mislim da su nove, samo oprane Model je deciji, velicina 158 ali mogu i za zenske osobe koje nose S ili slabiji M najverovatnije, svakako se vodite dimenzijama Elasticne su
upload
pre 2 dana, 10:47
Divne Vero Moda krem bez duboke elegantne pantalone, dobre i za posao Isecena etiketa sa sastavom i velicinom, mislim da su dobre za S Mislim da je sastav pamuk bez elastina ili sa jaaako malo elastina, tek cm ili dva U besprekornom stanju Struk 37 cm, prednja dubina 26 cm, duzina celih 102, 103 c
upload
pre 2 dana, 10:49
Dostupna samo zelena :) velicina S, Terranova
pre 2 dana, 10:50
Casual H&M bluza/majica bez rukava, lepog printa. Velicina pise M. 100% poliester koji podseca na viskozu. Ima elastina, udobna. Stanje presavrseno. Pazuh pazuh 48 cm, duzina cele napred 66 cm, pozadi 70 c
upload
pre 2 dana, 10:52
Active sivi dugacki viskozni letnji kombinezon, preudoban komad odece koji uvek treba imati Velicina XS, ali se tegli pa moze i za S, sastav viskoza i elastin Ima mnooogo elastina, te je prijatan za nosenje, kako zbog toga, tako i zbog viskoze koja doprinosi tome da kombinezon ima lep pad u struku ima lastis te se dosta tegli i tu, izmedju ostalog :) Napred ima dzepove, odlican za lezerno nosenje Duzina celog je 140 cm Po u grdima je 42 i tegli se do 52cm I unutrasnja duzina nogavica je oko 70cm
upload
pre 2 dana, 10:54
C&A teksas sorts sa ovim kao zlatnim vezom, velicina 36, elastican, savrsen, skoro kao nov
upload
pre 2 dana, 10:54
Prelepa teksas jakna s bodljama zlatne boje Odlicna za kombinovanje, jako moderna Stanje odlicno, mozda fali po neka bodljica ali nista strasno, ima malo elastina Naznacena velicina M, ali moze i za manji L
upload
pre 2 dana, 10:59
Nove C&A skinny pantalone sa etiketom Divnog animal, tacnije, leopard printa Velicina 34, ali mislim da lagano mogu da prodju i za 36 Imaju elastina Struk 34,5 cm, prednja dubina 23 cm, duzina celih 103 cm
upload
pre 2 dana, 10:59
Kao nova berska plava haljina, sa strane ima zip za lakse oblacenje, top haljina uz telo. Veličina je S.
upload
pre 1 dana, 11:01
Nova Amisu bela cvetna elegantna majica, of shoulders model Velicina S pise ali je veca, moze za M pa i L, ima dosta elastina Sastav viskoza i elastin
upload
pre 1 dana, 11:02
1 2