Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zbunjena sam

Cao je l su dostupne, ja kazem jesu...cvrčci Cao je l moze za 5000, ja kazem moze....cvrčci Je l to neko ispitavanje iz zabave
pre 4 dana, 10:18
Najgori tip clanova, ubedljivo
pre 4 dana, 10:30
Takodje i oni koji traze racun pa ne uplate
pre 4 dana, 11:05
Prvo me nije doticalo, sada mi vec ide na zivce msm da me neko za*ebava
pre 4 dana, 11:17
Mislim da je to na ovom sajtu postala normalna pojava. Nekima je sasvim normalno da šalju poruke tipa "Poslednja cena?", "Cena?", "Dostupno" i da onda, naravno, nestanu Ne znam da li je to nova neozbiljna generacija, mada mislim da nije, ima tu i starih neozbiljnih članova. Imam nalog i na KP i Limundu/Kupindu i ponekad razmišljam o načinu komunikacije s članovima i mogu da zaključim da ima veze i s time koliko je sajt ozbiljan.
pre 4 dana, 16:52
> peschici: > Mislim da je to na ovom sajtu postala normalna pojava. Nekima je sasvim normalno da šalju poruke tipa "Poslednja cena?", "Cena?", "Dostupno" i da onda, naravno, nestanu > Ne znam da li je to nova neozbiljna generacija, mada mislim da nije, ima tu i starih neozbiljnih članova. > Imam nalog i na KP i Limundu/Kupindu i ponekad razmišljam o načinu komunikacije s članovima i mogu da zaključim da ima veze i s time koliko je sajt ozbiljan. KP je ozbiljan sajt, ali i tamo ima takvih poruka''poslednja cena'', ''dostupno'' i sl. Pa poruka koje moras bukvalno da desifrujes i oni koji traze nosene carape i gace. Takodje i odredjene zenske cipelice i erotska pomagala.
pre 4 dana, 19:54
Sta god da je razlog, bilo bi lepo da ljudi prestanu to da rade, ili da bar napisu ok hvala. Iz tog razloga vise nista ne merim, jer se iscimam ni hvala ne dobijem. Sve uspesne prodaje sto sam imala ovde su bile jako brze i direktne, na insta takodje. Sve ostalo puko dopisivanje i na kraju me iskuliraju.
pre 3 dana, 06:40
> Andra7: > Sta god da je razlog, bilo bi lepo da ljudi prestanu to da rade, ili da bar napisu ok hvala. Iz tog razloga vise nista ne merim, jer se iscimam ni hvala ne dobijem. Sve uspesne prodaje sto sam imala ovde su bile jako brze i direktne, na insta takodje. Sve ostalo puko dopisivanje i na kraju me iskuliraju. upravo, pogotovo kada neko postavlja nepotrebna potpitanja za nesto sto je previse ocigledno znam da me zavlaci (tako sam jednu bas otkacila skoro), i primetila sam da ugl kupe ljudi koji uopste ne stave artikal u favorite. ja takvima kojima posaljem racun a ne uplate (ili ne odgovaraju nista na poruke tj samo odjednom ispare posle upita) ostavim neutralnu
pre 3 dana, 06:48
> MarianneMary: > KP je ozbiljan sajt, ali i tamo ima takvih poruka''poslednja cena'', ''dostupno'' i sl. Pa poruka koje moras bukvalno da desifrujes i oni koji traze nosene carape i gace. Takodje i odredjene zenske cipelice i erotska pomagala. Da, to je tačno. Dobijala sam svakakve poruke.
pre 3 dana, 06:49
Ili pitaju, ja im dam tri opcije, ne javljaju se, napisem da li Vam nesto odgovara, opet nista ne odgovore... ako sam se ja potrudila i dala tri opcije, pa bar odgovor da dobijem da ne odgovara nijedna 😅
pre 1 dana, 11:41
Mene zbunjuje kad se neko javi sa pozdravom(ne ulece u inbox), pita da li je dostupno nesto, trazi podatke za uplatu, ostavi svoje podatke, uplati i kada javi da je paket stigao i ostavi utisak. I jos kada se procita uvodni tekst, to me tek zbuni.
pre 6 sata
> MarianneMary: > Mene zbunjuje kad se neko javi sa pozdravom(ne ulece u inbox), pita da li je dostupno nesto, trazi podatke za uplatu, ostavi svoje podatke, uplati i kada javi da je paket stigao i ostavi utisak. I jos kada se procita uvodni tekst, to me tek zbuni. Hahahaahahaha bravo 😅
pre 2 minuta