Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Dala mi negativnu

Poštovani, pomoć. Članica mi konstantno piše skoro svaki mesec, Pita jel na stanju, pa traži podatke i samo ispari. Sad sam joj rekla zaobidji moj profil, Znači noje došlo do saradnje i ona mi dala negativan utisak još kao prodavac jer pre godinu dana imale smo jednu uspešnu saradnju. Pisala sam na mail adminima i na profilu i sad čekam. Nemam reci iskreno kakvih sve ovde ima.
pre 22 dana, 08:40
Evo poruke koja je ko zna koja po redu ovog tipa samo sad nije tražila podatke
upload
pre 22 dana, 08:41
upload
pre 22 dana, 08:41
Razumem koliko nervira takvo ponašanje kupaca, ali odgovor jeste drzak. Može i drugačije da se odgovori, uvek postoji lepši način. Pošto do saradnje nije došlo, verujem da će utisak biti obrisan.
pre 22 dana, 09:25
> peschici: > Razumem koliko nervira takvo ponašanje kupaca, ali odgovor jeste drzak. Može i drugačije da se odgovori, uvek postoji lepši način. > Pošto do saradnje nije došlo, verujem da će utisak biti obrisan. Ne znam da li moze sa lepim, recimo vise ne odgovaram na ulete u inbox(poslednja cena?) ljudi koji ne citaju uvodni tekst. Zato sto im se tolerise takvo ponasanje zato se tako i ponasaju.
pre 22 dana, 09:32
Verujte zato sam i napisala ovde da cujem mišljenja, zamislite 10x bar jel dostupno pošalji podatke i ovo je već strasno, još ona meni kao prodavac daje utisak. Ja sam mogla isto njoj da napišem utisak koliko puta ali do saradnje nije došlo još kad vidim ima i negativne da nije preuzimala pakete…. Zato Opcija blok bi bila idealna, a ja se porodila pre 10 dana i takva se trudim da odgovorim svima, ali njen profil kad vidim nije mi više dobro…..a zna negativan utisak ona da da
pre 22 dana, 09:38
> jelenicajk90: > Verujte zato sam i napisala ovde da cujem mišljenja, zamislite 10x bar jel dostupno pošalji podatke i ovo je već strasno, još ona meni kao prodavac daje utisak. Ja sam mogla isto njoj da napišem utisak koliko puta ali do saradnje nije došlo još kad vidim ima i negativne da nije preuzimala pakete…. Zato > Opcija blok bi bila idealna, a ja se porodila pre 10 dana i takva se trudim da odgovorim svima, ali njen profil kad vidim nije mi više dobro…..a zna negativan utisak ona da da Neka vam je bekano živo i zdravo. 🥰🥰🥰
pre 22 dana, 09:51
Bolje je takvim članovima više ne odgovarati i ne raspravljati se. Nije vredno nerviranja. Čuvajte sebe i bebu. 😊 Ocenu će sigurno obrisati. Blok opcija bi bila super za prevarante, tek tad bi radili šta bi hteli. Ne, to nije rešenje.
pre 22 dana, 10:00
> Ne znam da li moze sa lepim, recimo vise ne odgovaram na ulete u inbox(poslednja cena?) > ljudi koji ne citaju uvodni tekst. Zato sto im se tolerise takvo ponasanje zato se tako i ponasaju. Ja verujem da može lepše. Recimo, ja bih odgovorila ovako nekako: "Pošto mi nikad ne odgovarate na poruke kada pošaljem podatke, molim da prvo potvrdite da li ste zaista zainteresovani da kupite. Ukoliko jeste, nastavićemo komunikaciju. Molim da poštujete tuđe vreme. Zaista nemam vremena za gubljenje. Hvala na razumevanju". Zar ovako nešto ne bi bilo bolje? Dovoljno jasan i direktan odgovor, a opet nije tako drzak.
