Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

SAMOLEPLJIVI BRUSHALTER?

Da li ste ih koristile leti? Imam brdo haljina bez leđa, dubok dekolte... A,jako je vruće. Grudnjak se vidi. Šta nosite ispod??
pre 1 dana, 12:53
Da li su zaista dugotrajni, mogu se koristiti više puta? U kojoj radnji ste ih kupovale, ili nema razlike?
upload
pre 1 dana, 12:54
Na netu su iskustva znatno podeljena.
upload
pre 1 dana, 12:54
Ja sam par puta nosila ovaj sa poslednje fotografije iznad. Uzasan je leti, oznojis se kao blesav ali ok, posluzilo je. Nije za haljine koje su sire, ipak treba biti garderoba uska kako bi to drzalo sve stisnuto. Posluzilo je svrsi na tim nekim dogadjajima, dok inace leti ne nosim brushaltere. Doduse, ni nemam grudi pa mi ni ne trebaju, a sto se tice bradavica…kome se ne svidja ne mora da gleda 😂
pre 1 dana, 14:14
Kupila sam detetu za maturu sad u maju,odlicno joj bilo i nije joj smetao,niti se znojila,niti se ocrtavalo...kupljen kod kineza samo za to i cao...naravno da sam ga denzifikovala pre upotrebe...
pre 1 dana, 14:38
> Kažual: > Na netu su iskustva znatno podeljena. Ovaj drzi zalepljen, moze dosta puta ako ga pravilno cuvas … ostale ne znam
pre 1 dana, 15:11
Kupila sam isti kao sa gore navedene slike sa vezom mogla sam ga nositi svega 2 puta bilo je leto, znoj, prašina pa sam ga bacila iskreno nisam bila zadovoljna 🙂
pre 1 dana, 17:07
> KristinaKikiBg: > Ja sam par puta nosila ovaj sa poslednje fotografije iznad. Uzasan je leti, oznojis se kao blesav ali ok, posluzilo je. Nije za haljine koje su sire, ipak treba biti garderoba uska kako bi to drzalo sve stisnuto. > Posluzilo je svrsi na tim nekim dogadjajima, dok inace leti ne nosim brushaltere. Doduse, ni nemam grudi pa mi ni ne trebaju, a sto se tice bradavica…kome se ne svidja ne mora da gleda 😂 Upravo tako 🥰
pre 1 dana, 17:10
> KristinaCa12: > Kupila sam detetu za maturu sad u maju,odlicno joj bilo i nije joj smetao,niti se znojila,niti se ocrtavalo...kupljen kod kineza samo za to i cao...naravno da sam ga denzifikovala pre upotrebe... To i ja mislim, da uzmem neki kod njih radi isprobavanja. A, ako se odlepljuje zbog vrućine, onda na one lepljive trake da pređem. Baš me nervira to... Razmišljam o donjem vešu više no o odeći preko. Često ne obučem haljinu jer nemam grudnjak za nju..
pre 3 sata
> KristinaKikiBg: > Ja sam par puta nosila ovaj sa poslednje fotografije iznad. Uzasan je leti, oznojis se kao blesav ali ok, posluzilo je. Nije za haljine koje su sire, ipak treba biti garderoba uska kako bi to drzalo sve stisnuto. > Posluzilo je svrsi na tim nekim dogadjajima, dok inace leti ne nosim brushaltere. Doduse, ni nemam grudi pa mi ni ne trebaju, a sto se tice bradavica…kome se ne svidja ne mora da gleda 😂 Ma vi se šalite žene, živim u manjem gradu Postanem poznata ličnost ako jednom prošetam bez grudnjaka. I stariji blenu, a tinejdžere da ne spomenem tek. A/B korpa inače 🤷
pre 3 sata
I hvala vam na odgovorima bestbrend i zorana333 🌸
pre 3 sata
Ja narucujem sa Temu-a, jeftinije no kod kineza. Moze par puta da se obuce, dokle god radi lepak. Ali da, mora uza odeca, da se ne oznoji pa da sklizne...
pre 2 sata
> Kažual: > > KristinaKikiBg: > > Ja sam par puta nosila ovaj sa poslednje fotografije iznad. Uzasan je leti, oznojis se kao blesav ali ok, posluzilo je. Nije za haljine koje su sire, ipak treba biti garderoba uska kako bi to drzalo sve stisnuto. > > Posluzilo je svrsi na tim nekim dogadjajima, dok inace leti ne nosim brushaltere. Doduse, ni nemam grudi pa mi ni ne trebaju, a sto se tice bradavica…kome se ne svidja ne mora da gleda 😂 > Ma vi se šalite žene, živim u manjem gradu > Postanem poznata ličnost ako jednom prošetam bez grudnjaka. > I stariji blenu, a tinejdžere da ne spomenem tek. > A/B korpa inače 🤷 Jasno mi je skroz, ja sam u Bg ali istog sam stava i kada odem u manja mesta…ali ja sam takva oduvek, prosto me ne zanimaju tudja misljenja, i nisam ja kriva sto se ovde sve seksualizuje. Zivot mi je postao mnogo laksi iskreno 😂
pre 2 sata
Ja imam neke koji su odvojeni, kao dva kruga, isto tako deblji materijal sa silikonom iznutra. Nosila na desetine puta, lepljivo svaki put, ne mrda. Izuzetno korisno i dugotrajno, kunem se u njih. Uzela kod kineza za tipa 400 kinti. A takođe rade posao i one trake koje sečeš na željenu dužinu, kupuje se kotur, isto kinezi i slična cena. Kod traka je bitno da se pre toga ne nanose nikakve kreme na telo, inače se ne zalepe. A ovako bukvalno ne možeš da ih skineš kako lepo drže.
pre 2 sata
Ne nosim vise grudnjake, gusi me i steze. Leti nosim kratke tanke majice oko vrata na haljine. Eventualno bralatte bez sundjera. A ova cuda sto se lepe nikako.
pre 1 sati