Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Šolja za poklon

Potrebna mi je pomoć 🤓 Htela bih dragoj osobi za rođendan da poručim šolju, ali da mogu izaberati natpis i sliku koju želim, da li znate takav profil ili sajt ili možda prodavnicu u Novom Sadu gde je moguće to uraditi, to mi je možda najbolja opcija 😅 Mislila sam da ću lako pronaći, ali što bi bilo lako kad može komplikovano, a vremena sve manje 😅
pre 19 sati
U fotografskim radnjama, mislim da skoro sve rade štampu i na šoljama i majicama. Ima takvih radnji na više lokacija u Novom Sadu.
pre 18 sati
Ovako nešto sam mislila, znači ja nemam sliku kao sliku, već oni da mi naprave ovako.
upload
pre 11 sati
Ovaj profil na kom sam našla nije iz Srbije, a kad kucam izađu mi ručno rađene šolje
pre 11 sati
Ja sam to radila u radnji gde fotokopiraju.. Stavila tekst i moju i suprugovu sliku.. Pitajte gde je veca fotokopirnica
pre 11 sati
Može i u nekoj većoj fotokopirnici. Ja znam za fotografske radnje i radnje koje se bave štampom svega. Kad idem nešto da kopiram ili ištampam, uvek bude zanjimljivih ljudi koji imaju različite zahteve. Čak je jednom jedan čovek pitao da li može da nacrta na papir pa da po tome ištampaju nešto slično na majici. 😅 Možete da im pošaljete sliku sa interneta i tekst, pa da izrade po tome. Samo ne treba čekati poslednji trenutak i da odete i kažete da Vam treba za sat vremena.
pre 10 sati
I nemojte da odete i kažete da hoćete da nacrtate. 😅 Ako ste već našli sliku i smislili ste tekst, to je dovoljno. 😊
pre 10 sati