Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

POLOVNE STVARI SU POLOVNE

> peschici: > Zar u prodavnici ne mogu da odbiju povraćaj novca ako se vidi da je nošeno? Razumem da prodavačice moraju da budu ljubazne, ali ako to prođe jednom i puste da vrate, proći će i drugi put. Ne vidi se da je nošeno u smislu oštećenja ali su dobro poznate dame koje "operišu" po principu obuče pa vrati, pa tako 100 puta. Iako povrat novca može da se odbije - zamena za drugi artikal ne može (politika firme).. Ne pravdam takvo bahaćenje, samo dadoh komentar na to kako se čudimo što se na sajtu nošena odeća prodaje po ceni skoro nove pa nam je odbojno a u prodavnicama se takođe nošena prodaje kao nova i po punoj ceni pa oko toga niko ne pravi pitanje...
2026 07 15
> pufnastapufnica: > Ne vidi se da je nošeno u smislu oštećenja Ja se znojim užasno. Ja ne znam kako bi se prekrili tragovi znoja?😅
2026 07 15
> Ne vidi se da je nošeno u smislu oštećenja ali su dobro poznate dame koje "operišu" po principu obuče pa vrati, pa tako 100 puta. Iako povrat novca može da se odbije - zamena za drugi artikal ne može (politika firme).. > Ne pravdam takvo bahaćenje, samo dadoh komentar na to kako se čudimo što se na sajtu nošena odeća prodaje po ceni skoro nove pa nam je odbojno a u prodavnicama se takođe nošena prodaje kao nova i po punoj ceni pa oko toga niko ne pravi pitanje... Razumem. Postoji samo jedna važna razlika u kupovini ovde i u prodavnici. Kada kupimo u prodavnici, ipak imamo pravo da vratimo ili zamenimo, da reklamiramo. Ovde ne postoje prava, već samo možemo da se nadamo dobroj volji prodavca da će uvažiti reklamaciju, a koliko sam primetila, na ovom sajtu često nisu dobre volje i neće priznati grešku, tako da je ipak bolje kupiti u prodavnici ako je razlika u ceni mala.
2026 07 15
1 2