Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Doniranje i poklanjanje odeće

Zdravo, zanima me šta radite sa odećom koja nije za prodaju. Imam odeću koja je malo nošena, a imala neke prepravke, imam odeću koja je nošena ali u okej stanju, takođe imam i neke komade koji su u odličnom stanju, koje bih volela možda nekom i da poklonim, a ne samo da je bacim. Ne bih volela samo da stavim pored kontenjera jer ne znam da li neko i stigne da uzme to pre đubretara. Takođe na sajtovima nekih institucija sam videla da piše da trenutno ne primaju donacije, a dosta njih zahteva i novu odeću.
2026 08 27
Caoo, u PS fashion postoji akcija za doniranje odece, a dobijete vaucer sa popustom od 10%
2026 08 28
Ja dajem u humanitarne svrhe ono sto je nosivo a ono sto nije dajem u reciklazu
2026 08 28
> tinnamar: > Caoo, u PS fashion postoji akcija za doniranje odece, a dobijete vaucer sa popustom od 10% Nisam znala za ovo, baš korisna info. 🥰 Ja dajem za životinje, udruženju Retro to the rescue, šta je bolje, ostalo ni sama nisam znala gde ću. 😬
2026 08 28
> KristinaCa12: > Ja dajem u humanitarne svrhe ono sto je nosivo a ono sto nije dajem u reciklazu Gde dajete na reciklažu?
2026 08 28
> tinnamar: > Caoo, u PS fashion postoji akcija za doniranje odece, a dobijete vaucer sa popustom od 10% Odlično, nisam znala, hvalaa
2026 08 28
> byanna: > > KristinaCa12: > > Ja dajem u humanitarne svrhe ono sto je nosivo a ono sto nije dajem u reciklazu > Gde dajete na reciklažu? Kod mene u Ca u Kolo srpskih sestara.. Tu dajem i humanitarno i za reciklazu
2026 08 28
Ja bi poklonila vise i nove za zivotinje..Hvala na informaciji ako znate jos neke stranice slobodno napisite da ih kontaktiram?
2026 08 28
mojekrpice.rs/forum/t/634195/umesto-poklanjanja-donirajte
2026 08 28
Na facebooku imate grupe:Zivotinjski front, Humanitarna aukcija za ulične šapice 🐾❤ ,Humanitarna prodaja za mace obolele od FIP-a🐾 mozete tamo donirati.
2026 08 29
Hvala puno devojke ..Najradije bi donirala sapicama🐾
2026 08 29
> La_buena_ena: > Hvala puno devojke ..Najradije bi donirala sapicama🐾 😍🐾🥰
2026 08 29