Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

10 besplatnih oglasa?

Da li se slazete da bi bio mnogo poseceniji sajt da je 10 oglasa besplatno? Kao na kp. Jer ovde svi stave samo tri i onda je to beznacajno iako imaju dobre artikle, ne ulaze i ne proveravaju poruke jer vidljivost postaje sve manja. Vecina nije u mogucnosti da uzme plan, velika vecina nema mogucnost takvog online placanja i prosto nisu navikli. Pa sigurno da bi bar minimum 10 oglasa besplatnih znacilo mnogo vise od ova skoro pa beznacajna tri.
pre 1 dana, 06:49
👍
pre 1 dana, 07:52
Slažem se, nadam se da neko gleda i ove naše predloge i da ima smisla što uopšte i pišemo. Sa druge strane, ako nekome i krene ovde da prodaje, možda će i uzeti plan. A 3 oglasa realno nije ništa.
pre 1 dana, 08:33
Realno ni 10 oglasa nije nista, mesecima na KP nema prodaje.
pre 21 sati
Na KP prodajem samo kucne stvari, tamo sam bas svasta prodala, ali od garderobe skoro nista, vise ni ne postavljam...
pre 20 sati
Za garderobu mi je ipak ovaj sajt najbolji od svih koje sam koristila...
pre 20 sati
I pre uvođenja članarine neke članice nisu ulazile redovno na sajt i nisu odgovarale. To znam kao kupac, jer sam nešto htela da kupim, ali nisam dobijala odgovore ili sam ih dobijala posle više od mesec dana. Nisu svi ovde ozbiljni i ažurni. Nemam ništa protiv ideje, naprotiv. 😊 Samo mi deluje naivno što ovde članice misle da će se nešto promeniti ako predložimo na forumu. Naravno da neće. Ako su odlučili da budu 3 besplatna oglasa i da se za 10 oglasa plaća 150 dinara, to sigurno neće menjati ma koliko da nam se ne dopada promena koju su uveli. Da je drugačije osmišljeno, da je pravednije i da je sajt bezbedan, meni ne bi smetalo da plaćam. Ako administratori ovo čitaju, ja ih samo molim da porade na zaštiti sajta od prevaranata i hakera, neka bude bar bezbednije, to nam je bitnije od svega.
pre 15 sati
A što se tiče KP, broj pregleda za odeću je sve manji. Broj besplatnih oglasa su smanjivali više puta. Pre 2-3 godine je bilo 30, onda su smanjili na 20 i posle na 10. Bez ikakvog obaveštenja. Problem je što tih 10 oglasa ističe nakon 30 dana. Slažem se da se na KP više prodaju druge stvari. Na primer, nameštaj se brzo proda. Prodaja odeće ipak najbolje ide na krpicama. I kad hoću nešto da kupim, prvo tražim ovde.
pre 15 sati
Ja ne znam kako neko uopste nesto proda na Kupujemprodajem, tamo dobijem jedva pet pregleda max (bez obnove oglasa, sto je po meni katastrofa, uopste nije toliko pregledan taj sajt). Koliko sam samo para bacila na obnovu oglasa, da sam prestala da ga koristim skroz
pre 15 sati
Nece se nista promeniti... Verujem da bi se mnoge clanice slozile da bi 10 oglasa bilo sasvim u redu.. Tri oglasa je zaista malo.
pre 12 sati
Ja sam na KP prodala dosta obuće :)
pre 12 sati