Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Dokle vise?

Da li je ovaj sajt postao iskljucivo sajt za prevare ili sta se desava. Nikad vise pravila admina i svega, a nikad gore nije bilo. Mesecima samo se javljaju za neku vrstu prevare Sajt krs teski
pre 26 dana, 20:24
Iz ličnog iskustva mogu da kažem da kupaca i dalje ima, samo što se i njihov broj znatno smanjio u odnosu na ranije. Moje članstvo na ovom sajtu datira još iz 2018. ili 2019. godine, samo što sam tada imala drugi profil i za to vreme se sajt po mom mišljenju samo pogoršao. Nemam utisak da će se išta promeniti na bolje. Oglase konstantno brišu kada se u jedan oglas stavi više predmeta, a to radim kako ne bih stvarala sebi dodatne troškove zbog malog broja stvari koje prodajem. O tome što su se mnogi članovi žalili da ne mogu da otkažu članstvo ne želim ni da diskutujem. Cenim da se članstvo isplati ljudima koji imaju zaista veliki broj stvari za prodaju, a to su uglavnom preprodavci. Volela bih kada bi postojao još neki sajt za prodaju odeće, a da nije Vinto, preko kog prodaja takođe ide prilično slabo. Ukoliko neko zna za neku alternativu, bilo bi lepo da je podeli sa nama 😊
pre 26 dana, 05:23
> Goarchia: > Iz ličnog iskustva mogu da kažem da kupaca i dalje ima, samo što se i njihov broj znatno smanjio u odnosu na ranije. Moje članstvo na ovom sajtu datira još iz 2018. ili 2019. godine, samo što sam tada imala drugi profil i za to vreme se sajt po mom mišljenju samo pogoršao. > Nemam utisak da će se išta promeniti na bolje. Oglase konstantno brišu kada se u jedan oglas stavi više predmeta, a to radim kako ne bih stvarala sebi dodatne troškove zbog malog broja stvari koje prodajem. O tome što su se mnogi članovi žalili da ne mogu da otkažu članstvo ne želim ni da diskutujem. > Cenim da se članstvo isplati ljudima koji imaju zaista veliki broj stvari za prodaju, a to su uglavnom preprodavci. Volela bih kada bi postojao još neki sajt za prodaju odeće, a da nije Vinto, preko kog prodaja takođe ide prilično slabo. Ukoliko neko zna za neku alternativu, bilo bi lepo da je podeli sa nama 😊 Vise sam prodala na FB nego ovde u poslednjih 6m, ali i tamo je natezanje sa starijim gospodjama jer naravno hoce da plate pouzecem, a kako su mi se 4 paketa vratila lakse mi je da batalim taj njihov zahtev nego da rizikujem.
pre 25 dana, 09:52
> Goarchia: > Iz ličnog iskustva mogu da kažem da kupaca i dalje ima, samo što se i njihov broj znatno smanjio u odnosu na ranije. Moje članstvo na ovom sajtu datira još iz 2018. ili 2019. godine, samo što sam tada imala drugi profil i za to vreme se sajt po mom mišljenju samo pogoršao. > Nemam utisak da će se išta promeniti na bolje. Oglase konstantno brišu kada se u jedan oglas stavi više predmeta, a to radim kako ne bih stvarala sebi dodatne troškove zbog malog broja stvari koje prodajem. O tome što su se mnogi članovi žalili da ne mogu da otkažu članstvo ne želim ni da diskutujem. > Cenim da se članstvo isplati ljudima koji imaju zaista veliki broj stvari za prodaju, a to su uglavnom preprodavci. Volela bih kada bi postojao još neki sajt za prodaju odeće, a da nije Vinto, preko kog prodaja takođe ide prilično slabo. Ukoliko neko zna za neku alternativu, bilo bi lepo da je podeli sa nama 😊 I ja sam imala stari profil sa preko 100 pozitivnih, koji su admini sami odlučili zbog nekih njihovih novih pravila da ugase.. Al ovaj sajt više nema istu funkciju koju je imao pre par godina. I ja bih volela da postoji neki drugi sajt
pre 25 dana, 10:07
Jutros prevara o kojij procitah na par mesta, ja sam tako razocarana u ovaj sajt koji je bio super. Kao ne moze postom nego city, ali sam isla do kraja da vidim kako ce biti. Prevaranti na sve strane. A ne postoji opcija da se prijavi osim loseg utiska, bas bez veze
upload
pre 25 dana, 11:33
Meni je na KP stigla poruka o verifikaciji naloga, bila je potrebna kartica, pa ja onako blesava ne razmisljujuci da je to prevara, uplasila sam se da ne izgubim nalog(jer nemam licni racun, a ni karticu) pisala KP timu i zahvalili su mi sto sam im pisala i taj nalog je blokiran. A salju u ime KP tima.
