Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Najbezbedniji način prodaje!

Nova sam na sajtu. I dočekalo me je pregršt potencijalnih PREVARA poruka. Molim za savet, koji je najbezbedniji način da pošaljem artikal? I naravno uplaćen novac. Hvala svima na odgovorima.
pre 26 dana, 06:08
Slanje Poštom (Postexpress, Postexpress sa isporukom u Pošti, CC paket) - većina članica tako šalje a I kupci preferiraju Poštu. Uplata na tekući račun: od podataka se daje broj tekućeg računa, ime I prezime, grad (neko traži I adresu u zavisnosti od njihove ebanking aplikacije) - nikako ne ostavljati bilo gde podatke sa kartice. Tu su I opcije postnet kao I slanje pouzećem. S obzirom da ste novi, neće verovatno hteti da Vam uplate pre slanja, pa dok ne steknete više utisaka, vrv pouzećem kao jedina opcija.
pre 26 dana, 07:22
Da dodam, sve te poruke koje stižu vezano za "Organizovanje Dexpress Kurira" I slično su prevare, bilo šta sa linkovima I QR kodovima nemojte ni otvarati I ponovo, nikako ne ostavljati podatke sa kartice.
pre 26 dana, 07:24
> Her_Fashion: > Da dodam, sve te poruke koje stižu vezano za "Organizovanje Dexpress Kurira" I slično su prevare, bilo šta sa linkovima I QR kodovima nemojte ni otvarati I ponovo, nikako ne ostavljati podatke sa kartice. Hvala na opsežnom odgovoru! Od kako sam postavila artikle. Ma u prvih sat pa na dalje dobila sam por. gde su postavljali uslove kojom službom mogu poslati. Takodje i one sa linkovima, za uplatu. Stari članovi bili su brzi pa su reagovali jer su svi dobijali takve por. Jutros sam dobila por. na izgled bezazlenu. Profil nema ocene, nemam ni ja, poslušaću Vaš savet. Hvala Vam najlepše!
pre 26 dana, 07:49
Nema na cemu :") Sto se tice slanja pouzecem, uvek postoji rizik da kupac ne preuzme paket, pa onda platite duplu Postarinu kad se vrati, ali nazalost, to je verovatno jedina opcija dok ne budete dobili neke utiske.
pre 26 dana, 08:06
> Her_Fashion: > Nema na cemu :") Sto se tice slanja pouzecem, uvek postoji rizik da kupac ne preuzme paket, pa onda platite duplu Postarinu kad se vrati, ali nazalost, to je verovatno jedina opcija dok ne budete dobili neke utiske. 😀❤️🍀🌸
pre 26 dana, 08:52