Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Dala mi negativnu

> jelenicajk90: > Hvala na čestitkama drage moje ❤️ teško sam iznela trudnoću plus je operacija bila baš teška. Ja sam toj članici ranije lepo odgovarala, kao i šta se dešava i rekla ako ne planira saradnju da ne trošimo i moje i njeno vreme. E onda je krenula dalje i dalje i meni je preselo…. Ja inače dok ne nadjem stvar ne saljem račun za uplatu, jer zagube mi se stvari, ovde na mom profilu ima dosta to je godinama stavljano, obnavljano… i ja sad muža da posaljem da traži taj minijaturni sorc i ona na to ogugla ne znam šta bih rekla Ma potpuno razumljivo. Verovatno će biti obrisan utisak, a i da neće, koga briga. Samo da gledamo da naučimo da se oko toga ne nerviramo. (ja se prva nerviram) 😅
pre 22 dana, 11:03
Obrisan je utisak.
pre 22 dana, 11:59
Jeste, obrisan je, ali strašno šta se dešava. Čak ako ne odgovorite znaju tako da daju negativan utisak. Verujte, ja znam napamet stvari koje je sve tražila i za neke iste stvari mi je pisala po 2,3x, ja spremim ona ne odgovara više i pojavi se posle mesec dana. Pa zar nema drugi profil gde može da nadje stvari? Tačno mislim da to radi tendeciozno i na sve to proziva moju trudnoću jer sam joj prošli put rekla trudna sam i ne mogu da sama tražim i da mi ne piše ako ne zna da odgovori i eto danas opet, oguglala je na to i sad ajmo opet….. koliko god da ste trpeljivi ovo prevazilazi sve granice
pre 22 dana, 12:32
Aahahahahah znaci ti si drska sa trudnicom, a ona nije drska da vise puta salje poruke na koje ne odgovara posle tvog odgovora. Kretenka. Trudna ili ne, ako ima negativne koje su opravdane, a ima, ove za nepodizanje paketa, tvoje puno pravo je da odbijes i komunikaciju i saradnju. Licno nemam problem da odbijem saradnje u kojima neko zeli tipa sirinu dugmeta i slicno, ono, mani me gluposti, idi drndaj nekog drugog.
pre 22 dana, 12:57
> DzoDzo: > Aahahahahah znaci ti si drska sa trudnicom, a ona nije drska da vise puta salje poruke na koje ne odgovara posle tvog odgovora. Kretenka. > Trudna ili ne, ako ima negativne koje su opravdane, a ima, ove za nepodizanje paketa, tvoje puno pravo je da odbijes i komunikaciju i saradnju. > Licno nemam problem da odbijem saradnje u kojima neko zeli tipa sirinu dugmeta i slicno, ono, mani me gluposti, idi drndaj nekog drugog. Slažem se, svako ima pravo da odbije saradnju i nema ni obavezu da obrazloži zašto. Meni je jedna članica tako odbila, jer sam je smorila pitanjima o tome da ali je torba original, a bila sam vođena mnogim negativnim iskustvima.
pre 22 dana, 13:07
> DzoDzo: > Aahahahahah znaci ti si drska sa trudnicom, a ona nije drska da vise puta salje poruke na koje ne odgovara posle tvog odgovora. Kretenka. > Trudna ili ne, ako ima negativne koje su opravdane, a ima, ove za nepodizanje paketa, tvoje puno pravo je da odbijes i komunikaciju i saradnju. > Licno nemam problem da odbijem saradnje u kojima neko zeli tipa sirinu dugmeta i slicno, ono, mani me gluposti, idi drndaj nekog drugog. Ne, ona mene proziva za moju trudnoću, jer pre ovoga danas ja sam joj rekla da sam trudna i da ne mogu da tražim stvari a ona da ne odgovara
pre 22 dana, 14:24