pre 25 dana, 11:57
> sandy89: > > Goarchia: > > Iz ličnog iskustva mogu da kažem da kupaca i dalje ima, samo što se i njihov broj znatno smanjio u odnosu na ranije. Moje članstvo na ovom sajtu datira još iz 2018. ili 2019. godine, samo što sam tada imala drugi profil i za to vreme se sajt po mom mišljenju samo pogoršao. > > Nemam utisak da će se išta promeniti na bolje. Oglase konstantno brišu kada se u jedan oglas stavi više predmeta, a to radim kako ne bih stvarala sebi dodatne troškove zbog malog broja stvari koje prodajem. O tome što su se mnogi članovi žalili da ne mogu da otkažu članstvo ne želim ni da diskutujem. > > Cenim da se članstvo isplati ljudima koji imaju zaista veliki broj stvari za prodaju, a to su uglavnom preprodavci. Volela bih kada bi postojao još neki sajt za prodaju odeće, a da nije Vinto, preko kog prodaja takođe ide prilično slabo. Ukoliko neko zna za neku alternativu, bilo bi lepo da je podeli sa nama 😊 > Vise sam prodala na FB nego ovde u poslednjih 6m, ali i tamo je natezanje sa starijim gospodjama jer naravno hoce da plate pouzecem, a kako su mi se 4 paketa vratila lakse mi je da batalim taj njihov zahtev nego da rizikujem. Ja sam tamo okačila par stvari, od kojih sam imala svega dva upita, pa sam na kraju odustala. Primetila sam i da previše ljudi kači oglase po grupama, pa se moje stvari lako izgube među njima. Što se tiče same FB prodavnice, tu su mi se uglavnom javljali još neozbiljniji kupci, među kojima je bilo i nekih muškaraca koji su bili malo je reći bezobrazni. Probala sam i na KP, ali baš slaba priča. Pre par godina sam tamo prodavala neke muzičke instrumente i to je išlo, ali kada je reč o odeći, baš mislim da nema mnogo rezona prodavati je tamo…
pre 25 dana, 12:11
> Jovanaaa_1998: > > Goarchia: > > Iz ličnog iskustva mogu da kažem da kupaca i dalje ima, samo što se i njihov broj znatno smanjio u odnosu na ranije. Moje članstvo na ovom sajtu datira još iz 2018. ili 2019. godine, samo što sam tada imala drugi profil i za to vreme se sajt po mom mišljenju samo pogoršao. > > Nemam utisak da će se išta promeniti na bolje. Oglase konstantno brišu kada se u jedan oglas stavi više predmeta, a to radim kako ne bih stvarala sebi dodatne troškove zbog malog broja stvari koje prodajem. O tome što su se mnogi članovi žalili da ne mogu da otkažu članstvo ne želim ni da diskutujem. > > Cenim da se članstvo isplati ljudima koji imaju zaista veliki broj stvari za prodaju, a to su uglavnom preprodavci. Volela bih kada bi postojao još neki sajt za prodaju odeće, a da nije Vinto, preko kog prodaja takođe ide prilično slabo. Ukoliko neko zna za neku alternativu, bilo bi lepo da je podeli sa nama 😊 > I ja sam imala stari profil sa preko 100 pozitivnih, koji su admini sami odlučili zbog nekih njihovih novih pravila da ugase.. Al ovaj sajt više nema istu funkciju koju je imao pre par godina. > I ja bih volela da postoji neki drugi sajt Teško i da će imati, izgleda da ih samo jednostavno nije briga. Ja bih prva platila za članstvo na ovom sajtu da su malo angažovaniji oko istog. Već sam platila simboličan iznos kako bi moji proizvodi došli do većeg broja ljudi, ali izgleda da ni to više ne funkcioniše. Pomalo me iznenađuje kako se za ovoliki broj godina neko nije iscimao za toliko da napravi neki sajt da ljudima omogući prodaju, obično se jedni te isti sajtovi vrte godinama
pre 25 dana, 12:17
