Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ostavljaju lazne pozitivne ocene!!!

Devojke, Pazite se jer ostavljaju i lazne pozitivne ocene, pored toga sto ocigledno nije doslo ni do saradnje. Idalje je ista prica za city express. Mozda gresim dusu... Desilo mi se upravo, devojka mi salje poruku da pita da li je zadnja cena, na sta ja odgovaram da jeste. Clanica meni kaze da njoj odgovara preko city express da joj posaljem. Ja sam joj rekla da prvo radim uplatu pa slanje, izgleda kao da je zanemarila to sto sam napomenula I nastavila sa pricom o city expressu. Vidim obraca mi se u muskom rodu, ima dve ocene iz 2018 I pre dan jednu od osobe koja koristi musko ime, ima 0 ocena, I samo tu jednu laznu u kojoj se predstavlja u zenskom rodu. Saljem skrinsotove poruka:
pre 8 dana, 19:43
.
upload
pre 8 dana, 19:44
.
upload
.
upload
Kao sto sam rekla, Mozda gresim dusu, ali sam se nagledala na forumu, prevara koje su se izdesavale pa se I bojim ,:(
pre 8 dana, 19:47
Prevara je.
pre 8 dana, 19:53
Bokte,sta je ovo,sve same prevare
pre 8 dana, 20:43
I to neka AI prevara, prva poruka to pokazuje. Ko jos koristi rec''rasprava'' ako misli na snizenu cenu. Kao da komunicirate sami sa sobom, laznjak tera svoje.
pre 8 dana, 20:53
Pa vec prva poruka mi je bila cudna. Mislim da nije u redu da sajt uopste postoji ako nece nista da srede. Svake nedelje pogledam forum bar 3 puta zbog ovakvih stvari.
pre 8 dana, 21:02
Agresivni su jako, kao i lopovi sa mona tasnama i sl.
pre 8 dana, 21:03
Takodje sam I to videla. Ovaj profil vidim da je blokiran sada, kao I taj profil koji je ostavio lazni utisak.
pre 8 dana, 00:30
Ovo je stvarno postalo žalosno...
pre 7 dana, 14:54