Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Koliko dugo cuvate neki predmet nekoj clanici?

Zanima me koliko dugo drzite rezervacije? Meni se cesto jave clanice i kazu da hoce da kupe i nestanu i onda se jave posle tipa nedelju dana da traze racun za uplatu i opet nestanu. Razumem kad neko kaze da ce da uplati za par dana zbog plate, jer je na odmoru i tome slicno ali ovo mi uopste nije jasno.
2026 08 31
I meni se to desava, recimo traze da spustim cenu i spustim je, ne jave se nikada vise. Tako da onaj ko zeli da kupi, uplatice u roku 24h,mislim da je to sasvim korektno.
2026 08 31
Ne cuvam, ko prvi uplati njegovo je. Nema vise rezervacija kod mene, jer je bilo mnogo neozbiljnosti.
2026 08 31
Meni lično nije problem da nekome sačuvam i do dve-tri nedelje, ne gori mi toliko za taj novac koji ću ovde uzeti. Treba imati razumevanja ako se nekome nešto svidi, a ne može odmah da poruči. Sačuvala sam par puta za taj neki navedeni period, i nisam imala loših iskustava do sada.
2026 09 01
Individualno je. Trenutno samo jednoj clanici cuvam stvari na duze vreme, ali kupuje od mene uredno i na veliko vec treci mesec zaredom i nikakav problem nemam sa tim. Raspitivanja ne smatram rezervacijom.
2026 09 01
U slucaju da clanica samo trazi da posaljete podatke za uplatu, mozete cuvati 2-3 dana, vecina uplati u tom roku. Ako se dgovorite da sacekate do odredjenog datuma, onda do tog datuma cuvate, jer je to dogovor koji treba da se ispostuje. Ukoliko neko drugi u medjuvremenu pita za isti predmet, uvek imate opciju da posaljete poruku clanici koji cekate i proverite da li je odustala. Ljudi nekad odustanu, jer im iskrsnu drugi neplanirani troskovi, ne mozemo znati sta se ljudima u zivotu desava. Problem je da ovde samo prestanu da se javljaju. Meni je potpuno u redu da neko odustane, ali da javi.
2026 09 01
Ja vise ne cuvam iz tog razloga, ako se u roku od 24h ne javi sa potvrdom o uplati ili ako ne javi da je nesto iskrslo prodajem predmet, naznacila sam i na profilu da devojke naglase kada uplacuju, ucestalo traze podatke pa cekam 7 dana da se uloguje ili jurim za uplatu pa sam morala ovako, takodje dok se neko samo raspitujem smatram da je predmet slobodan, ako clanica kaze da uplacuje za dan dva ni to nije problem samo da se dogovorimk tacno i da se ne jurimo 🌻
2026 09 01
Najbolje dati deo iznosa pri rezervaciji,kao kaparu
2026 09 01
Rezervacije samo uz kaparu! Ranije sam cuvala pa se nikad vise ne jave!
2026 09 01
Znala sam da cuvam i po 10dana da preuzmu kad se vrate sa odmora ili nekim clanicama do plate,znam da im je znacilo. U poslednje vreme vidjamo toliko neodgovornih ,traze podatke sa uplatu i nista vise nikad ne odgovore. Samo zadrzavaju jer imam i druge upite.. Najgore od svega sto gledam to su profili sa vise desetina ili par stotina saradnji, nisu novi ovde znaju kako funkcionise. Pitam se kad je sve postalo tako neozbiljno ,da ne kazem zasto su toliki nekulturne😞 Takodje hoce sto mera,slike ,sninke na Viber ne uzvrate ni oni hvala..sokirana sam iskreno 😱
2026 09 02
Ja i ne cuvam tj nema rezervacija dam racun za uplatu i ako ne mogu tada da plate kazem da se jave kada budu mogle samo da bih potvrdil da je artikal jos dostupan i tjt
2026 09 03