pre 22 dana, 10:13
A moze lepse ali ne mora - ja sam tako na izuzetno fin nacin odbila da spustim cenu duksa "Hvala na ponudi bla bla" i "kupac" krenuo da se raspravlja i izmedju ostalog napise "nikad ga neces ni prodati", pa sam onda rekla da cu radije da ga koristim da brisem pod nego njemu da poklonim. Prosto ne vredi, ta osoba da ima imalo obzira i sposobnost neke introspektive sigurno joj ne bi konstantno pisala i trazila podatke pa je onda kulirala bez pardona. Realno, iole normalnu osobu bi bilo sramota da se tako ponasa. Takodje mi je zapalo za oko u tom negativnom komentaru "devojka se drsko ponasa sa trudnicom" - zamislite trudna je (nijedna zena pre nje nije bila trudna btw) pa moze da maltretira ljude oko sebe, to je ok. Sto se mene tice "ako joj je rekla", znam tacno kako je jer imam imam vise takvih koji mi stalno pisu (popust, mere, podaci za uplatu) i na kraju ispare, pa onda opet sve ispocetka ali za neki drugi predmet.
pre 22 dana, 10:32
Da dodam @peschici, ti si izuzetno fina, kulturna i ljubazna osoba, to je sasvim ocigledno iz tvog pisanja ovde. Ipak postoji neki switch kad osobi jednostavno presedne da tretira ljude sa ljubaznoscu i postovanjem dok ti isti ljudi nemaju ni trunku obzira (o postovanju nema smisla ni govoriti) prema toj istoj osobi. Ja to kapiram, i trebalo mi je jako puno vremena i rada da naucim sebe da budem malo manje fina u zivotu. Verovatno ni ja ne bih srocila poruku kao clanica, ali je potpuno podrzavam :') (Ne zameri na "Ti", kapiram da se kao znamo sad, pa sam bila slobodna)
pre 22 dana, 10:39
Moj je utisak da pored beba koje imaju one obe totalno gube energiju na nebitnu stvar. Ali, kao žena i tu ih razumem. 😅🩷 Isto mislim da komunikacija treba da ostane na "Vi", na formalnom nivou kako ne bi prešla u nekulturu ili neprijatnost. Isto tako, mislim da smo dužni da sami regulišemo smije emocije, pa čak, kažem čak i ako nas neko vređa, što, naravno, nikako ne podržavam.
pre 22 dana, 10:45
Hvala na čestitkama drage moje ❤️ teško sam iznela trudnoću plus je operacija bila baš teška. Ja sam toj članici ranije lepo odgovarala, kao i šta se dešava i rekla ako ne planira saradnju da ne trošimo i moje i njeno vreme. E onda je krenula dalje i dalje i meni je preselo…. Ja inače dok ne nadjem stvar ne saljem račun za uplatu, jer zagube mi se stvari, ovde na mom profilu ima dosta to je godinama stavljano, obnavljano… i ja sad muža da posaljem da traži taj minijaturni sorc i ona na to ogugla ne znam šta bih rekla
pre 22 dana, 10:51
> NRadojevićNata: > Moj je utisak da pored beba koje imaju one obe totalno gube energiju na nebitnu stvar. Ali, kao žena i tu ih razumem. 😅🩷 Isto mislim da komunikacija treba da ostane na "Vi", na formalnom nivou kako ne bi prešla u nekulturu ili neprijatnost. Isto tako, mislim da smo dužni da sami regulišemo smije emocije, pa čak, kažem čak i ako nas neko vređa, što, naravno, nikako ne podržavam. Slažem se, trebalo je da napiše "Najljubaznije bih Vas zamolila da zaobidjete moj profil" 🤣
pre 22 dana, 10:52
> Her_Fashion: > > NRadojevićNata: > > Moj je utisak da pored beba koje imaju one obe totalno gube energiju na nebitnu stvar. Ali, kao žena i tu ih razumem. 😅🩷 Isto mislim da komunikacija treba da ostane na "Vi", na formalnom nivou kako ne bi prešla u nekulturu ili neprijatnost. Isto tako, mislim da smo dužni da sami regulišemo smije emocije, pa čak, kažem čak i ako nas neko vređa, što, naravno, nikako ne podržavam. > Slažem se, trebalo je da napiše "Najljubaznije bih Vas zamolila da zaobidjete moj profil" 🤣 😅👏
pre 22 dana, 11:01
1 2 3