> MarianneMary: > Meni je na KP stigla poruka o verifikaciji naloga, bila je potrebna kartica, pa ja onako blesava ne razmisljujuci da je to prevara, uplasila sam se da ne izgubim nalog(jer nemam licni racun, a ni karticu) pisala KP timu i zahvalili su mi sto sam im pisala i taj nalog je blokiran. A salju u ime KP tima. Meni često stižu obaveštenja po pitanju tih prevara na KP. Barem su angažovani toliko da nas s vremena na vreme obaveste o njima i pokušaju da ih spreče. Dok se ovde čini da bez nakupljenih 30+ negativnih ocena neće ništa učiniti, a gotovo svakog dana se pojavljuje neki novi profil koji se bavi takvim malicioznim stvarima. Čuvajte se, prevara je sve više
pre 25 dana, 12:22
> Pomalo me iznenađuje kako se za ovoliki broj godina neko nije iscimao za toliko da napravi neki sajt da ljudima omogući prodaju, obično se jedni te isti sajtovi vrte godinama Nije poenta da se napravi novi sajt ako se ne stiže do kupaca i prodavaca. U poslednjih nekoliko meseci je napravljeno nekoliko sajtova za prodaju odeće, Vinto nije jedini, ali šta vredi kad niko za njih nije čuo i kad ih niko ne koristi. Osim toga, postavljanje oglasa na više sajtova je zamorno, naročito članovima s dosta oglasa, čak i kad se radi copy-paste i sve već ima slikano i spremno. Ako hoćete da neki sajt dođe do većeg broja kupaca, reklamirajte profil i sam sajt na društvenim mrežama gde je to dozvoljeno. I još jedna važna stvar. Da bi se prodavalo, mora neko da kupuje. Prodaja opada i zbog lošeg iskustva u onlajn kupovini na ovom i sličnim sajtovima. Ne mislim samo na prevarante, već i na prodavce koji se često neprofesionalno ponašaju.
pre 25 dana, 12:58
> peschici: > > Pomalo me iznenađuje kako se za ovoliki broj godina neko nije iscimao za toliko da napravi neki sajt da ljudima omogući prodaju, obično se jedni te isti sajtovi vrte godinama > Nije poenta da se napravi novi sajt ako se ne stiže do kupaca i prodavaca. U poslednjih nekoliko meseci je napravljeno nekoliko sajtova za prodaju odeće, Vinto nije jedini, ali šta vredi kad niko za njih nije čuo i kad ih niko ne koristi. Osim toga, postavljanje oglasa na više sajtova je zamorno, naročito članovima s dosta oglasa, čak i kad se radi copy-paste i sve već ima slikano i spremno. > Ako hoćete da neki sajt dođe do većeg broja kupaca, reklamirajte profil i sam sajt na društvenim mrežama gde je to dozvoljeno. > I još jedna važna stvar. Da bi se prodavalo, mora neko da kupuje. Prodaja opada i zbog lošeg iskustva u onlajn kupovini na ovom i sličnim sajtovima. Ne mislim samo na prevarante, već i na prodavce koji se često neprofesionalno ponašaju. Slažem se sa Vašim komentarom, samo kada je nešto napravljeno, u ovom slučaju sajt, on može i da se promoviše i da potencijalno stigne do određenog / većeg broja ljudi. Ja lično nisam upućena u te novije sajtove, osim u Vinto i par onih koji se vrte godinama. Nažalost, prodaja opada i zbog mnoštva drugih razloga, a ne samo zbog prevaranata i neprofesionalnih prodavaca. Čini se da neki ljudi nisu naučeni osnovnoj kulturi, ali mi nismo tu da pokušavamo da ih vaspitavamo
pre 25 dana, 13:09
Na KP traze nosene zenske gace i carape, traze''poslednja cena'', br. telefona, osobe bez ocena traze pouzecem(zahtevaju)jer ja sa 37 pozitivnih ocena(bez negativnih) hocu da ih prevarim, ne citaju napisane informacije. Cast izuzecima, imala sam nekih lepih saradnji tamo, ali ovde je bolje. I steta je sto je na sajtu ovako kako jeste.
