> HejLutko:
> obro vece.
> Pisem Vam sa profila moje prijateljice.
> Moj nalog je andjelija06.
> Ovo traje vec dva dana,
> stiglo mi je vise od 100 mailova -poruka i dalje pristizu.
> HAKOVAN MI JE PROFIL
> Pokusali su i sa tekuceg racuna novac da mi skinu.
> Salju poruke ostalim clanicama sa mog profila.
> Molim Vas da odreagujete.
> Vec Vam je vise clanica ,u moje ime pisalo.
> Profil mi je blokiran ne mogu da pristupim.
> Dobila sam 13,14 ne znam koliko negativnih ocena.
> Pisala i Help centru,svima.
> Molim Vas da se javite .Plasim se i za tekuci racun!!!!
> Kome da se obratim?Oni ne staju!
> MOLIM VAS-ODGOVORITE!
Profil andjelija06 je blokiran. Ne znam kako mogu da šalju poruke drugima ako nemaju pristup. Ako stižu poruke od drugih i dalje, to su verovatno odgovori članica koje su kasno videle poruke.
Sačekajte odgovor ako ste poslali mejl, morate to sa njima rešiti preko mejla, ne sa tuđeg profila. Administratori ne odgovaraju ovde u grupi. Biće rešeno, samo morate biti strpljivi...
Da li ste ostavili podatke kartice negde pre nego štp Vam je profil hakovan? Ako pokušavaju nešto da skinu sa računa, blokirajte karticu. Ne znam koja je banka u pitanju, ali mislim da privremena blokada kartice može i preko call centra ako nemate opciju preko aplikacije.
> HejLutko:
> obro vece.
> Pisem Vam sa profila moje prijateljice.
> Moj nalog je andjelija06.
> Ovo traje vec dva dana,
> stiglo mi je vise od 100 mailova -poruka i dalje pristizu.
> HAKOVAN MI JE PROFIL
> Pokusali su i sa tekuceg racuna novac da mi skinu.
> Salju poruke ostalim clanicama sa mog profila.
> Molim Vas da odreagujete.
> Vec Vam je vise clanica ,u moje ime pisalo.
> Profil mi je blokiran ne mogu da pristupim.
> Dobila sam 13,14 ne znam koliko negativnih ocena.
> Pisala i Help centru,svima.
> Molim Vas da se javite .Plasim se i za tekuci racun!!!!
> Kome da se obratim?Oni ne staju!
> MOLIM VAS-ODGOVORITE!
Profil andjelija06 je blokiran. Ne znam kako mogu da šalju poruke drugima ako nemaju pristup. Ako stižu poruke od drugih i dalje, to su verovatno odgovori članica koje su kasno videle poruke.
Sačekajte odgovor ako ste poslali mejl, morate to sa njima rešiti preko mejla, ne sa tuđeg profila. Administratori ne odgovaraju ovde u grupi. Biće rešeno, samo morate biti strpljivi...
Da li ste ostavili podatke kartice negde pre nego štp Vam je profil hakovan? Ako pokušavaju nešto da skinu sa računa, blokirajte karticu. Ne znam koja je banka u pitanju, ali mislim da privremena blokada kartice može i preko call centra ako nemate opciju preko aplikacije.