> Her_Fashion: > Da dodam @peschici, ti si izuzetno fina, kulturna i ljubazna osoba, to je sasvim ocigledno iz tvog pisanja ovde. Ipak postoji neki switch kad osobi jednostavno presedne da tretira ljude sa ljubaznoscu i postovanjem dok ti isti ljudi nemaju ni trunku obzira (o postovanju nema smisla ni govoriti) prema toj istoj osobi. Ja to kapiram, i trebalo mi je jako puno vremena i rada da naucim sebe da budem malo manje fina u zivotu. Verovatno ni ja ne bih srocila poruku kao clanica, ali je potpuno podrzavam :') > (Ne zameri na "Ti", kapiram da se kao znamo sad, pa sam bila slobodna) Razumem. Ljudi smo i svako može da izgubi strpljenje i da burno reaguje. Nekad ne može drugačije, jer neki ljudi ne shvataju dok im se ne odgovori oštro i direktno. @jelenicajk90 mogu da zamislim koliko ste iznervirali kad ste morali tako da odgovorite. Nadam se da će članici koja je slala tolike poruke i oduzimala vreme konačno biti jasno koga treba da zaobiđe. :)
pre 22 dana, 15:03
> peschici: > > Her_Fashion: > > Da dodam @peschici, ti si izuzetno fina, kulturna i ljubazna osoba, to je sasvim ocigledno iz tvog pisanja ovde. Ipak postoji neki switch kad osobi jednostavno presedne da tretira ljude sa ljubaznoscu i postovanjem dok ti isti ljudi nemaju ni trunku obzira (o postovanju nema smisla ni govoriti) prema toj istoj osobi. Ja to kapiram, i trebalo mi je jako puno vremena i rada da naucim sebe da budem malo manje fina u zivotu. Verovatno ni ja ne bih srocila poruku kao clanica, ali je potpuno podrzavam :') > > (Ne zameri na "Ti", kapiram da se kao znamo sad, pa sam bila slobodna) > Razumem. Ljudi smo i svako može da izgubi strpljenje i da burno reaguje. Nekad ne može drugačije, jer neki ljudi ne shvataju dok im se ne odgovori oštro i direktno. > @jelenicajk90 mogu da zamislim koliko ste iznervirali kad ste morali tako da odgovorite. Nadam se da će članici koja je slala tolike poruke i oduzimala vreme konačno biti jasno koga treba da zaobiđe. :) ❤️❤️❤️
pre 22 dana, 16:00
> jelenicajk90: > > DzoDzo: > > Aahahahahah znaci ti si drska sa trudnicom, a ona nije drska da vise puta salje poruke na koje ne odgovara posle tvog odgovora. Kretenka. > > Trudna ili ne, ako ima negativne koje su opravdane, a ima, ove za nepodizanje paketa, tvoje puno pravo je da odbijes i komunikaciju i saradnju. > > Licno nemam problem da odbijem saradnje u kojima neko zeli tipa sirinu dugmeta i slicno, ono, mani me gluposti, idi drndaj nekog drugog. > Ne, ona mene proziva za moju trudnoću, jer pre ovoga danas ja sam joj rekla da sam trudna i da ne mogu da tražim stvari a ona da ne odgovara Ma, ona kaze u utisku da se ti ponasas drsko sa trudnicom. Osim ako je pored bezobrazluka jos i nepismena. I kolika krampacetina neka druga zena treba biti da TRUDNICI(kazes da si je uputila u to) ostavi negativan utisak jer NE ZELI SARADNJU posle xy ispala??? I ja sam pred porodjaj, i sada da odbijem saradnju, nebitno koji razlog, ili ne odgovorim uopste, ono, odakle ti ideja da se svetis tako... Mucenica level pro, nemam drugi komentar za takve. Hajde sto je kod tebe na crnoj listi kao kupac, verujem da je i kod svih nas sa teme. Sve mogu da svarim, ali jadarsko bedno ponasanje dostojno jedne lignjoslavke ne.
pre 22 dana, 18:04
> NRadojevićNata: > > DzoDzo: > > Aahahahahah znaci ti si drska sa trudnicom, a ona nije drska da vise puta salje poruke na koje ne odgovara posle tvog odgovora. Kretenka. > > Trudna ili ne, ako ima negativne koje su opravdane, a ima, ove za nepodizanje paketa, tvoje puno pravo je da odbijes i komunikaciju i saradnju. > > Licno nemam problem da odbijem saradnje u kojima neko zeli tipa sirinu dugmeta i slicno, ono, mani me gluposti, idi drndaj nekog drugog. > Slažem se, svako ima pravo da odbije saradnju i nema ni obavezu da obrazloži zašto. Meni je jedna članica tako odbila, jer sam je smorila pitanjima o tome da ali je torba original, a bila sam vođena mnogim negativnim iskustvima. Ako se upalila na to pitanje da te odbije za saradnju, onda je mozda i bolje, jer ko zna da li je torba original i da je verovatno pikirala neku koja se ne razume.
