Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne mogu da pristupim profilu!?

Pozajmila sam ovaj profil da bih se obratila adminima putem foruma, pošto na mejl ne odgovaraju. Na svoj profil (darkacademia) ne mogu da uđem ni sa jednog uređaja, ali profil još uvek postoji, kao i oglasi, nije blokiran niti ima zbog čega da bude. Tu sam godinama i ovo se nikad nije desilo. Uz to plaćam vip plan, ne mogu ni da pristupim da se odjavim. Ako postoji razlog zašto sam banovana sa sajt, možda je fer da admini nekad OBRAZLOŽE ŠTA RADE OVDE! Neki dan ti nestane 20 oglasa, sledeći dan ceo profil, neki sistem za obaveštavanje članova o ovakvim postupcima mora da postoji!
pre 16 dana, 16:14
Bas mi je zao, nadam se da cete uskoro dobiti neki odgovor od administratora…
pre 16 dana, 19:37
obro vece. Pisem Vam sa profila moje prijateljice. Moj nalog je andjelija06. Ovo traje vec dva dana, stiglo mi je vise od 100 mailova -poruka i dalje pristizu. HAKOVAN MI JE PROFIL Pokusali su i sa tekuceg racuna novac da mi skinu. Salju poruke ostalim clanicama sa mog profila. Molim Vas da odreagujete. Vec Vam je vise clanica ,u moje ime pisalo. Profil mi je blokiran ne mogu da pristupim. Dobila sam 13,14 ne znam koliko negativnih ocena. Pisala i Help centru,svima. Molim Vas da se javite .Plasim se i za tekuci racun!!!! Kome da se obratim?Oni ne staju! MOLIM VAS-ODGOVORITE!
pre 15 dana, 21:44
> HejLutko: > obro vece. > Pisem Vam sa profila moje prijateljice. > Moj nalog je andjelija06. > Ovo traje vec dva dana, > stiglo mi je vise od 100 mailova -poruka i dalje pristizu. > HAKOVAN MI JE PROFIL > Pokusali su i sa tekuceg racuna novac da mi skinu. > Salju poruke ostalim clanicama sa mog profila. > Molim Vas da odreagujete. > Vec Vam je vise clanica ,u moje ime pisalo. > Profil mi je blokiran ne mogu da pristupim. > Dobila sam 13,14 ne znam koliko negativnih ocena. > Pisala i Help centru,svima. > Molim Vas da se javite .Plasim se i za tekuci racun!!!! > Kome da se obratim?Oni ne staju! > MOLIM VAS-ODGOVORITE! Profil andjelija06 je blokiran. Ne znam kako mogu da šalju poruke drugima ako nemaju pristup. Ako stižu poruke od drugih i dalje, to su verovatno odgovori članica koje su kasno videle poruke. Sačekajte odgovor ako ste poslali mejl, morate to sa njima rešiti preko mejla, ne sa tuđeg profila. Administratori ne odgovaraju ovde u grupi. Biće rešeno, samo morate biti strpljivi... Da li ste ostavili podatke kartice negde pre nego štp Vam je profil hakovan? Ako pokušavaju nešto da skinu sa računa, blokirajte karticu. Ne znam koja je banka u pitanju, ali mislim da privremena blokada kartice može i preko call centra ako nemate opciju preko aplikacije.
pre 14 dana, 06:21
> HejLutko: > obro vece. > Pisem Vam sa profila moje prijateljice. > Moj nalog je andjelija06. > Ovo traje vec dva dana, > stiglo mi je vise od 100 mailova -poruka i dalje pristizu. > HAKOVAN MI JE PROFIL > Pokusali su i sa tekuceg racuna novac da mi skinu. > Salju poruke ostalim clanicama sa mog profila. > Molim Vas da odreagujete. > Vec Vam je vise clanica ,u moje ime pisalo. > Profil mi je blokiran ne mogu da pristupim. > Dobila sam 13,14 ne znam koliko negativnih ocena. > Pisala i Help centru,svima. > Molim Vas da se javite .Plasim se i za tekuci racun!!!! > Kome da se obratim?Oni ne staju! > MOLIM VAS-ODGOVORITE! Ovaj nalog? https:// mojekrpice.rs/andjelija06-15261
pre 14 dana, 13:20