Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Poklanjam /

Poklanjam mnogo garderobe XS, S, M...

Amisu svilenkasta elegantna bluza teget plave boje, predivan model Velicina pise XS, moze i za S, pa mooozda cak i za slabiji M Materijal je poliester koji izgleda svilenkasto i jako je prijatan Savrsena, kao nova! Duzina cele 61 cm, pazuh pazuh oko 49 cm
upload
pre 2 dana, 11:03
Lepa cipkasta bluza jarko zute limun boje. Odlicno stanje. Ima korpe za grudi, ne pise velicina ali bih rekla da je dobra za S. Pazuh pazuh 40 cm, duzina cele bez ovih repova van glavnog materijala 49 cm. Boja je vise jarko zuta uzivo nego na slikama
upload
pre 2 dana, 11:06
Ardene prelepa boho indijska bluza sa zvonastim rukavima Velicina S, apsolutno kao nova, bez tragova nosenja, sastav poliester
upload
pre 2 dana, 11:08
Eclipse mlecno bela bluza bez rukava, sa printom kostura Odgovara velicini S najvise, kao nova Ne guzva se, odlicna za odrzavanje Pazuh pazuh 46 cm, duzina cele 58 cm napred, pozadi 67 cm
upload
pre 2 dana, 11:09
Nova Blue Motion letnja prijatna bluza spustenih ramena, samo oprana Velicina pise S 36/38, sastav pamuk Duzina napred 58 cm, pozadi 60 cm, pazuh pazuh 52 cm, rukav 48 cm
upload
pre 2 dana, 11:09
HM maslinasto zelena elegantna majica sa providnim delovima Velicina XS, sastav viskoza Jako lepo ocuvana
upload
pre 2 dana, 11:11
Amisu sivi, melirani kardigan sa koznim rukavima Velicina XS, sivi deo ima dosta elastina U besprekornom stanju Duzina od ramena je u proseku oko 65 cm, najduzi delovi idu do 70cm+, rukav 59,5 cm, pazuh pazuh oko 48, 49 cm
upload
pre 2 dana, 11:12
Bela letnja of shoulders bluza bez etiketa, jako udobna, univerzalna velicina U odlicnom stanju Sto se sastava tice, cini mi se da je tanji, prijatan pamuk :)
upload
pre 2 dana, 11:15
Svaka cast na gestu! :)
pre 2 dana, 11:17
> Kupina: > Svaka cast na gestu! :) :") :") :")
pre 2 dana, 11:19
Bershka mint zeleni sako u velicini S, odlicno stanje. Boja je kao na slici gde je sako slikan otpozadi.
upload
pre 2 dana, 11:20
Mark Adam sivi melirani blejzer sako Velicina 40, u odlicnom stanju, Ima elastina, udoban.
upload
pre 2 dana, 11:24
Roze bluza na preklop, velicina M/l po mojoj proceni. Od pazuha do pazuha 47cm, duzina cele 66cm.
upload
pre 2 dana, 11:28
Drage clanice Kod mene imate ponudu od xxs do m i L Imam dosta oglasa i stojim na raspolaganju🤍
pre 1 dana, 14:54
1 2