pre 25 dana, 14:31
> MarianneMary: > Na KP traze nosene zenske gace i carape, traze''poslednja cena'', br. telefona, osobe bez ocena traze pouzecem(zahtevaju)jer ja sa 37 pozitivnih ocena(bez negativnih) hocu da ih prevarim, ne citaju napisane informacije. Cast izuzecima, imala sam nekih lepih saradnji tamo, ali ovde je bolje. I steta je sto je na sajtu ovako kako jeste. Sa ovim se slažem. Na KP uopšte ne čitaju opis i kao da ne znaju da komuniciraju. Pitaju koja je cena i kad jasno piše. Bilo je pitanja i za koliko kilograma nešto odgovara iako kod mene sve mere pišu. I više se javljaju muškarci da kažu kako nešto lepo stoji nego pravi kupci. Ima baš svakakvih članova.
pre 25 dana, 15:19
> peschici: > > MarianneMary: > > Na KP traze nosene zenske gace i carape, traze''poslednja cena'', br. telefona, osobe bez ocena traze pouzecem(zahtevaju)jer ja sa 37 pozitivnih ocena(bez negativnih) hocu da ih prevarim, ne citaju napisane informacije. Cast izuzecima, imala sam nekih lepih saradnji tamo, ali ovde je bolje. I steta je sto je na sajtu ovako kako jeste. > Sa ovim se slažem. Na KP uopšte ne čitaju opis i kao da ne znaju da komuniciraju. Pitaju koja je cena i kad jasno piše. Bilo je pitanja i za koliko kilograma nešto odgovara iako kod mene sve mere pišu. > I više se javljaju muškarci da kažu kako nešto lepo stoji nego pravi kupci. Ima baš svakakvih članova. To za koliko kilograma odeca odgovara to izmisljaju, odeca se meri ima mere, pitala sam bas prijatelja koji je dizajner u vezi toga.
pre 25 dana, 15:51
> sandy89: > > Goarchia: > > Iz ličnog iskustva mogu da kažem da kupaca i dalje ima, samo što se i njihov broj znatno smanjio u odnosu na ranije. Moje članstvo na ovom sajtu datira još iz 2018. ili 2019. godine, samo što sam tada imala drugi profil i za to vreme se sajt po mom mišljenju samo pogoršao. > > Nemam utisak da će se išta promeniti na bolje. Oglase konstantno brišu kada se u jedan oglas stavi više predmeta, a to radim kako ne bih stvarala sebi dodatne troškove zbog malog broja stvari koje prodajem. O tome što su se mnogi članovi žalili da ne mogu da otkažu članstvo ne želim ni da diskutujem. > > Cenim da se članstvo isplati ljudima koji imaju zaista veliki broj stvari za prodaju, a to su uglavnom preprodavci. Volela bih kada bi postojao još neki sajt za prodaju odeće, a da nije Vinto, preko kog prodaja takođe ide prilično slabo. Ukoliko neko zna za neku alternativu, bilo bi lepo da je podeli sa nama 😊 > Vise sam prodala na FB nego ovde u poslednjih 6m, ali i tamo je natezanje sa starijim gospodjama jer naravno hoce da plate pouzecem, a kako su mi se 4 paketa vratila lakse mi je da batalim taj njihov zahtev nego da rizikujem. U kojoj grupi ili grupama prodajete na fejsu?
pre 23 dana, 18:08