pre 22 dana, 18:07
> jelenicajk90: > Poštovani, pomoć. Članica mi konstantno piše skoro svaki mesec, > Pita jel na stanju, pa traži podatke i samo ispari. Sad sam joj rekla zaobidji moj profil, > Znači noje došlo do saradnje i ona mi dala negativan utisak još kao prodavac jer pre godinu dana imale smo jednu uspešnu saradnju. Pisala sam na mail adminima i na profilu i sad čekam. Nemam reci iskreno kakvih sve ovde ima. Slican slucaj sam i ja imala sa drugom clanicom, zena stalno trazi popust i ja prihvatim i ostavim pod za uplatu, ona uopste ne uplati novac tj. ne dodje do saradnje. Tako mi je 2-3x uradila i ja joj vise def necu odgovarati na upite. Jos ima preko 500 pozitivnih, bas sam se zacudila. Ja jednom ostavila neutralan utisak ona kao zalice se adminu, njeni utisci govore o njoj bla bla, a ja napisem spustim joj rekoh "ja gledam odnos prema meni, a drugi me ne zanimaju"... ima ovde raznoraznih pacijenata, pisite za negativnu adminu i objasnite problem obrisace
pre 22 dana, 18:31
> NRadojevićNata: > > DzoDzo: > > Aahahahahah znaci ti si drska sa trudnicom, a ona nije drska da vise puta salje poruke na koje ne odgovara posle tvog odgovora. Kretenka. > > Trudna ili ne, ako ima negativne koje su opravdane, a ima, ove za nepodizanje paketa, tvoje puno pravo je da odbijes i komunikaciju i saradnju. > > Licno nemam problem da odbijem saradnje u kojima neko zeli tipa sirinu dugmeta i slicno, ono, mani me gluposti, idi drndaj nekog drugog. > Slažem se, svako ima pravo da odbije saradnju i nema ni obavezu da obrazloži zašto. Meni je jedna članica tako odbila, jer sam je smorila pitanjima o tome da ali je torba original, a bila sam vođena mnogim negativnim iskustvima. ja sam jednu tako bas skoro odbila zbog previse potpitanja tipa "jel original, slikajte mi velicinu brusa" ja joj napisem ne znam stvarno gde mogu da nabavim lazan brus ovog brenda pa valjda znam koje sam korpe uzela a i odokativno ne mogu biti C, D ili E korpe... jos sam uzela slike i opis brusa sa sajta tog brenda, ona mene pita jel original. znaci katastrofa kakvih debila ima ovde
pre 19 dana, 16:32
Nekad odbijam saradnju zbog pitanja da li je original jer se vidi da su ušli u celu priču sa nepoverenjem a i neznanjem. Posle ako nastave sa tim "tripom" u glavi da predmet nije original, moram da se maltretiram sa rekla kazala itd, lakše mi je da ne prodam i da nemam problem. Tipa pre X vremena me je jedna članica pitala za neki parfem, koji je naravno original, tražila dodatne slike, iako je sve bilo uslikano. Rekla sam da jeste I poslala slike, na šta je ona odgovorila "Čini mi se da jeste" 😅 "Nemojte sa Vam se čini, ako ne znate, najbolje kupiti nov u radnji" - prosto nemam želju da nekoga ubedjujem da kupi nešto, ako nisu sigurni neka ne kupuju. Ne vidim kako im moj potvrdan odgovor nešto znači, ako u startu imaju sumnju u moje poštenje pa moraju da postave takvo pitanje.
pre 19 dana, 17:48
Jos se secam prve teme pre par godina za frku oko original ZARE. Prvo, Zara sama po sebi je realno, glupost, materijali snj vecinom, nadrndane cene... Ne kontam i dalje da postoji lazna Zara i zasto uopste postoji
pre 18 dana, 11:30
I meni kad postave pitanje o originalnosti, ali ne prvo pitanje, već kada potvrdim pa i dalje krenu takva pitanja, a gde je kupljeno, imate li račun…itd postavim se bas tako da samo fali da kažem ne želim saradnju, ali lepo napišem možda je bolje da vidite u radnji da uzmete. Često pored lutke traže mi da oblačim stvari a svako od nas je drugačije gradjen, s tim da sad u 80% ovih stvari ja ne mogu da udjem 😀
pre 18 dana, 11:40