Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

SAMOLEPLJIVI BRUSHALTER?

Ne preporucujem, ne radi posao!
2026 07 06
Meni nije radilo posao, pogotovo leti, pa se oznojis, pa se odlepi.. moj je zavrsio u kanti 😂
2026 07 06
> KristinaKikiBg: > > Kažual: > > > KristinaKikiBg: > > > Ja sam par puta nosila ovaj sa poslednje fotografije iznad. Uzasan je leti, oznojis se kao blesav ali ok, posluzilo je. Nije za haljine koje su sire, ipak treba biti garderoba uska kako bi to drzalo sve stisnuto. > > > Posluzilo je svrsi na tim nekim dogadjajima, dok inace leti ne nosim brushaltere. Doduse, ni nemam grudi pa mi ni ne trebaju, a sto se tice bradavica…kome se ne svidja ne mora da gleda 😂 > > Ma vi se šalite žene, živim u manjem gradu > > Postanem poznata ličnost ako jednom prošetam bez grudnjaka. > > I stariji blenu, a tinejdžere da ne spomenem tek. > > A/B korpa inače 🤷 > Jasno mi je skroz, ja sam u Bg ali istog sam stava i kada odem u manja mesta…ali ja sam takva oduvek, prosto me ne zanimaju tudja misljenja, i nisam ja kriva sto se ovde sve seksualizuje. > Zivot mi je postao mnogo laksi iskreno 😂 Izbegavam brushalter zbog cista na dojkama isto živim u manjem mestu svi znaju mene i mogu muža tj moju porodicu ali mi nije bitno široka majica reši stvar što se tiče bradavica nije me briga isto sam u Bg. Jbg bas kad se mora, mora se 🫣 Da li si razmišljala za one samolepljive jastučiće za dojilje meni je to bio spas posle trudnoće pa i posle sam koristila za uske majice ima aksa verovatno lili dm itd
2026 07 08
Kada sam išla negde ove sam koristila i posle dojenja na usku majicu zalepim zbog bradavica pa eto rešenja ima i za nas koje ne nosimo brus 😅 Izvinite što skrećem sa teme 🙏
upload
2026 07 08
Ne mislim da skrećete sa teme. 🙂 Ima flastera i ima onih silikonskih pokrivača za bradavice u Alexandar cosmetics. Odlučih se za trake za grudi, ili ti selotejp za si*e. 😅 Izdržaće duže no silikonski brus, upravo zbog vrućine. Njega mogu na jesen.
upload
2026 07 10
Ovo je malo deblje od flastera. 👌
upload
2026 07 10
Imate ga u pepku 450
2026 07 10
Sve veličine korpuli
2026 07 10
Super devojke, iskreno nisam znala pa sam koristila ove za dojilje ok su rade posao ali sad kada znam za bolju varijantu savršeno spas 🥰 😅 hvala 🥰
2026 07 10
1 2