Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Ponuda vaših proizvoda ljudima u dm

> Ejndzi: > Od kako ste otvorile temu,mnogima sam ponudila i tako prodala sigurno 4-5 stvarcica :) 🤩👏👏👏
2026 08 24
Zasto da ne, popust je uvek dobrodosao svi ga vole
2026 09 01
Ja cesto ponudim i to 50% popusta i vise i dosta sam prodala tako, takodje ako je dobar popust rado bi prihvatila ponudu ako mi posalju ☘️
2026 09 03
Evo ja ponudih ženicama, ali niko ne odgovara🥲
2026 09 04
Imam drugaricu koja je dugo na krpicama i kada ponudi zenama popust i to dobar popust one ne odgobaraju, ne znam koja im je svrha stavljati predmete u omiljene uopste, ne razumem zene koje stave predmet u omiljene i kada im se ponudi popust one ne zele da ga kupe
2026 09 04
Sta treba da poklanja garderobu dzabe da im da
2026 09 04
I ja cesto ponudim 50% popusta clanicama koje imaju u omiljeno. Neko kupi, neko ne odgovori, neko izbaci predmet iz omiljenih...
2026 09 04
Vecina njih iskulira poruku samo ne razumem zasto, ako je stavio predmet u omiljene znaci da mu se dopada
2026 09 04
To je teško razumeti, ali na ovom sajtu je normalno. Nekoliko puta sam ponudila popust. Nešto sam i prodala tako, ali na većinu poslatih poruka nikad nisam dobila odgovor. Pamtim kome šaljem, pa ne šaljem nikad ponovo, jer možda nekome smeta, otkud znam. A što se tiče ponuđenih popusta, nisam ih često dobijala. Dobijala sam i popuste od članica kod kojih nisam imala ništa među omiljenim predmetima. To mi je malo neshvatljivo, ali mi ne smeta, pogledam profil. Ako ne nađem ništa, odgovim da nisam zainteresovana, ali odgovorim. Ja u listu želja dodajem predmete koje ne mogu ili ne želim odmah da kupim. Nekad je to zato što tad imam drugih troškova pa odlažem kupovinu za sledeći mesec, nekad zato što mi ne treba u tom trenutku, npr. ako je neka zimska stvar koju sam videla u junu i koju sam dodala da ne tražim ponovo kasnije.
2026 09 04
1 2