Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li ima prodaje

Cao drage devojke, nova sam na sajtu kupila bih plan od 550 din imam puno garderobe pa da ubacim oglase cula sam od mojih koleginica da je slaba prodaja u poslednje vreme, kakva je zaista prodaja ovde? Hvala
2026 07 17
Kako ide prodaja je dosta individualna stvar, ja u proseku prodam oko 3-6 krpica mesecno. U sustini meni je najbitnije da pokrijem tu clanarinu, ostalo je sve bonus :D Zavisice ti prodaja najvise od toga kakve krpice imas, kako ih slikas, kako ih opises i kakvu im cenu stavis.
2026 07 17
Činjenica je da je prodaja jako opala,postala je umetnost nešto prodati,što kaže Sandy89 bitno je da se pokrije članarina .
2026 07 17
Uplatite i ubacujte postepeno, svaki dan po nešto, da profil ne zapadne u istoriju. Jako malo ima pregleda, ali proda se ponešto.
2026 07 17
Da sada su velika snizenja i u radnjama, pa mozda je zbog toga opala prodaja
2026 07 17
Možete da uplatite jedan mesec i ubacujete polako tokom meseca predmete. Pred kraj isteka plana, možete da otkažete. Ne mora članarina da se plaća svakog meseca. Oglasi se neće izbrisati odmah nakon isteka članarine, tako da, ako imate dosta stvari i ako se potrudite da lepo slikate i opišete, sigurno će se nešto prodati.
2026 07 17
> Gordana_30: > Da sada su velika snizenja i u radnjama, pa mozda je zbog toga opala prodaja Sto posto, plus su ljudi na odmoru i ne ulaze ovde toliko.
2026 07 17
Totalna neljubaznost članica, kada pitam nešto odgovaraju imas sliku, nezainteresovanost velika. Ne daj Bože mere da tražiš....
2026 07 20
Bacanje para za clanarine .. Ovde su mi stajale stvari 2 godine ... Postarina je skupa .. prodavnice daju snizenja .... 👍
2026 07 21