Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

PREVARA sa profila NINA1995

Prevarena sam od strane profla Nina1995 i novac mi je praktično ukraden, molim za odgovor i pomoć!!!!!!!
pre 14 sati
žao mi je što ste prevareni. ako tražite pomoć od admina, on samo može da blokira profil. ako vam je ukradeno više od 5000 dinara, prijavite policiji, goni se po službenoj dužnosti, ako je manji iznos - privatna tužba. šta se dogodilo, pojasnite?
pre 14 sati
Ako je to ovo mislim da je krađa preko linkova. Možda banka može da stopira sredstva i vrati.
upload
pre 13 sati
aha, sad više nisu samo kupci, već i postavljaju oglase? wow, napredno. koliko vidim, barbolini nije nova članica, ne verujem da je pala na postekspres priču o preuzimanju novca sa linka. :|
pre 13 sati
Ne dešava se samo novim članovima. Neki članovi nisu dugo koristili sajt i nisu se ranije susreli sa tim vidom prevara, pa se i njima desi da budu prevareni... Nadam se da to ipak nije slučaj kod članice @barbolini. 😟
pre 10 sati
@peschici upravo to mi se dogodilo i prosto sam u šoku. Taj profil je i dalje aktivan i online je! Admini mogu da vide koji email je naveden jer je morala neka osoba da ga verifikuje, dozivela sam prevaru na njihovoj platformi, stoga sam smatrala da bi trebali na neki nacin da odreaguju. Prijavljeno policji, prijavljeno banci. Znači nemoguce da ne moze da se udje u trag osobi koja i dalje koristi profil na ovoj platformi
pre 10 sati
Žao mi je što ste to doživeli... Niste jedini, ovo je postao ozbiljan problem. Nadam se da će banka uspeti da vrati novac i da će policija uspeti nešto da učini.
pre 10 sati
Hvala vam na podrsci i odgovorima u svakom slučaju, a ovim prevarantima neće proći ovako lako kako su mislili!!!
pre 9 sata
Ostavite negativan utisak na profilu prevaranta. Ne brinite ako uzvrati, to će moći da se ukloni.
pre 9 sata
Zaista se nadam da će neko od admina da preduzme nešto!
pre 8 sata